Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να κερατώσω την σκλάβα μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 5 Ιουνίου 2024.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Από την εμπειρία μου σαν υ και την μεγάλη μου αγάπη να συναισθάνομαι ανθρώπους θεωρώ ότι το πρόβλημα σας πηγάζει από το γεγονός ότι έχετε αρχίσει να τρέφετε αισθήματα για το σ σας ( κάπου ήταν ένα ωραίο παλιό νήμα σχετικό δεν θυμάμαι τίτλο αν το βρω θα το βάλω) και ότι κάπως σας είναι βάρος να διαχειριστείτε την οποία ( ακόμη και κατά τας εντολάς σας σωστή ) αντίδραση της σ.
    Θέλετε το κρυφό γιατί δεν θέλετε να έχετε να διαχειριστείτε το οτιδήποτε έχει να κάνει με το σ , είστε φάση που θέλετε να γίνει το σ αόρατο. το πιθανότερο είναι πως αν απλά το ζητήσετε να γίνει και εσείς να κάνετε ένα μπρέικ .

    Τώρα θα μου πείτε γίνετε μπρέικ κυριαρχίας στο 24/7; Δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι αν όντως είναι χρόνια κοντά σας μπορεί να μπει στον αυτόματο μέχρι να σας ξανά έρθει η όρεξη. Πολλοί το κάνουν αυτό, δεν ξέρω αν θα το έλεγαν η παραδέχονταν τόσο κυνικά και απλά όσο το λέω τώρα αλλά το κάνουν ….

    Αν πάλι η εντολή ,'θα είσαι αόρατη για τόσο διάστημα δεν ρωτάς δεν ζητάς δεν αναζητάς κτλ ' έρθει με απορίες , συναισθήματα , ανησυχίες φόβους ή και αντιδράσεις … που μπορεί να είναι λογικό αν το σ σας έχει μάθει σε ένα άλλο μοτίβο ρουτίνας από εσάς τότε ναι θα πρέπει να διαχειριστείτε σαν Κ της, περισσότερα πράγματα . Είναι δίκη σας ευθύνη και δουλειά να το κάνετε , το γεγονός ότι μπορεί να μην θέλετε - έχετε όρεξη σας οδηγεί στο να επιθυμείτε κάτι κρυφό που για μένα μια χαρά μπορείτε να κάνετε κάτι κρυφό σαν Κ , ίσως τα συναισθήματα που λέγαμε να σας κάνουν να νιώθετε λίγο άσχημα σαν ότι κρύβεστε η είστε ανέντιμος ( που το καταλαβαίνω και αυτό γιατί μπορεί όντως να έχετε αισθήματα για το σ, πάλι δεν θα ειστε ο πρώτος ). Αν αυτή η 'μη επιθυμία ελέγχου ' ή το αυτόματο βλέπετε ότι κρατάει πολύ μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να αποδεσμεύσετε και να δείτε μήπως είστε σε μια άλλη φάση ζωής ( και αυτό το έχω δει να συμβαίνει σε Κ με προβλήματα υγείας , προβλήματα καθημερινότητας οικονομικά κτλ ) ξαφνικά να μην έχουν όρεξη να διαχειριστούν και να ορίσουν καταστάσεις . Δεν συμβαίνει σε όλους , σε άλλους οι δυσκολίες εντείνουν την ανάγκη τους για έλεγχο σε υ και σ , σε άλλους τους φευγει εξαρτάται τον άνθρωπο .

    αυτη είναι η διάγνωση μου. 50€ παρακαλώ με ρεβολουτ
     
  2. AntreasTr

    AntreasTr "There's beauty in the bruises of passion" Premium Member

    Πιστεύω ότι βαρέθηκες την φάση κυριαρχία. Η βολή που έχεις αναφέρει πολύ έχει να κάνει με το να μην χάσεις την φάση που έχεις φτιάξει γιατί αν την χαλάσεις σκέφτεσαι δεν θα την ξαναβρείς. Σε δελεάζει ο πειραματισμός και το καινούργιο αλλά σκέφτεσαι ότι η βολή είναι πολύ καλύτερη. Εκεί τα ζυγίζεις και βλέπεις τι θέλεις. Η βολή πάντως θέλει προσπάθεια ώστε να μην βουλιάξεις κι άλλο από όσο ήδη έχεις βουλιάξει και να βγεις από την βαρεμάρα