Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 24 Μαϊου 2009.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

ναι αλλα εδωσες ωραια ιδεα..... 

2. Apetitikos

Apetitikos Regular Member

Και επειδη σας νιωθω συνομιλητες μου ,απλα σας λεω ότι αποφασισα να τερματιστει μέχρι το Σεπτέμβρη το λυσιμο . Να συνηθισουμε και οι 2 στην ιδεα οτι διαχωριζουμε τους δρομους μας και τα παθη μας.
    Και δεν ηθελα με αυτο που ειπα εδω και το μοιραστηκα μαζί σας κάποιοι να υποπτευτουν και να υποστηριξουν οτι απλα ηταν μια έξυπνη αγγελια γνωριμιων, από πλευράς μου. Ξερω ότι δεν υπαρχουν εδω ελευθερες slave . Υπαρχουν ελάχιστες και αυτες εχουν αφεντη. αρα θα ηταν χαζο απο μενα.
    και ευχαριστω ιδιαιτερα καποιοιους που μιλησαν σαν να ηταν φιλοι μου απο παλια

διαβαζοντας τα οσα μου γραψατε θελω να πω καποια πραγματα.
    Ναι η εκπαιδευση της κρατησε 1 χρονο. Ισως να ειμαι τοσο τοπ μαστερ και να χρειαστηκα τοσο καιρο.
    Το λεω αυτο γιατι δεν επιθυμω αντιπαραθεσεις. Ναι κουραστηκα και επενδυσα και εγω τη ψυχη μου.
    ΠΟναω τωρα που αρχισε η αντιστροφη μετρηση. Θα πονεσω οταν τελειωσει οριστικα. Αν δεν ειχε τη συγκαταθεση μου ,για διαφορους λόγουςδεν θα μπορουσε να απελευθερωθει. Θα μπορουσα να την παντρεψω με καποιον μαριονετα και να παραμεινει σκλαβα μου. Νομιζω πως και σε αυτην την περιπτωση θα ηταν δυστυχισμενη.
    Αυτο θα ηταν σιγουρα το συμφερον μου . Αλλα τελικα μπορω να πονω και εγω και να νιωθω οτι περπατω χωρις βαρη έστω και στεναχωρημενος . Ισως να μην υπαρξει αλλη slave. Δυσευρετες. Και μαλιστα οταν μαντευεις και μαντευει τη σκεψη ο ενας του αλλου. Το ενιωθα πριν μηνες ,απο τα Χριστουγεννα. Ηξερα. Απλα έπρεπε να το διευκρινισω.

και γιας οσους ξέρουν απο δω μεσα ...ελπιζω να μην τριτωσει η απώλεια.
    Τα ονειρα τα χρειαζονται ολοι. Και πονουν οταν νιωθεις οτι τελειωνουν

Last edited: 31 Μαϊου 2009
  3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Έσεις οι ευαισθητοποιημένες σκλάβες να τα βλέπετε αυτά, που γεμίσατε το νήμα με δάκρυα συμπαράστασης προς τον πληγωμένο Master... και μου χαλάσατε το πσ μου γμτ σας...  

Υ.Γ. Προς τον Apetitiko: φίλε, αν όλα αυτά που γράφεις είναι αλήθειες και έχω πέσει τόσο έξω, τότε sorry. Η συμβουλή μου για το πρόβλημα με την σκλάβα σου είναι: ας την να πάει στο διάολο... και βρες κατι άλλο. 

Οι πραγματικοί Master είναι λίγοι, ενώ από σκλάβες και υποτακτικές δόξα τω Θεώ, τον Αλλάχ, και τον Βούδα, λόγω φύσης του θηλυκού έχουμε αρκετές... Τώρα θα μου πεις: "Ωραία ρε, φίλε, μας τα λες, αλλά πες μας γιατί, ενώ λένε ότι η φύση του αρσενικού είναι κυριαρχική, έχουμε τόσα λίγα κυρίαρχα αρσενικά;"

Θέλεις την απάντησή μου;
    Άκου λοιπόν.
    Απ' ό,τι ξέρω, οι ψυχίατροι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και απαντούν όταν τους ρωτάς κάτι τέτοιο:" Ένας Θεός ξέρει..."
    Οπότε, φίλτατε, ρώτα Αυτόν και όχι εμένα, εγώ ένας Κυριαρχικός Σαδιστής είμαι, δεν είμαι Θεός... ασχέτως αν οι σκλάβες λένε τους Κυρίαρχους Θεούς. Αυτό το λένε γιατί δεν έχουν το Θεό τους οι αθεόφοβες... (Που είσαι, ισνογκούντ, για σένα δουλεύω, βρε μπαγάσα...)  

Εεεεεεπ υποτακτικό πλάσμα... δικιά μου ιδέα ήταν, σβήσε λοιπόν το ποστ σου, αλλιώς θα σου κάνω μήνυση γιατί θίγεις τα πνευματικά μου δικαιώματα... 

Last edited: 1 Ιουνίου 2009
  4. Apetitikos

Apetitikos Regular Member

Ευχαριστω περυ
    δεν μου παει το ψεμα το θεωρω πολυ απαξιωτικο για να αφηνω να προηγειται ή να το ακολουθω

5. thaleia

thaleia Contributor

κανε μου οσες μηνυσεις θελεις περρι , αγωγη μη μου κανεις μονο ... ειμαι στεγνη τελευταια  

6. thelma

thelma Regular Member

Τι εγινε εδω? Απελευθερωθηκε η σκλαβα η ακομα? Μην το πολυ συζηταμε σαν το "αν ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει το κωλο του", γιατι θα γερασει η σκλαβα μεχρι να καταληξουμε.

7. Trve

Trve New Member

Πολύ ευχάριστα κ ενδιαφέρον τα ποστ του Perri , νασε καλα μάστορα.
    ;D

8. Frida

Frida New Member

Ο Σεμπτεβριος σε λιγο τελιωνει....τι εγινε τελικα? Πηρες την μεγαλη αποφαση?

9. Tonyesopi

Tonyesopi New Member

θα μπορουσες να τη δωρισεις σε καποιον αλλο αφεντη ελευθερο να τη κρατηση και να τη παντρευτεί αν τα βρίσκουν! ετσι θα της εδινες κι ευχαρίστηση

10. thaleia

thaleia Contributor

ετσι πληροφοριακα κι επειδη τον γνωριζω τον "απαιτητικο" , την εχει ακομη τη σκλαβα του και βλεπω να συνεχιζει να την εχει για πολυ , δεν κοβονται ετσι ευκολα αυτες οι σχεσεις.

11. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Πολύ σωστή συμβουλή.. 

12. kali crow

kali crow Guest

να την παντρευτεις...αν οντως νιωθεις οσα λες!