Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 24 Μαϊου 2009.

1. Olympos

Olympos Regular Member

Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Βρε βρε τι βρισκει κανεις διαβαζοντας παλιοτερα ποστ !!

Να θεσω παρομοιο προβληματισμο, με ελαφρως διαφορετικα δεδομενα

Σχεση M/s 5 ετων, στην οποια ο Master εχει επενδυσει πολύ χρονο, για την εκπαιδευση της slave και slave που μετα την εκπαιδευση ανταποκρινεται πληρως στα ‘θελω’ του Master.
    Slave ελευθερη, στα 34 (στο τελος της 5ετιας), Master παντρεμενος, 20+χρονια μεγαλυτερος.
    Οι γονεις της slave ‘πιεζουν’ για ‘αποκατασταση’, οικογενεια κλπ… Το ιδιο πιεζουν και καποια αλλα πραγματακια που λεγονται ‘ορμονες’…
    Η slave είναι αφοσιωμενη στον Κυριο της, δεν θελει τιποτα άλλο παρα να μεινει μαζι Του.

Ο Master εχει πλασει ένα υπεροχο πλασμα, τη slave Του, που το θελει, το νοιαζεται, το φροντιζει και θελει το καλυτερο γι αυτό.

Ο Master οφειλει να αποφασισει….

1. Να συνεχισει τη σχεση με τη slave του, με το ιδιο status, απολαμβάνοντας όλα οσα ‘επενδυσε’ σ αυτην τα τελευταια 5 χρονια, και ‘παραβλεποντας’ καποια ‘σημαδια’ r/l καταστασεων, αφου και η ιδια η slave παρακαλαει γι αυτό.

2. Να απελευθερωσει τη slave Του και να την καθοδηγησει προς την σωστη κατευθυνση (αν είναι σωστη ! ) που Αυτος θα κρινει ότι είναι η καλυτερη γι αυτην.

Η ιστορια εχει τελος (ας πω καλυτερα, εξελιξη, όχι τελος), που επιτρεψατε μου να μην το αποκαλυψω, προς το παρον τουλαχιστον.

Εκεινο που θαθελα να αφουγκραστω, είναι οι αποψεις σας, ειτε προς τη μια ειτε προς την άλλη κατευθυνση. Και οι δυο, εμπεριεχουν τοσο την ικανοποιηση οσο και τη θλιψη (δεν θελω να πω ‘πονο’).

Να περνατε καλα

Μου αρεσε αυτο, James_Bondage, δεν θα μπορουσα να το διατυπωσω καλυτερα.

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

τους sidewinder πυραυλους αερος-αερος τους ξερεις ? ....
    ειναι αυτοι που απελευθερωνεις αντιμετρα , φωτοβολιδες , φυλλα αλουμινιου ... και παλι απο πισω σου βρισκονται ...

3. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Πριν εκφέρω άποψη θα θελα να σε ρωτήσω το εξής:
    Τί θα της έλεγες αν οι όροι ήταν αντεστραμμένοι ή/και τί θα έλεγες/ήθελες αν η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν αδερφή/κόρη σου;

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω *καμία* απάντηση, συμφωνώ με την ερώτηση.

Άλλως πώς: η απάντηση δε θα πρέπει να διαφέρει ούτε σε ένα σημείο στίξης, είτε πρόκειται για την αδελφή / κόρη μας, είτε για μία ξένη.

5. Olympos

Olympos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Παρεθεσα τα δεδομενα και τις δυο (κατα την αποψη μου)επικρατεστερες εναλλακτικες λυσεις.
    Πι8ανον να υπαρχουν και πολλες αλλες, που για εσας εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα.

Αν οι οροι ηταν αντεστραμμενοι... το μονο που μπορω να πω ειναι οτι σε μια τετοια σχεση, η αποφαση ειναι του Master.

Οσο για το τελευταιο, η λογικη αφορα σε σχεση Master/slave. Δεν μπορω να απαντησω σε υποθετικη σχεση αλλου ειδους, οπου ασφαλως η λογικη επηρρεαζεται απο αλλους παραγοντες, οπως η συναισθηματικη νοημοσυνη και η οποια σαφως δεν υπεισερχεται στην προκειμενη περιπτωση.

Μοναδικη απαντηση θα μπορουσε να ειναι μια γενικολογη 'θεση' της μορφης ¨Να γινει το 'καλυτερο' η, αν θελετε, το λιγοτερο 'κακο'.
    Αλλοιως, θα μπορουσε καποιος να ισχυρισθει οτι, αν με καποιον 'έμπλεκομενο' σε καποια bdsm σχεση η σε καποια bdsm διαδικασια εχουμε καποια στενη συγγενικη σχεση, εχουμε το δικαιωμα (απο που να το παρουμε δηλαδη, εμεις που ισχυριζομαστε οτι ο καθενας εχει δικαιωμα αυτοδιαθεσης ? ) να επεμβουμε και/η να επιβαλουμε την αποψη μας, χωρις κανενα ΣΕΒΑΣΜΟ στο προσωπο του, για να αποφασισουμε εμεις για το ΚΑΛΟ (?) του !

Αυτο ισως θα μπορουσε να αποτελεσει αντικειμενο προβληματισμου σε καποιο αλλο νημα, που θα ασχολουνταν με ορους οπως 'Πατερας αφεντης', 'Πατριαρχικα προτυπα οικογενειας', Νονος, η οπως αλλοιως θελετε πητε το, και συσχετισμος αυτων των καταστασεων με το bdsm οπως τοχουν οι πολλοι στο μυαλο τους σημερα.

Να περνατε καλα

6. royal

royal Regular Member

End of story!
    χωρίσαμε το καλοκαίρι του 2010!!!
    και ναι.... είμαι υπαρκτό πρόσωπο!

Μια όμορφη ιστορία τελείωσε!

Ίσως και να μην υπήρξα τελικά τόσο καλή σκλάβα....... άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει......
    αλλά τουλάχιστον δεν θα είμαι διστυχισμένη!
    Γιατί είναι διστυχία ναι είσαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και τον σέβεσαι πάνω από όλα (και μετά έρχονται όλα τα άλλα) και να νοιώθεις απίστευτη μοναξιά!

Και ξέρω ότι αυτό δεν θα άλλαζε ποτέ!!

(Αυτό που δεν μου συγχωρώ είναι ότι του έβαλα το δίλλημα... ή εμένα ή τη γυναίκα σου) (δεν έπρεπε να ρωτήσω... ποτέ δεν μου υποσχέθηκε τίποτα για να έχω και απαιτήσεις)

End of story!

7. kali crow

kali crow Guest

οοοοοοοοοοοοοοο!!!!
    γεια σου και χαρηκα για τη γνωριμια.
    μη μετανιωνεις για τιποτα.κρατα απλα την ομορφη εμπειρια σου στο κουτακι με τις αναμνησεις και προχωρα μπροστα! 

8. XplorR

XplorR Regular Member

Κλασσική ερώτηση: Δε διατίθενται οι Μ/s να κάνουν αυτό που θέλει η οικογένεια και οι ορμόνες της s, έτσι;

9. Aytarxikozeygari

Aytarxikozeygari New Member

Οπως σίγουρα ξέρουμε όλοι,τίποτα δεν γίνεται στην ζωή με το ζόρι.Αφησετην να βρεί τον δρόμο της εφόσον εσυ αδυνατείς να της τον παρέχεις δημιουργώντας οικογένεια μαζί της.

10. thaleia

thaleia Contributor

μην εχεις ενοχες η τυψεις καλη μου , εχεις δικαιωμα στη ζωη , στον ερωτα, στην οικογενεια , στο "σαββατοκυριακο" , στα "χριστουγεννα" , κλπ

θα ηταν απολυτα εγωιστικο να μη σε αποδεσμευσει ... και δειγμα κακης κυριαρχιας

keep walking dear  

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ο Μaster γράφεται με κεφαλαίο Μ...
    ΥΓ: Ο τύπος διαφυλάσσει την ουσία, όταν η ουσία είναι εκεί και μπορεί ...κάποιος να τη δει...
    Τα θεωρείτε δεδομένα αυτά?

12. thaleia

thaleia Contributor

εχω την αισθηση
    (και με αφορμη και αλλο νημα)
    οτι αυτο το παιχνιδι καβλας που λεγεται bdsm
    (διοτι αυτο και μονο ειναι και πρεπει να ειναι και ως τετοιο πρεπει να εκλαμβανεται)
    το παιρνετε πολυ στα σοβαρα και το αναγαγετε σε τροπο ζωης .
    Συνειρμικα η σκεψη μου κανει ενα αλμα και ολο αυτο με μεταφερει στο μυθιστορημα του Εκο
    "το εκκρεμες του Φουκω"

Υ.Γ. Cad ξενυχτας κι εσυ ...