Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να σου συστήσω την φίλη μου ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 6 Νοεμβρίου 2009.

1. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Nα,κάτι τέτοια διαβάζω και εξοργίζομαι..
    Μια φορά στη ζωή σας,περνάει από μπροστά σας η τέλεια γυναίκα,και ξαφνικά ως δια μαγείας,χάνεται ο τσαμπουκάς σας,χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σας και μουδιάζετε..μένετε σαν αγάλματα με το στομα να χάσκει ανοιχτό και δεν κάνετε ούτε μια κίνηση. Ούτε βήμα προς το μέρος της. Φαντάζει τοσο τέλεια η εικόνα μπροστά στα μάτια σας,που είναι too much για σας. Και μένετε εκεί κοιτάζοντας.. μόνο..
    Και η εικόνα ξεμακραίνει..και σεις εκεί..
    ..και περνάει ο καιρός..και σεις μόνοι ακόμα..με την εικόνα της γυναίκας που πέρασε και δεν στάθηκε,μες το μυαλό σας,ανίκανοι πια να κάνετε σχέση. Το ένα σας ξυνίζει και το άλλο σας βρωμάει..και μετανοιώνετε που τότε δεν κάνατε τίποτα.. μετανοιώνετε που την αφήσατε να φύγει..μετανοιώνετε που δεν τολμήσατε καν..

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατι απευθύνομαι σε όλους εκείνους που συμπεριφέρονται κατ'αυτό τον τρόπο.

^*^

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Να σου συστήσω την φίλη μου ...

καποιες γνωριμιες ή καταστασεις , ερχονται στην ζωη μας , κατα τετοιο τροπο ωστε να τιθεται σε δοκιμασια η προσωπικοτητα μας .
    στην προκειμενη , μπορω να κανω αυτο που μου αρεσει , δινοντας προτεραιοτητα στο συμφερον μου ή ....... να μην στεναχωρησω εναν καλο ανθρωπο που μου φερθηκε αψογα και ανοιξε τις ψυχικες του πορτες για μενα , δειχνοντας μου μια εμπιστοσυνη που δεν ειχα κερδισει .

3. Lady_Dementia

Tώρα θα σου έλεγα κι άλλα,αλλά ας πάει στην ευχή.. φαίνεται πως έχεις αποφασίσει,επομένως δώρον άδωρον..

^*^

4. isnogood

οχι πες , πες ...  

5. anastasia

anastasia Regular Member

νομιζω πως δεν ειναι σωστο να ζουμε με τα πρεπει μας και να περνουμε μαζι μας τα θελω μας....με πιο ατομο θελουμε να ειμαστε ειναι επιλογη μας αλοιμονο αν τους θελουμε ολους η μας θελουν ολοι ακολουθησε την επιλογη σου

6. Lady_Dementia

A! Τα θέλει ο ...οργανισμός σου!  

Λοιπόν,ένα θα πω μόνο.. Αν ήμουν η φίλη σου η διαδικτυακή και ενδιαφερόμουν για σένα και ήμουν πολύ καλή μαζί σου κλπ κλπ..δεν θα ήθελα να είσαι μαζί μου,επειδή απλώς είμαι καλή μαζί σου. Θα ήθελα να είσαι μαζί μου,γιατι σου αρέσω πραγματικά,γιατί σε μένα βρήκες αυτά που έψαχνες (ολο το πακετάκι λέμε τώρα),γιατί εμένα σκέφτεσαι και καυλώνεις,γιατί.. ,γιατί.. ,γιατί... και όχι γιατί δεν μπορούσες να πας ενάντια στην ηθική σου.
    Εδω που τα λέμε,δεν κατανοώ τι το ανήθικο θα είχε το να την πιάσεις και να της μιλήσεις ειλικρινά. Βέβαια,έχω την αίσθηση -μιας και εσύ αποφεύγεις να δώσεις απάντηση- πως της έχεις "τάξει" της κοπέλας. ΄Ετσι δεν είναι; έχεις εκτεθεί απέναντί της και γι'αυτό τώρα σιχτηρίζεις την ώρα και τη στιγμή που τα είπες όσα είπες. Γι'αυτό και δεν μπορείς να κάνεις πίσω..

Να θυμάσαι όμως,πως,σε μερικές γυναίκες,δεν αρέσει να τις λυπούνται. Μερικές γυναίκες,θέλουν να στέκονται με αξιοπρέπεια. Αν εσύ προχωρήσεις μαζί της,θα είναι επειδή την λυπάσαι. Αν όντως την εκτιμάς,μην της φερθείς έτσι,γιατί την εξευτελίζεις.

^*^

7. isnogood

κανεις δεν ειχε ταξει σε κανεναν και τιποτα ... οπως ειπα ηταν μια προγνωριμια για το αν θα προχωρουσε σε παραπανω γνωριμια ....
    μιλαμε για συνολο 20 γραμμων στο νετ και 3 ραντεβου (ομολογω μεγαλης διαρκειας) .. οποτε ας μην μεινει καμια υποψια οτι "υποσχεθηκα" .. για ονομα του θεου .. δεν χρειαζομαι τετοια ανοητα "βοηθηματα" για να κανω σχεση , ουτε ειμαι μουσουλμανος .. πως σας περασε τετοια ιδεα οτι καποιοι "ταζουν" και μαλιστα με το καλημερα σας ; ....
    φυσικα εννοειται πως η γνωριμια αυτη κοπηκε μαχαιρι μετα απο το περιστατικο .. αν και εχουν περασει μολις 3 μερες και μιλαμε ακομη στο τηλεφωνο και ρωταει συνεχως αν εγινε κατι και αποτομα εκανα πισω αλλα τι να πεις και τι να εξηγησεις ..
    Νομιζω οτι το σωστοτερο ειναι να της πω οτι μπορει να εχουμε πολλα κοινα στον τροπο σκεψης και ιδιους στοχους , αλλα απο φοβο να μην κανω τα λαθη του χτες , παρασυρθηκα απο την λογικη και εχασα την πιστη μου στην μαγεια , που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν την εχω αισθανθει και το συνειδητοποιησα μολις γνωρισα καποιον που και εκεινος την εχει χασει ...

βεβαια οπως και να το πεις χυλοπιτα λεγεται ... αλλα τελος παντων ....