Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να είχαμε , να λέγαμε ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 22 Απριλίου 2021.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

"Ομοφυλοφιλικες" εμπειριες ...
    Ημουν περιπου 10 ετων με τους συνομηλικους φιλους μου και παιζαμε στο γιαπι του μεγαλου συγκροτηματος κατοικιων. Μια μικρη ακατοικητη πολη στην διαθεση μας οταν σχολουσαν οι εργατες. Καποια στιγμη ανακαλυψαμε πορνοπεριοδικα της εποχης (Διαβασε με , Φιλησε με κτλ). Ητανε η εποχη του ξυπνηματος του αυνανισμου ο οποιος γρηγορα εγινε ομαδικος. Θυμαμαι οτι δεν ξεραμε ακριβως τι καναμε αλλα βαζαμε εν αλλαξ το πουλακι στον κωλο του αλλου... παντα με μετρηση χρονου ωστε να διασφαλισθει η ισση διαρκεια για τον καθενα και να μην χαρακτηρισθει "κοριτσι" απο τους αλλους ... Βεβαιως δεν υπηρξε δυσειδηση καθως δεν ξεραμε τι βλεπαμε στα περιοδικα.... Θα ελεγα οτι ητανε η πρωτη ομοφυλοφιλικη μου εμπειρια (αν μπορει να ειπωθει ετσι).
    Η επομενη "εμπειρια" μου ητανε στα 19 μου , ταξιδευα με το πλοιο της γραμμης , μολις ειχαμε βγει απο το λιμανι του Πειραια και με πλησιασε ενας αντρας που αμεσως τον αναγνωρισα καθως ητανε γνωστο τοτε μοντελο διαφημισεων (επαιζε στην διαφημιση του Μινιον). Αρχισε να συζηταει μαζι μου και γρηγορα μου αποκαλυψε οτι τον ελκυω ερωτικα. Του απαντησα πως δεν συμβαινει το ιδιο με μενα και θα χασει τον καιρο του , ομως το γεγονος οτι με ειχε διαλεξει σε ενα πλοιο γεματο με κοσμο , με κολακευε πολυ. Οσο περνουσε η ωρα και επεφτε ο ηλιος , γινοτανε ολο και πιο ενεργητικος και καποια στιγμη που μειναμε μονοι στο καταστρωμα μου ζητησε να με αγγιξει πραγμα που θεωρησα πολυ ευγενικο διοτι θα με ειχε ενοχλησει αν το εκανε απροειδοποιητα. Του επανελαβα οτι χαιρομαι την παρεα του ομως δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να ανταποκριθω καθως δεν με ελκυουν οι αντρες. Ο ανθρωπος προσπαθησε , εκοψε και το χερι του στην πορπη της ζωνης μου , μου εκανε και δελεαστικες σεξουαλικες προτασεις .. αλλα εγω δεν ... (του το ελεγα συνεχεια..). Αν και του ειπα απο την αρχη οτι θα χασει τον χρονο του μαζι μου και θα ητανε καλυτερο να ψαχτει σε καποιον αλλον , το παλεψε μαζι μου απο τις 7 το απογευμα που σαλπαραμε , εως τις 12 το βραδυ που αφηναμε πισω μας την Τζια και την Τηνο.
    Περασαν χρονια μεχρι να ξανα ερθει η επομενη "ομοφυλοφιλικη" εμπειρια μου. Ημουν πλεον 33 και μολις ειχα χωρισει απο τον πρωτο μου γαμο. Ηταν οι πρωτες εποχες "parea.gr" και υπηρξε ενα εντονο φλερταρισμα απο καποιο παιδι. Στην πρωτη μου επισκεψη στην Αθηνα, συναντηθηκαμε εξω απο το ξενοδοχειο μου. Με ειχε εξιταρει με τις σεξουαλικες του προσφορες και σκεφτηκα "γιατι οχι ..." . Δυστυχως για εκεινον , δεν ειχε καθολου υπομονη και ητανε "αντρα θελω , τωρα τον θελω .." .. Η επιμονη του να βιαζεται με ενοχλησε πολυ και ετσι τελειωσε εκει ...
    Περασαν αλλα 10 χρονια , πλεον στα 43 μου , μολις ειχα χωρισει απο μακροχρονια σχεση. Στις καταδυσεις που εκανα, γνωριστηκα με καποιο παιδι. Μου ανοιχθηκε αμεσως και βγηκαμε για καφε και μετα καταληξαμε σπιτι του. Του ειχα μιλησει για τις προηγουμενες εμπειριες μου και ητανε εξαιρετικα υπομονετικος και χαλαρος μαζι μου . Εκεινος ειχε φορεσει ενα μπουρνουζι μπανιου και αρχισε να με γδυνει .. φτασαμε μεχρι το σημειο που ακουμπηασν τα γενια του στο στηθος μου , αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η σκεψη οτι ετσι νιωθει η γυναικα τα δικα μου γενια πανω της και μου φανηκε τοσο αστειο που δεν μπορουσα να κρατηθω.. Οτι και να μου εκανε το παιδι , "εβλεπα" τον εαυτο μου να το κανει σε γυναικα και μου φαινοτανε πολυ αστειο.. ειχα ξεκαρδιστει στα γελια απο μεσα μου. Δεν αντεξα , ζητησα συγνωμη ντυθηκα και εφυγα ...
    Πριν απο 5 χρονια , στα 48 μου , μολις ειχα χωρισει απο τον δευτερο γαμο μου. Ημουν πλεον συνειδητοποιημενος οτι δεν με καβλωνουν οι αντρες , αλλα το ταμπου της αμαρτιας που υπαρχει στο κεφαλι μου. Αλλωστε το ειχε καλλιεργησει πολυ η γυναικα μου καθως ερχοτανε σε οργασμο πηδοντας με , με διπλο στραπον.. ειχα παρει πλεον τον αερα... Συνειδητοποιησα οτι αυτο που με ελκυει ειναι η αισθηση της δυεισδισης, ως προιον του ποθου τους για μενα. Με εξιταρει η ιδεα ενος αντρα που με κοιταζει και ειναι καβλωμενος. Σκεφτηκα οτι το πιο τιμιο εκ μερους μου θα ητανε να μην χρησιμοποιω τον κοσμο για πειραματα και να απευθυνθω σε επαγγελματια συνοδο.
    Αν και η μεγαλη μου φαντασιωση ειναι να βρεθω αναμεσα σε γυναικα και αντρα , θεωροντας την παρουσια της γυναικας αναποσταστο κομματι της φαντασιωσης , εντουτης ειπα για την πρωτη φορα , ας εξερευνησω τον εαυτο μου μονο με τον αντρα. Καλεσα λοιπον επαγγελματια συνοδο για να μου προσφερει την εμπειρια αυτη.
    Ηρθε και με βρηκε στο ξενοδοχειο μου (Αθηνα) . Αν και του ειχα εξηγησει τηλεφωνικα οτι δεν ειμαι ουτε μαζοχιστης ουτε εχω υποτακτικες επιθυμιες , ουτε ονειρευομαι να γινω γυναικα ... μου αρχισε τα : " τι του εχω εδω του μωρου μου .... " και ".. ανοιξε μου το κωλαρακι σου .. " .... με ξαναπιασανε τα γελια .. αρχισα να σκεφτομαι "θεε μου τι μαλακιες εχω πει σε γυναικες". Και φανταστειτε 1,90 υψος εγω , 1,70 εκεινος, αφου σκεφτηκα πως αμα στηθω στα 4 δεν θα φτανει. Ητανε ολοφανερο πως δεν τραβουσε το πραγμα για μια ακομη φορα , τον πληρωσα και τον εστειλα στην ευχη της Παναγιας.
    Σημερα ειμαι 53 και νιωθω ακομη πολυ μικρος με ολο το χρονο μπροστα μου για οτι φερει το μελλον. Λογικα μολις βρω σχεση και χωρισω , μετα θα μπορεσω να σας πω και την επομενη εμπειρια μου ..

2. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Ένα σφηνάκι από μένα σε όλα τα παλικάρια που σε θέλανε αλλά εσύ τους έβγαλες την ψυχή και σε πιάνανε τα γέλια !