Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικοκυριό και d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Με το πόδι συμφωνώ, με το σκατόξυλο όχι ( δηλαδή το "ξυλίκι" εκτός BDSm, πόσο μάλλον χωρίς συναίνεση και πάνω απ' όλα σύνεση )...
    Εύχομαι αυτά που σου έγραψα πριν, να μην τα πήρες σαν "εξυπνακισμό" η "μάθημα"...
    Έκανα απλά χιούμορ...
    ( Εγώ παραλίγο να κάνω το λάθος να παντρευτώ μια φορά...Αλλά μάλλον υπάρχει Θεός και το γλίτωσα στο τσακ χαχαχα )
    Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει μαθήματα στον οποιονδήποτε...
    Ούτε πως σιδερώνουν πουκάμισο πάνω στην πλάτη της υποτακτικής, χωρίς να την πάνε μετά στο νοσοκομείο μ'εγκαύματα 3ου βαθμού δεν ξέρω...χαχαχα  

Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2014
  2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μερικοί μου θυμίζετε πολύ έναν θείο μου, που δεν σήκωνε το χέρι του ούτε για να πάρει το ποτήρι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του, αλλά φώναζε την θεία μου που μαγείρευε στην άλλη άκρη του σπιτιού για να του το δώσει, μη τυχόν και κάψει μισή θερμίδα με την κίνηση. Τώρα που έμεινε χήρος, εκτίμησε την παρουσία αυτής που πίστευε ότι ήταν υποχρεωμένη να τον προσκυνάει μέρα νύχτα. Επίσης, τώρα που έμεινε χήρος, έγινε και μια χαρωπή νοικοκυρά πρώτης τάξεως.

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αχ παλιες καλες bdsm εποχες 

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Πράγματι, ο χήρος-χοίρος θείος το ήθελε ένα χεράκι ξύλο.

5. danos

danos Regular Member

Ιορδάνη με λεν μαύρη πεταλούδα  

6. BaD_HabitS

(βλεπω να τρωμε καμμια απο τις κουπες στο κεφαλι)

7. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Τις περιόδους της ζωής μου που διετέλεσα εργένης ακολουθούσα πιστά το αρχαίο ρητό "ανάβαλε για αύριο αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς".
    Τις εποχές της συμβίωσης δυσκολευόμουν κάπως να το υπερασπιστώ χωρίς τον κίνδυνο να μου'ρθει κανένα τασάκι στο κεφάλι ,οπότε αναγκάστηκα σε κάποιον ιστορικό συμβιβασμό .Οι δουλειές μοιράστηκαν αναλόγως των δεξιοτήτων των δύο μερών και συμφωνήθηκε ( μετα απο δυο-τρεις αγρυπνίες κρεβατομουρμούρας -δεν άντεξα παραπάνω) και η συχνότης τέλεσης τους.
    Πάντως συν τω χρόνω διεπίστωσα πως υπάρχει τρόπος κάποιες δουλειές να είναι έως και απολαυστικές. Εχετε ποτέ σφουγγαρίσει γυμνοί ,πεσμένοι στα τέσσερα με την/τον άλλη/ο καβάλα στην πλάτη σας να σας ραβδίζει κάθε που χάνετε μιά βρωμίτσα; 

8. BaD_HabitS

φιλε μου και μονο που το σκεφτομαι πιανεται ο 3ος σπονδυλος 

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν είναι τίποτα, με κανα δεκάλεπτο ποδοπάτημα στην πλάτη ισιώνεις! 

10. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ειμαι καπως πιο παραδοσιακη σε αυτο το θεμα του νοικοκυριου...τα θελω οπως τα θελω ,τα καθαριζω καλητερα ,μαγειρευω καλα οποτε θελω να κανω τα περισσοτερα εγω γιατι εχω μια σιγουρια οτι εγιναν σωστα και οχι τσαπατσουλικα η τα πανω πανω...

Ομως....οχι δουλα και κυρα φερε αυτο φερε εκεινο!  δεν ειμαι υπηρετρια,νοικοκυρα ναι...δουλαρα οχι(εκτος μικρων εξαιρεσεων)  
    Εχω μια ταξη στα πραγματα του σπιτιου και με προγραμμα γινοντε ολα
    Αν ομως και ο συντροφος μου μπορει να βοηθαει "με καλο αποτελεσμα" δε λεω ποτε οχι
    Εχω συζησει για πολλα χρονια και λειτουργουσε φανταστικα με ολους
    Τον θελω "πασα" αλλα χωρις να με εκμεταλευεται στο τελος...αλλωςτε υστερα το βλεπω γινεται και αντιστροφα!!    

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

διαβασα τωρα ολο το νημα κι απορουσα αν θα βαλει καποιος το θεμα στις σωστες του διαστασεις...  

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor