Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να σου συστήσω την φίλη μου ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 6 Νοεμβρίου 2009.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Εχοντας υπ οψην οτι αυτο που θα γραψω δηλωνει καποιες αδυναμιες στον χαρακτηρα , ελπιζω να δικαιολογηθω απο το γεγονος οτι στην ερωτικη ελξη δεν μπορουν να μπουν κανονες.. ή μπορουν τελικα ; ..

Πριν λιγες μερες γνωρισα μια κοπελα απο το διαδυκτιο .
    Μιλησαμε λιγες φορες και συναντηθηκαμε . Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με την εμφανιση , απεναντιας , αν και με ειχε προειδοποιησει οτι δεν ειναι η λεπτουλα που περιγραφω ως ιδανικη εμφανιση , θεωρησα πως λιγα κιλα περισσοτερα δεν ειναι λογος για να μην γνωρισεις καποια κοπελα , και ετσι βγηκαμε αρκετες φορες σε ραντεβου που κρατησαν πανω απο 8 ωρες , οπου μιλαγαμε συνεχως με αρκετα κοινα ενδιαφεροντα αλλα και διαφωνιες που δινανε ομορφο ρυθμο στην επικοινωνια .
    Καποια στιγμη μου γνωρισε την φιλη της ....
    Ηταν αυτο ακριβως που εχω σαν προτυπο γυναικας απο πλευρα εμφανισης . Με υψος ανω του μεσου ορου , λεπτη γραμμη , εμφανες κενο αναμεσα στο μηρους (βασικη μου προυποθεση για να κανω στοματικο ερωτα σε γυναικα) , μακρια μαλλια , σαρκωδη χειλη , βλεμμα και ματια εμτονα θηλυκα και πολυ ομορφα ......Ειχα μεινει αφωνος ... τετοια γυναικα εβλεπα μονο στην τηλεοραση και νατην τωρα μπροστα μου , ελευθερη απο σχεση .....
    Προσπαθησα να μην δειξω τιποτα , άλλα αρχισαμε την συζητηση σε τετοιο βαθμο που η συνοδος μου σχεδον παρεξηγηθηκε και ζητουσε επιμονα να την αφησουμε να μιλησει και εκεινη ..

Απο εκεινη την στιγμη , δεν εχω καμια σχεδον διαθεση να δω την κοπελα απο το διαδυκτιο , οσο μαλιστα σκεφτομαι την υπολοιπη ζωη μου μαζι της , ουτε καν μπορω να φανταστω να βγαινουμε και να βλεπω "φιλικα" την φιλη της που τοσο με γοητεψε .. μου ειναι αδιανοητο να συμβει κατι τετοιο .
    Το "αστειο" ειναι πως στην πρωτη κοπελα , ελεγα μια ντουζινα ιδιοτροπιες του χαρακτηρα μου που θα επρεπε να ανεχτει η γυναικα που θα ζησει μαζι μου .. ενω η φιλη της με ειχε γοητεψει τοσο που ευχαριστως θα μου εριχνα μια σφαλιαρα να συνελθω και να αφησω τις ιδιοτροπιες ...

Το θεμα δεν ειναι τι θα κανω τωρα ... Οι αρχες μου δεν μου επιτρεπουν κατι που θα ηθελε η καρδια ...
    Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν σας εχει συμβει ποτε ; ... ειναι κατι που γενικα μπορει να συμβει ; ... ειμαστε προετοιμασμενοι για κατι τετοιο οταν συστηνουμε την υποψηφια σχεση μας για πρωτη φορα στους φιλους μας ; ...

2. Απάντηση: Να σου συστήσω την φίλη μου ...

ουφ...
    ναι, μου εχει συμβει, ναι ειναι δυσκολο

παντα ηταν αρχη μου να μην συμβιβαζομαι με τιποτε λιγοτερο απο αυτο που πραγματικα καυλωνει και το τελευταιο κυτταρο της υπαρξης μου

μετα αυτο αλλαξε
    αρχισα να συμβιβαζομαι
    μισησα τον εαυτο μου
    τον αγαπησα ξανα
    γιατι καταλαβα πως το ιδεατο δεν υπαρχει

στην περιπτωση που υπαρχει, το ιδεατο μετα απο λιγο καιρο παυει να ειναι ιδεατο
    το βαριομαστε
    και αυτο που μενει τελικα ειναι να μπορουμε να συννενοηθουμε να επικοινωνησουμε και να περασουμε καλα με τον αλλον

ασχετως με ολες τις μλκς που ειπα, θα ελεγα εφοσον επαθες τετοιο ταρακουλο με την κοπελα, να πεις στην -ολιγον παχουλη χωρις χασμα αναμεσα απο τα ποδια - φιλη σου οτι την θες για φιλη, αλλα επαθες ταρακουλο με την αλλη. Βαλτην στην δικη σου θεση και πες της οτι και εκεινη το ιδιο θα εκανε αν ηταν στη θεση σου.

κυνηγα το οσο μπορεις, γιατι ποτε δεν θα συγχωρεσεις στον εαυτο σου την αδρανεια

τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει, οχι;

3. Πέρα από την εμφάνιση, υπήρχε κάτι άλλο που βρήκες ενδιαφέρον;

4. isnogood

Απάντηση: Να σου συστήσω την φίλη μου ...

οπως ειπα , δεν τιθεται θεμα να της το ομολογησω και φυσικα ουτε να προχωρησω με καμια απο τις δυο , για ηθικους λογους . και μην κολαμε στα παραπανισια κιλα , δεν ειναι εκει το θεμα , απλα ολοι εχουμε καποιες εμφανισιακες προτιμησεις , χωρις ομως περιοριζομαστε μονο απο αυτες .
    Με ενδιαφερει ομως να μαθω αν σας εχει συμβει και εσας και αν μπορει καποιος να ειναι προετοιμασμενος για τετοιο ενδεχομενο .. και αν ναι με πιο τροπο νιωθεις ετοιμος για μια τετοια κατασταση ; .. ειναι πχ δυνατο να πεις ή να αφησεις να εννοειθει οτι δεν αισθανεσαι δεσμευμενος και ακομα ολα παιζουν αφου ουτε φιλι δεν εχεις ανταλαξει ακομα ; .... χμμμ , οχι εεε ; ....
    ειναι πολυ λεπτο και αβολο , να ξεκινας κατι με τον/την Α και μολις σου γνωριζει τον φιλο/η του να συνειδητοποιεις οτι ταιριαζεις περισσοτερο με εκεινον παρα με τον/την Α ...

.... με μεγαλη βεβαιοτητα ... τα παντα της ..... προσπαθουσα μαλιστα επιμονα να βρω κατι που δεν μου αρεσε αλλα τιποτα ...

5. Eri

Eri

Γαμησε τα κωλοκατασταση......

Ευτυχως οταν εγινε κατι τετοιο (πριν 9-10 χρονια)
    α)ημουν ηδη με το παλληκαρι και τ απηγαιναμε μια χαρα στο σεξ (ατιμος σοβαρος και καθοριστικος παραγοντας στο να μεινω σε μια σχεση)
    β)ημασταν μακρυα οποτε ειδα τον φιλο του μονο τις 2-3 μερες που ημασταν ολοι μαζι διακοπες

Η ειρωνεια ειναι ομως οταν μου ειχε στειλει (ο δικος μου) κατι φωτογραφιες του κ μερικες ειχαν και τον αλλον μεσα........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ......Δυστυχως, επειδη ημουν και μικρη τοτε, οταν χωρισαμε τις πεταξα.....  

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

Πιστεύω πως το να αρέσει στον (μέλλοντα) φίλο σου η φίλη που θα του γνωρίσεις, ή, να σου αρέσει εσένα ο φίλος του (μέλλοντα) φίλου σου, δεν είναι και πολύ διαφορετικό από το να είσαι με τον (μέλλοντα) φίλο σου και να σου ή του αρέσει κάποιο καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις/ει, ασχέτως της σχέσης του με τον (μέλλοντα) φίλο σου.
    (Το μόνο που κάνει την κατάσταση πιο άβολη είναι η σχέση που υπάρχει μεταξύ των φίλων, η οποία θεωρείται συχνά πως είναι κρίμα να χαλάσει.
    Οπότε δεν θεωρώ πως χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, απλά είναι από τα πράγματα που τα έχουμε έτσι κι αλλιώς στο μυαλό μας.)

Είναι από αυτά τα σπαστικά διλήμματα, όπως πχ κατά πόσο θα μπορούσες να τα φτιάξεις με τον πρώην κάποιας καλής σου φίλης κλπ.

Η γενική βάση μου, είναι πως εξαρτάται  

Στο συγκεκριμένο δίλημμα που θέτεις, και λαμβάνοντας υπόψιν την σχεδόν απόλυτη "ταύτιση" που αναφέρεις με την δεύτερη κοπέλα, θα το έλεγα στην πρώτη. Εξάλλου αυτά είναι ανθρώπινα και αφού η σχέση μου μαζί της δεν είναι ιδιαιτέρως δυνατή, δεν θα το σκεφτόμουν τρομερά πολύ.

Κάτι παρόμοιο δεν μου έχει συμβεί, σε καμία από τις τρεις θέσεις.

υγ: Γενικά, βάζω την φιλία πάνω από την σχέση, αλλά αν, όταν βρω τον ιδανικό άντρα, είναι δεσμευμένος με φίλη μου, θα προτιμήσω να την χάσω.

7. elfcat

elfcat . Contributor

Το ασφαλές συμπέρασμα έιναι ότι την κοπέλα που γνώρισες στο διαδύκτυο δεν την επιθυμείς σφόδρα.

8. XplorR

XplorR Regular Member

Αφού, απ' ό,τι φαίνεται, έχεις πάρεις τις αποφάσεις σου να μην κάνεις κάτι...

Πάντως, εγώ συμφωνώ μ' αυτό:

Κι εμένα μου ψιλοσυνέβη... να είσαι με κάποια και μια φίλη της να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα... αλλά σύντομα όλα τελείωσαν...

Καλά κουράγια!

9. kyklonas

kyklonas Regular Member

Οπως περιγράφεις την γνωριμία σου με την κοπέλα από το διαδύκτιο και τις λίγες συναντήσεις σας , δεν κατάλαβα να σας συνδέει τίποτα περισσότερο εκτός από τις πολύωρες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας.
    Δεν είδα κάπου να έχεις δεσμευτεί μαζί της ώστε να σου τίθεται ηθικό θέμα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στην άλλη κοπέλα.
    γράφεις
    Απο εκεινη την στιγμη , δεν εχω καμια σχεδον διαθεση να δω την κοπελα απο το διαδυκτιο , οσο μαλιστα σκεφτομαι την υπολοιπη ζωη μου μαζι της , ουτε καν μπορω να φανταστω να βγαινουμε και να βλεπω "φιλικα" την φιλη της που τοσο με γοητεψε .. μου ειναι αδιανοητο να συμβει κατι τετοιο .
    Το "αστειο" ειναι πως στην πρωτη κοπελα , ελεγα μια ντουζινα ιδιοτροπιες του χαρακτηρα μου που θα επρεπε να ανεχτει η γυναικα που θα ζησει μαζι μου .. ενω η φιλη της με ειχε γοητεψει τοσο που ευχαριστως θα μου εριχνα μια σφαλιαρα να συνελθω και να αφησω τις ιδιοτροπιες ...

Το θεμα δεν ειναι τι θα κανω τωρα ... Οι αρχες μου δεν μου επιτρεπουν κατι που θα ηθελε η καρδια ...
    Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν σας εχει συμβει ποτε ; ... ειναι κατι που γενικα μπορει να συμβει ; ... ειμαστε προετοιμασμενοι για κατι τετοιο οταν συστηνουμε την υποψηφια σχεση μας για πρωτη φορα στους φιλους μας ; ...

Αυτό δεν το κατάλαβα ειλικρινά.Σκέπτεσαι την υπόλοιπη ζωή μαζι με μια γυναίκα που γνωρίζεις ελάχιστα και ουτε καν σε ενθουσιάζει??
    Εδωσες καμιά τέτοια υπόσχεση σε εκείνη? Αν ναι πολύ δεν βιάστηκες?? Αν όχι γιατί λες ότι οι αρχές σου δεν σου επιτρέπουν κάτι που θα ήθελε η καρδιά??

Αλλά...αν η κοπέλλα του διαδικτύου σου είναι σχεδόν άγνωστη και από ότι φαίνεται ακόμα πιο αδιάφορη , δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μείνετε φίλοι (που δεν είδα να είστε και κάτι παραπάνω).Αν δεν νοιώθεις τίποτα άρα δεν της έχεις δώσει ελπίδες , άρα δεν κανεις κάτι κακό να γνωρίσεις τη φίλη της. Δεν ξέρω τι της έχεις πει και πως σε βλέπει εκείνη.....αλλά δεν θα χάσεις και τίποτα να μιλήσεις περισσότερο και με το θεικό πλάσμα που σε ξετρέλανε ...να δεις και τι "περιεχόμενο" κρύβει αυτή η τόσο "όμορφη συσκευασία". 

10. danai

danai Regular Member

Προσωπικά μου έχει τύχει να μου την πέσει
    ο φίλος φίλης μου. Το περιστατικό ήταν
    δυσάρεστο. Ένοιωσα άσχημα και έχασα
    πάσαν ιδέα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
    Τελικά (ευτυχώς) η φίλη μου τον χώρισε.

Στη ζωή βέβαια πολλά συμβαίνουν και δεν
    θέλω να είμαι απόλυτη. Τα διλήμματα είναι
    δύσκολο πράγμα.

11. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ιsno,τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Αν σου αρέσει η φίλη της φίλης,και δεν έχεις τάξει αρραβώνες στη διαδικτυακή σου συνάντηση,.....βουρ στον πατσά. Τι κάθεσαι και το ψάχνεις και το αναλύεις; Αν η φίλη που συνάντησες,είναι νοήμων άτομο,δεν θα θέλει να συνάψει σχέσεις με τον όποιον,δεν την γουστάρει. Το θέμα είναι απλουστατο. Μίλα στην διαδικτυακή σου φίλη,πες της ακριβώς τι σου συμβαίνει και αν δεν σε έχει καψουρευτεί ήδη,θα καταλάβει.

Αλήθεια,η φίλη της φίλης τι λέει για σένα; το έχεις ψάξει; αν δεν,τότε θα χρειαστείς τη βοήθεια της διαδικτυακής φίλης,για να της πει και δυο καλά λογάκια για σένα..γι'αυτο προσοχή! Να είσαι καλός και ευγενικός μαζί της όταν θα της προσφέρεις τον χυλό.

^*^

12. isnogood

ευχαριστω ολους για τον χρονο που διαθεσανε στο νημα ...
    περιμενα οτι θα εχει συμβει σε περισσοτερους ...
    δημοσιευοντας αυτο το νημα , ισως ... βαθυτερα μεσα μου , ισως να ειχα επιδιωξει την αρση των ηθικων μου φραγμων μεσω της γενικης συγκαταθεσης και να προχωρησω στην γνωριμια με την δευτερη κοπελα .. ευτυχως φιανεται οτι τελικα θα κρατησω χαρακτηρα   ...

μου εκανε εντυπωση πολυ το ποστ της Georgia .. πραγματικα με απασχολησε και μενα αυτη η σκεψη , αν αυτο θα μπορουσε να ξανασυμβει στο μελλον , ακομη και οταν ισως τα πραγματα ειναι σε πιο προχωρημενο σταδιο .. ηταν αραγε κατι τυχαιο ή συμβαινει στο συγκεκριμενο χαρακτηρα ???? ....

Kykonas , αν και δεν εχει σημασια διοτι εχω παρει τις αποφασεις μου (δημοσιευσα απλα και μονο για να δω αν συμβαινει και σε αλλους ή εγω ειμαι πολυ ασταθεις   ) , θα σου απαντησω , ετσι πληροφοριακα μονο ..
    Αυτο που μας συνεδεσε (με την κοπελα απο το διαδυκτιο) ηταν η μαθηματικη πλευρα της σχεσης .. θελουμε και οι δυο να κανουμε μια σχεση με προοπτικη την οικογενια και ειμασταν απολυτα συμφωνοι σε καθε παραμετρο που ειχε να κανει με την δυναμικοτητα και την στρατηγικη για την επιτευξη αυτου του στοχου ...
    Συμφωνησαμε επισης πως δεν μας ενδιαφερει να αναλωθουμε χρονικα και επικοινωνικα σε αλλου ειδους σχεσεις (πχ φιλικες.. προσωπικα προτιμω να παιζω red alert στον υπολογιστη κρατωντας την επικοινωνιακη μου επιθυμια και αναγκη ζωηρη για την συντροφο μου) .. φυσικα ολα αυτα με τον καταλληλο ανθρωπο ...
    Οχι , δεν ανταλαξαμε καμια απολυτως δεσμευση , απεναντιας ηταν μοναχα μια .... προ γνωριμια για να αποφασισουμε αν θελουμε να γνωριστουμε ... (τωρα που διαβαζω αυτα που γραφω .. σα να το παραχεσαμε λιγο μου φαινεται ...)
    Ισως η λογικη μου να εφτιαχνε το αγαπημενο της παζλ (οικογενια με παιδια σκυλο και χαρουμενα Σαββατοκυριακα) .. αλλα η καρδια ειχε την δικη της αποψη ..
    οσο για την εξελιξη των πραγματων .. η φιλη της φιλης ειναι κατι σαν λαχειο που ισως κερδισει , αλλα δεν εχω αγορασει εγω .. νιωθω οτι δεν μου ανηκει αυτη η γνωριμια ...