Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικοκυριό και d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μετά από χρόνια που έζησα σαν φοιτητής/εργένης/εργαζόμενος πολύ μακριά από το σπίτι μου...
    Και επειδή την γυναίκα δεν την είδα ποτέ σαν υπηρέτρια μου...
    Ούτε πάντα είχα κάποια στο σπίτι μου "μέσα"...
    Έμαθα να τα κάνω όλα μόνος μου και δεν τ' αλλάζω με τίποτε...
    και όπως είπες κι εσύ...
    Για καλή μου τύχη μητέρα ακόμη έχω...
    Και σε αντίθεση με το τραγούδι...
    Όσες μου θύμιζαν την μάνα μου...
    Μαζί μου φτουρήσαν ελάχιστα...

Κι εγώ όποια δεν προσπάθησε/θα προσπαθούσε τουλάχιστον να αυτοεξυπηρετηθεί...
    Την έστειλα/θα την έστελνα στον μπαμπάκα της...
    Δε πα να ήταν η "καλύτερη" βουδουσουμιάρα ( για να μείνω στο θέμα )
    Και εκείνες που έβλεπα ότι "σκιζόντουσαν" να τα φέρουν βόλτα, δίχως να με "ενοχλήσουν" καθόλου...
    Προσπαθούσα πάντα να κάνω και περισσότερα από τα απαραίτητα για να τις "ξελαφρύνω" από κάποια βάρη...

Συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενα σου... 

Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2014
  2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Καιρός ήταν να συμφωνήσουμε και σε κάτι.  

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

οταν ειμαι μονος δεν εχω προβλημα να κανω ολες τις δουλειες.οταν ομως ζω με καποια που θελει να τις κανει και νιωθει και ομορφα απο πανω μου αρεσει περισοτερο! 

4. Tenebra_Silente

Σίγουρα δεν θα συμφωνούσαμε στο ποιος να πλύνει τις κούπες του καφέ...
    Αν ποτέ τον πίναμε μαζί σε κάποιο σπίτι...
    Εκεί θα "πλακωνόμασταν" ποιος να τις άφηνε άπλυτες στο νεροχύτη...
    Η ποιανού από τους δυο, ο σύντροφος/η σύντροφος να τσακιζόταν να τις έπλενε...
    Σκαρφίσου τιμωρία για τον/την ανυπάκουο/η χαχαχα...

Υ.Γ. Ως προς το προηγούμενο νήμα που είχες απαντήσει σε κάποια λεγόμενα μου...
    Και επειδή "η ευκαιρία κάνει τον άνθρωπο κλέφτη" ( tu sai )... 
    Δεν παρέλειψα να σου απαντήσω επίτηδες...Αλλά μέσα στο "μπάχαλο"...μου είχε ξεφύγει...
    Και δεν μου κάνει να το "ξανανοίξω" εκεί...
    Και επειδή έχεις τρομερή μνήμη...
    Δέχομαι ότι δεν σκέφτονται/λειτουργούν όλες με τον ίδιο τρόπο και αυτό μας έλειπε...
    Για τις δικές μου εμπειρίες είχα μιλήσει...
    Και αν κάποιες από εκείνες που είχα ζήσει...Τις "κρέμασα" αδίκως...
    Σίγουρα εγώ έχασα στο τέλος και όχι εκείνες...
    Και γαμώτο κάποιες ήταν και καλές φετιχοβουδουσουμιάρες...και καλές νοικοκυρές χχαχαχα...

( Προσπάθησα ν' αποφύγω το off topic μου στο κόρνερ...Δεν νομίζω να τα κατάφερα όμως χαχαχα...
    Για τιμωρία μου, πάω να σιδερώσω τα τακούνια από τις γόβες μου χαχα    )

5. Black Butterfly

Πίνω κρύο καφέ χειμώνα-καλοκαίρι, ως εκ τούτου η τεράστια συλλογή από κούπες περιμένει υπομονετικά στο ράφι, για να τις πετάξω σε κανένα κεφάλι πάνω στα νεύρα μου.
    Αν θες να πλύνεις τα ποτήρια του φρέντο, δεν θα πω όχι.  

6. Tenebra_Silente

Τα ποτήρια σου ξέχνα το...Δεν ψοφάω καλύτερα? Χαχαχα...
    Και ο μοναδικός καφές που αρέσει σε μένα, είναι εκείνος που φτιάχνω μόνος μου...
    Όποτε άφησα κάποια να μου κάνει καφέ...Ήταν από απλά καλός έως χάλια...
    Ιερό πράγμα για μένα ο καφές...
    Ως προς το κεφάλι...Χρησιμοποίησε Εκείνου...χαχαχα...
    Αφού πρώτα τον βάλεις να ξεσκονίσει το ράφι με τις κούπες με το μαστίγιο του και χωρίς να σπάσει ούτε μια χαχαχα

Υ.Γ. Εντάξει, ζογκλέρ θα με κάνεις σήμερα, για να ψάχνω τρόπους να μην βγω εντελώς εκτός θέματος χαχαχα

7. Black Butterfly

Κάτι τέτοια μου λέτε εδώ μέσα και μετά μου ζητάνε διάφοροι να τους υποτάξω.

8. danos

danos Regular Member

μήπως κάνεις κάποιο λαθάκι εδω ??? το οτι μένω μόνος μου και κάνω ολες της δουλειές δεν σημαίνει οτι αν ποτε παντρευτώ θα εξακολουθήσω να της κάνω
    γιατί να την πάρω τότε ? την εχω και τη γαμάω και αυτη στο σπιτάκι της και εγω στο δικό μου όπως κανω ολα μου τα χρόνια
    και οι περισσότεροι φιλοι μου παντρεμενοι ειναι σαν και μενα , οχι γιατι μου το λεν αλλα γιατι το βλεπω
    εκτός αν εσείς στην αθηνα είστε αλλιώς
    προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τη μάνα σου

9. Tenebra_Silente

Μα δηλώνεις status jolly σαν το vanilla...Άλλαξε το και ηρέμησες...Τι να πω εγώ που αν και δηλώνω straight μου έχουν έρθει και άντρες που μου ζήτησαν να τους "εκπαιδεύσω" να γίνουν υπηρέτριες μου?

Στο "σπίτι" μου τη φούστα τη φοράω ενίοτε εγώ και πάντα η όποια γυναίκα μου χαχαχα...
    Και υπηρέτριες δεν θέλω...κανενός φύλου...
    Και σίγουρα δεν έχω τιμωρήσει πολλές φορές κάποια με δουλειές του σπιτιού...
    Μόνο μια με την οποία είχαμε συζήσει για 4 χρόνια...Και η οποία σιχαινόταν να καθαρίζει τα τζάμια...
    Κάποιες φορές όταν το "παράκανε" σε κάποια θέματα...
    Την έβαζα να φοράει μια φούστα θεόστενη αλα Morticia Adams, τα 12ποντα της και να καθαρίζει τα τζάμια σκαρφαλωμένη σ'ένα μαρμάρινο τραπέζι...
    Τελικά είναι τρελές εκείνες οι ξένες...χαχαχα...

( Αληθινή ιστορία και τα ζογκλερικά μου τελείωσαν χαχαχα )

10. Tenebra_Silente

Αν θα ήθελες όμως να συνεχίσεις να την γαμάς και αφού την παντρευόσουν...
    Και δεν θα σου άρεσε να έχει "πονοκέφαλο" κάθε 3 και λίγο ( Λέγε με Μανάβη, συνάδελφο, παιδί που καθαρίζει την πισίνα )...
    Εγώ εκτός από κάποια άλλα πράγματα...Δεν θα την σάπιζα μονίμως με όλες τις δουλειές του σπιτιού...
    Βέβαια αυτό δεν σημαίνει, ότι μόνο επειδή θα την βοηθούσες στις δουλειές/γαμούσες καλά/τις έκανες κάθε χατήρι/την βουδουσούμιαζες κατά τας "γραφάς"...
    θ' απέκλειε και κάθε πιθανότητα να σ' έκανε επίτιμο κάτοικο Στοκχόλμης με την συνοδεία τοπικού κερασφόρου καπέλου...

My two cents

11. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

τετοια της λετε και αντε μετα να τη μαζευουμε χεχεχε

12. danos

danos Regular Member

βασικά δεν με ενδιαφέρει και πολλη αφού κανω παιδιά ποια θα γαμάω .την γυναίκα μου η άλλη
    γι αυτο θα πρέπει να ενδιαφέρετε αυτή
    τωρα για το ποιος θα γαμάει αυτή εινε πολυ απλα τα πράγματα , με την πρώτη παίρνει πόδι καθότι δεν θελω πουτάνες σπίτι μου , και ενα κάλο σκατοξυλο για να μην με ξεχάσει
    δεν παντρεύτηκα ποτε αλλα το σκατόξυλο το έριξα