Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να Της δωθώ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος switch xrysa, στις 21 Μαϊου 2016.

1. switch xrysa

switch xrysa New Member

Ξεκίνησε σαν αστείο, μια γνωριμία διαδικτυακή, και τέτοια έμελε να μείνει.
    Μια γνωριμία με γελάκια και πειράγματα, αστεία κι υπονοούμενα.
    Καμιά από τις δυο μας δεν κατάλαβε στο πως φτάσαμε να ανταλλάσσουμε φωτογραφίες, ντυμένες αρχικά, γυμνές στη συνέχεια.
    Κι ύστερα τα σενάρια κι οι ρόλοι κι όλα αυτά τα υπέροχα που θολώνουν το μυαλό κι αναστατώνουν το κορμί.
    Έτσι γεννήθηκε μέσα μου η ανάγκη να της δωθώ, να Της δωθώ πιο σωστά.
    Σ εκείνη... αδύνατο, η απόσταση είναι τέτοια που επιτρέπει μόνο παιχνίδια κι όνειρα.
    Σε κάποια σαν εκείνη λοιπόν... αν και μικρη σημασία έχει...
    Το σημαντικό ήταν όλα όσα ξύπνησαν μέσα μου, πρωτόγνωρα, ανέγγιχτα μέχρι "χθες".
    Σκέψεις και πάθη ανομολόγητα, απόκρρυφα, ντροπιαστικά, σχεδόν ταπεινωτικά.
    Να βρεθώ από κάτω Της, να Την προσκυνήσω και να Την ικανοποιήσω...
    Να Την πάρω στο στόμα μου, να Τη λατρέψω και να Της δωθώ... να με κάνει δική Της.
    Κι όλα αυτά μπροστά στη Φοίβη, η σκλάβα να βλέπει την Κυρία της, σκλάβα μιας άλλης Κυρίας, πιο δυνατής!

Χρύσα

2. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

να το δοκιμασεις.προχωρα

3. hhh

hhh New Member

Βουρ μην μασας

4. billyboy

billyboy Guest

ΟΧΙ πρωτα πρεπει να παρεις την βοηθεια του κοινου

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra