Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέος όρος: Τι είναι οι Demi-sexual;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 20 Απριλίου 2016.

1. Peinas?

Peinas? New Member

Μάλλον έγιναν mainstream και οι sapiosexuals!

2. tithon

tithon Contributor

θυμάμαι καθαρά τη συχνή διατύπωση από την έδρα "για λόγους κατανόησης και επεξεργασίας ορίζουμε/θεωρούμε ότι .."
    αυτό ήταν απολύτως σαφές ότι αφορούσε στις ασκήσεις (εκπαιδευτική διαδικασία) και ποτέ μα ποτέ στα
    προβλήματα (στο πραγματικό πεδίο).

το οτι θεωρω τις 5-6 πρώτες συνευρέσεις τις πιο βαρετές όλου του κύκλου είναι ίσως χαρακτηριστικό μου που
    μπορεί να μελετηθεί αποσπασματικά, αλλά δεν είναι επαρκές για να με "κατατάξει" συνολικά, παραμένει όμως
    χρήσιμο στον μελετητή, και πιθανόν μπορεί να μου αναθέσει μια επιπλέον ή μια λιγότερη επιμέρους ιδιότητα.
    οι μοναδικές ταμπέλες νομίζω υποκρύπτουν την τεμπελία μας για επεξεργασία. οι εύκολες ταμπέλες δια πάσαν
    νόσον την οριστική απεμπόλιση της δυνατότητας επεξεργασίας. και οπωσδήποτε αυτό συνιστά διευκόλυνση για
    τους διαφημιστές.

3. brenda

brenda FU very much

Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα... 

4. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

" Demi-sexual " λοιπόν..  

Είναι αυτοί και αυτές που δεν αρέσκονται και δεν έλκονται από την εξωτερική εμφάνιση.
    " Πωωωω μία κωλάρα "
    " Πωωω ματαρες έχει αυτός "

Αυτές οι φράσεις δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους.

Ζητάνε έντονο συναισθηματικό και εγκεφαλικό δέσιμο. Μ άλλα λόγια άπειρη εμπιστοσύνη.

Όχι δεν θα φασωθούν , ούτε θα κάνουν σεξ με αυτόν /αυτή που θα γνωρίσουν στο κλαμπ.

Είναι πολύ κλειστοί άνθρωποι στο τομέα των σχέσεων...

Ή μάλλον πολύ πολύ επιλεκτικοί.....;  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αγ@μητοι;!

6. brenda

brenda FU very much

Εμένα μου αρέσουν αυτοί οι demi-sexual. Όπως μου αρέσουν και οι sapiosexual. Και οι pansexual, transexual, και έχω μεγάλη αγάπη για τους bisexual. Αυτό τι με κάνει εμένα?
    Δεν ξέρω. Πάντως το θέμα είναι ότι οι demi-sexual, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ταυτόχρονα και bisexual. Ή όχι?
    Αφού τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος κι όχι η εμφάνιση, όπως επίσης το δέσιμο, τότε σαφώς μπορούμε να μιλάμε για sapiosexual bisexuals.
    Γιατί το χουμε τερματίσει με τους ορισμούς...

7. Noardos

Noardos Regular Member

Μαλακισμένης επιστημονικοφάνιας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν...
    Κάποτε λέγαμε πωλητής, πλέον υπεύθυνος ή σύμβουλος πωλήσεων
    Fail

8. katerina

katerina Regular Member

Κανενα status δεν με ενοχλει, καποια με ελκυουν, καποια με εκπλησουν, καποια τα αποστρεφομαι. Γιατι να ενοχληθω ομως ?
    Το οτι επινοουμε κατα καιρους ταμπελες για να περιγραψουμε επιθυμιες και συναισθηματα... επισης δεν με βρισκει αντιθετη. Ασκοπο το θεωρω.
    Οι Demi-sexual ισως να εχουν το EQ τους πιο ανεπτυγμενο απο καποιους αλλους. Ισως να εχουν καταφερει να ανοιξουν "πορτες" του μυαλου τους που διαβαινοντας τις, να κρυβεται παραδεισος !
    Προσωπικα οσες φορες εφτασα σε αυτο το επιπεδο ηταν τοσο εθιστικο και ομορφο που μοιαζει ναρκωτικο...

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. katerina

katerina Regular Member

οκ πηρα το βραβειο "strongly disagree" χο χο χο