Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να κερατώσω την σκλάβα μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 5 Ιουνίου 2024.

  1. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Ότι θέλω να κάνω κάτι κρυφά από την 24/7 μου δεν μου προκαλεί τύψεις. Απλός έχω παρατηρήσει για τον εαυτό μου αυτό το πράγμα και μου κάνει εντύπωση. Και το βασικότερο ότι μου φτάνει ποια η ταπεινώτιτα, υπακοή της και η ικανοποίησή μου σε πολύ ποιο σοφτ από πριν παιχνίδι ή και χωρίς αυτό. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι χάνω το ενδιαφέρων μου - ενδιαφέρον για έντονο παιχνίδι, για σκληρή δράση. Μπορεί να είναι και προσωρινό αυτό που παρατήρησα στον εαυτό μου. Ποιός ξέρει. Το μέλλον θα μας δείξει.
     
  2. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Όχι δεν αισθάνομαι ενοχικά. Αισθάνομαι περίεργα που που θέλω να κάνω κάτι κρυφά από την σκλάβα μου. Αυτή εννοείται ξέρει τι έκανα ακόμα και με την παρουσία της και τι κάνω τώρα. Δεν κρύβομαι. Γιατί όμως έχω την ανάγκη να κάνω κάτι κρυφά από αυτήν; Δεν είναι τρελό;
     
  3. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Δεν κατάλαβες τον προβληματισμό μου. Αλλά με έκανες να χαμογελάσω. Να σε καλά. Δεν ξέρεις τι έχω και τι δεν έχω, τι περνώ και γιατί και τολμάς να κρίνεις. Είσαι αστείος.
     
  4. skia

    skia Contributor

    Ας τα πάρουμε από την αρχή.
    1. Λάθος τίτλος.
    2. Προβληματισμοί τέτοιου τύπου δε συζητώνται στο πόδι κι ειδικά μη δίνοντας όλα τα δεδομένα.
    3. Τα εν οίκω μη εν δήμω.
    4. Για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει πρόσφορο έδαφος
     
  5. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Αν είναι σκλάβα δεν υπάρχει θέμα κερατωματος .
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Προυπόθεση να υπάρχει Αφέντης  
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:
    • Ο OP να είναι κατά φαντασίαν αφέντης κατά φαντασίαν σκλάβας.
      ή
    • Ο OP να είναι πραγματικός αφέντης πραγματικής σκλάβας και να τον "φτιάχνει" το "κρυφό" του πράγματος.
    Για χάρη της συζήτησης, ας υποθέσουμε το δεύτερο ενδεχόμενο. Με την όρεξη θα μείνει, γιατί εφόσον μιλάμε για M/s, το τι κάνει ή δεν κάνει ο ίδιος δεν αφορά τη σκλάβα του, είτε το μάθει είτε όχι το ένα και το αυτό. Αν τον "ηδονίζει" το κρυφό, τότε θα πρέπει να το ψάξει σε σχέση με διαφορετικό άτομο από τη σκλάβα του, είτε να κρατήσει την ύπαρξη της σκλάβας κρυφή, είτε να βρει άλλες δύο ώστε να δουλεύει τη μία με την άλλη, και τι καλά που θα πάει αυτό...

    Loose-loose.
     
  8. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Δεν είναι τρελό αν είναι αυτό και μόνο, διότι το παράνομο είναι πιο.. γλυκό. Ίσως να ανεβαίνουν κι άλλες ορμόνες στον εγκέφαλο και η ηδονή να μεγαλώνει. Αν διυλήσετε τον κώνωπα μπορεί να προκύψουν κι άλλες παράμετροι, ζήστε το αλλά να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τη σκλάβα σας.
    Να περνάτε όμορφα.
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2024
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Η λέξη κερατώνω έχει μια "ενοχή". Δεν είναι απαραίτητα συνειδητή αλλά προσφέρει στην απόλαυση του "παράνομου ". Ακόμα παραπέρα όμως η έννοια είναι ιδιοκτησιακη. Το κέρατο είναι η αθέτηση της συμφωνημένης ιδιοκτησιακής σχέσης του κερατωμένου ατόμου.

    Στην αναζήτηση μου, αν όχι η πιο συνηθισμένη σίγουρα από τις πιο συχνές περιπτώσεις που συναντώ είναι ο "ελεγχόμενος κ" που έχει παραχωρήσει περισσότερα ιδιοκτησιακά προνόμια στο "υ" του από όσα μπορεί να διαχειριστεί.

    Σαν άνθρωπος καταλαβαίνω, όταν νιώθεις ότι σου ανήκει κάποιο άτομο πως να μην αισθάνεσαι και εσύ ότι του ανήκεις στην πορεία? Το Μοίρασμα είναι σπουδαία δύναμη. Είναι δύσκολο.

    Ως υ με απωθεί ο ελεγχόμενος κ, όσο περισσότερο το συναντώ τόσο καλύτερα μαθαίνω να διακρίνω αυτές τις περιπτωσεις. "Λαμβάνω " την αίσθηση της καταπίεσης σε όλες τις θέσεις του σχήματος.

    Είναι σαν να έχει συμβεί μια "παράδοση κυριαρχίας" (?) Δεν ξέρω αν το περιγράφω εύστοχα και δεσπόζει σαν τον ελέφαντα στο δωμάτιο που κανείς δεν θέλει να δει.

    Θεωρώ όμως ότι όλα αυτά και άλλα τόσα "μπερδέματα" συμβαίνουν στον καθένα μας στην πορεία μας. Η ισορροπία θέλει χρόνο, λάθη, εμπειρία, εμβάθυνση, επίγνωση ..και άλλα τοσα που δεν γνωρίζω ακόμα.
     
  10. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Ο ελεγχόμενος Κ είναι ο κυριαρχικός κι όχι ο κυρίαρχος;
    Πολύ με μπέρδεψε αυτή η τοποθέτηση αλλά νομίζω πως ξαφνικά "είδα" κατιτις!!
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Όχι

    Ο ελεχόμενος "Κ" είναι το γιουσοφάκι.
     
  12. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Ποιά η διαφορά του κυριαρχικού από το γιουσοφακι;