Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νηστεία, άλλες δυο μέρες νηστεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Hippolytos, στις 17 Απριλίου 2009.

  1. atasai

    atasai Regular Member

    Με δουλεύετε φυσικά. Επειδή δεν υπάρχει ορισμός για μια λέξη στα τεφτέρια σας, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και η λέξη. Το google μου δίνει 1,180 αποτελέσματα για το "χοντρή μαλακία"  

    Έχεις δίκιο, πάντως, Durcet, δεν σχετίζεται με το αρχικό κείμενο αυτή η σημασία. Γι' αυτό χρησιμοποίησα πάλι το google - αυτή τη φορά όχι για να δω πώς χρησιμοποιούν την έκφραση τα πλήθη, αλλά για να δω τι λένε οι ειδικοί. Έμαθα λοιπόν ότι "Τα πιο συχνά ένας άνθρωπος ejaculates, το λιγότερο παχύ σπέρμα θα είναι". Ε, ο άνθρωπος τόσες μέρες χωρίς να ejaculate... δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται για την πυκνότητα. (Νομίζω ότι η τελευταία ήταν απ' την αρχή η προφανέστερη εκδοχή, δεν καταλαβαίνω γιατί σας προβλημάτισε).
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Νηστεία, άλλες δυο μέρες νηστεία


    Γιατί προφανώς δεν έχουν νηστέψει ποτέ στη ζωή τους.

    Θλιβεροί τύποι. Ασεβείς, και παντελώς ανεκπαίδευτοι...


     
  3. Hippolytos

    Hippolytos New Member

    Μερικοί από τους σχολιαστές φαίνεται ότι έχουν ελλιπείς γνώσεις μαλακίας. Δεν το περίμενα αυτό σε ένα τόσο ψαγμένο BDSM φόρουμ. Προτείνω στους συγκεκριμένους φίλους περισσότερη εξάσκηση. Ο Σόλων είχε πει «γηράσκω αεί διδασκόμενος», αλλά στην περίπτωσή μας ισχύει το «όσο αυνανίζομαι μαθαίνω». (Άλλωστε ο αυνανισμός, σε διάφορες παραλλαγές, είτε κατά μόνας είτε με σύντροφο, έχει αρκετά σημαντική θέση στο BDSM.)

    Η «παχιά μαλακία» δεν είναι πιο καθώς πρέπει έκφραση για την «χοντρή μαλακία». Το ακριβώς αντίθετο. Το «χοντρή μαλακία» το λέμε ακόμα και μεταφορικά: πω πω, έκανα χοντρή μαλακία (μεγάλη βλακεία). Αντιθέτως, το επίθετο «παχιά» επειδή περιγράφει ακριβώς το υλικό, την υφή του υλικού, σου κολλά το μυαλό στην φυσιολογία της πράξης, και γι' αυτό σε υποβιβάζει ακόμη περισσότερο, είναι το πιο προσβλητικό.

    Όπως βλέπετε, η μαλακία δεν είναι μαλακία για να λέμε μαλακίες.

    Τώρα, για να αφήσουμε τις μαλακίες, αν πράγματι κάποιοι νομίζουν ότι προσέβαλα την ημέρα του Πάσχα, ζητώ συγγνώμη - μόνο γι' αυτό. Είπα όμως εξ αρχής ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. (Και κατ' αρχήν πού ξέρεις εσύ ρε φίλε αν εγώ πιστεύω; Ή με νομίζεις άθεο επειδή... αυνανίζομαι; Του ρωμαιοκαθολικού κατηχητικού είσαι; )

    Χρόνια Πολλά σε όλους.

    Και τώρα με συγχωρείτε, έχω μια δουλειά.
     
  4. Οριστε ρε ανυπομονοι. Ιδωμεν το φως το αληθινον
     
  5. Δεν κατανοώ, πώς η επίκληση του Σόλωνος μας γλυτώνει από τη μαλακία του υποτακτικού αυνανιστή, ο οποίος αφού έχει ήδη επιλέξει να δημοσιοποιήσει τον εξευτελισμό του, απαιτεί και θέλει να αποφύγει τα σκωπτικά σχόλια. Σχόλια, τα οποία γίνονται περισσότερο χάριν αστεϊσμού εξ'αφορμής του θέματος της δημοσίεύσης του και μάλλον δε στοχεύουν στον ίδιο. Ή μήπως επειδη δε στοχεύουν στον ίδιο, είναι που ενοχλούν περισσότερο;  

    Η δουλειά που έχεις είναι κι αυτή παχειά;
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να μην κατανοείς. Άλλωστε, ούτε εγώ, ούτε και οι περισσότεροι είμαστε σε θέση να το κατανοήσουμε. Μην ξεχνάμε πως ο νηματοθέτης ήταν σαφής:

    Επομένως, ας τον αφήσουμε να ασχοληθεί μόνος του μ' αυτή, μια και φαίνεται να είναι ειδήμων. (Το πώς λέγεται ο ειδήμων της μαλακίας καλύτερα να μην το πω και έχω κυρώσεις). Κι όσο για μας τους υπόλοιπους, τι να πω; Ας ακολουθήσουμε την παραλλαγή του Σόλωνα, κι ας εξασκηθούμε. Ίσως κάποια μέρα να είμαστε άξιοι να έχουμε άποψη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

    Τώρα εσένα τι να σου ευχηθώ; Καλές δουλειές;  
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Δηλαδή τοιουτοσαύτως υποβιβάζεται και προσβάλλεται, ο παπάς ο παχύς, που έφαγε παχειά φακή;
    Ίσως τελικά γι' αυτό μένει ρητορικό το βασικό ερώτημα: Γιατί παπά παχύ, έφαγες παχειά φακή;