Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 24 Μαϊου 2009.

1. anastasia

anastasia Regular Member

Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

οταν καποια ειναι να φυγει το κανει ............απλα.......οταν το κουβεντιαζει θελει να κανει τεστ για καποια πραματα

2. zinnia

zinnia Contributor

είναι κι αυτό μια λύση.

Να βγάλεις τον άλλον σκάρτο για να νιώσεις εσύ καλά.

Εύκολη τακτική. Κοιμίζει κι απαλύνει το άγχος της απώλειας.

3. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Κατι που μου ειπανε καποτε σε ενα chatroom στο undernet οταν πρωτοεψαχνα τι ειναι το bdsm.

"Κυριαρχος ειναι εκεινος που θα απελευθερωσει τη σκλάβα του και εκείνη θα παραμείνει σκλάβα του, γιατι θα εχει την απολυτη κοινωνικη ελευθερια να διαλεξει την υποταγή στον πνέυμα του αφεντη της."

4. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

βρες τε μου εναν τετοιο!!!!

μονο εναν ...

5. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

υπάρχει  

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απ εδώ θα μπορούσε να βγει και ορισμός και για την σκλάβα που χωράει στον πιο πάνω ορισμό του Κ. 

7. Frida

Frida New Member

γιατι δεν την παντρευεσαι εσυ? αφου ταιριαζεται και στο σεχ που ειναι το 80% μιας επιτυχιμενης σχεσης.

8. Georgia

Georgia Owned Contributor

Γιατί η διγαμία απαγορεύεται στην Ελλάδα.

9. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

οταν ενα απο τα δυο μερη δεν περναει καλα και θελει να φυγει καλο ειναι να τελειωνει εκει

10. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Apetitike, σου βγάζω το καπέλο, μπράβο σου,   τελικά μόνο με το 48ο μήνυμά σου κατάφερες να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σχεδόν όλου του φόρουμ. (Ας τα βλέπουμε αυτά εμείς με τα χιλιάδες νήματα και πόστ...)  

Και τώρα που δεν μας βλέπει κανένας... πες μου, φίλτατε, μεταξύ μας... πόσα π.μ. έλαβες από αδέσποτες... σκλάβες που είναι πρόθυμες να αντικαταστήσουν την υποτιθέμενη... υπάρχουσα σκλάβα σου που θέλει να φύγει;  

Υ.Γ. Έχεις 999,99 ρεπ από εμένα γιατί είναι η πιο έξυπνη και συγκαλυμμένη αγγελία γνωριμιών που έχω διαβάσει ποτέ...    

Last edited: 1 Ιουνίου 2009
  11. thaleia

thaleia Contributor

μαγκια ο νεος περρι?

12. Apetitikos

Apetitikos Regular Member

Ευχαριστώ παιδιά και μελη για την ανταποκριση. Οχι δεν υπηρξε καμια slave που να εκδηλωσε ενδιαφερον διαδοχης. Αν και θα το ηθελα δεν εγινε με αυτο τοσ σκπετικο. Ηθελα να μιλησω με καποιον ανωνυμα και να ακουσω αποψεις. Αυτο το προβλημα που μου ετυχε ισως να ειναι αυριο δικοσ σασ . Γι αυτο υπηρξε ανταποκριση μηνυματων εδω.
    Ευχαριστω