Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικοκυριό και d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

και βεβαια καλο θα ηταν να εισαγουμε και την παραμετρο κατα την οποια το ετερον ημσυ δεν τα... παιρνει τα γραμματα... αναγκαζοντας σε να τα κανεις εσυ για να γινουν...

παραδειγμαρα:

- πατσαβουρε απλωμα με αποτελεσμα να θελουν σιδερο
    - λαθος απλωμα με αποτελεσμα να εχουν γραμμη
    - ρουχα που αντι για 40 μπηκαν στους 60 κι εγιναν βαπτιστικα
    - και το χεοροτερο... να την πιασεις να ετοιμαζεται να σου κανει τα στερεοφωνικα με αζαξ...

2. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Αγαπητέ συν-φουκαρά @lizard_ μιλάς για ψιλοπταισματάκια.

- Πρώτη μέρα συμβίωσης με κείνη το μενού είχε "πατάτες ψητές στο φούρνο" με αυγό και μαγιονέζα. Κάτι σαν "jacket potatoes" με τη διαβεβαίωση ότι θα ήταν ψητές και πολύ νόστιμες, όπως είχε δεί την συνταγή στην Αγγλία όταν ήταν φοιτήτρια. Μια και τυχαίνει να είχα περάσει κι εγώ απ' εκεί, ονειρεύτηκα μεγάλες ροδοκοκκινιστές πατάτες με το βουτυράκι τους να τσιτσιρίζει κλπ. Αγγούρια.! Το αποτέλεσμα ήταν αφυδατωμένες πατάτες στον φούρνο μικροκυμάτων με μιά χλαπάτσα μαγιονέζας και ημίβραστου αυγου με μπόλικο πιπέρι Μεξικάνικης φιλοσοφίας από πάνω. Την δεύτερη μέρα το ίδιο, την τρίτη μέρα το ίδιο πρωί, μεσιμέρι-βράδυ.

- Στο σπίτι υπάρχει μόνο ένα πιρούνι, κι εκείνο για τον Κ/κυριό της ενώ εκείνη τρώει με τα χέρια ή απ' το μπωλ της δήθεν. Άμα θέλησεις να μας επισκεφτείς, φέρε και το ατομικό σου πιρούνι. Αν θές καφέ φέρε και ένα κουταλάκι για μεζούρα γιατί τα πέταξε "αφηρημένα" στα σκουπίδια αφού δεν ήταν χρωματιστά.

- Η σιδερώστρα βρίσκεται στην αποθήκη, δυο ορόφους κάτω λόγο ανεπάρκειας χώρου σε ένα άδειο 90 τμ διαμέρισμα μινιμαλιστικού χαρακτήρα.

- Έχω "σώσει" την απλώστρα δυο φόρες απο πέταμα, ένεκα ότι είχε παλιώσει ενώ ειναι άρτια αλλά "σκονισμένη" Δικαιολογία της δεύτερης διάσωσης ήταν και πάλι ότι θα την άφηνε στο διάδρομο της πολυκατοικίας ένεκα έλλειψης χώρου, μέχρι να βρει την ευκαιρία να την πετάξει.

- Ταξινόμηση ρούχων. Οτιδήποτε ρούχο αφορά το πάνω μέρος του σώματος αποθηκεύεται καλύτερα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, ενώ τα υπόλοιπα στην άλλη ντουλάπα του άλλου δωματίου. Αποθηκεύονται σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου. Τον χειμώνα στην μια, και το καλοκαίρι στην άλλη.

- Η βεράντα-κήπος μεταφέρεται στο σαλόνι, και πιο συγκεκριμένα κιλά χώματος μετά απο κάθε πότισμα. Σε αναζήτηση "ειδικού" χαλιού για το σκούπισμα παπουτσιών "εξωτερικού¨ χώρου, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μου.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

χαχαχαχαχ αυτα ειναι!!! ολοι μαζι στον αγωνα!

4. kathavra

kathavra Sado M's pet

ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω  

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Αλλάξαν οι καιροί μάναααααα...

6. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Πάντως, αισθάνομαι βαθύτατα συγκινημένη, γιατί ανακάλυψα σ' αυτό το νήμα ότι οι περισσότεροι άντρες του φόρουμ είναι νοικοκυραίοι, παιδιά για σπίτι ένα πράμα.

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

8. Black Butterfly

Εντάξει, εκτός από σένα.  

9. BaD_HabitS

ετσι μη μας βγει και το ονομα!!!! 

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Βγάλτε έξω κι εμένα...από την λίστα των"συγκινητικών", μάγκες...
    Πρώτον,γιατί σίγουρα δεν πληρώ τα "αναγκαία" χαρακτηριστικά για να είναι κάποιος "γνήσιος" άντρας...
    Δεύτερον, γιατί "νοικοκυραίος" είμαι, αλλά μην το παραχέζουμε κιόλας...χαχαχα
    Και τρίτον και κυριότερον...επειδή προτιμώ να κρατήσω ανοιχτό το σπίτι που έχω εγώ και η πάρτη μου...
    Από το να κλείσω το σπίτι της όποιας κακομοίρας θα προσπαθούσε ν' ανοίξει μαζί μου...χαχαχα
    Ωραία τα "κλουβάκια"...αλλά για τα καναρίνια...Και εγώ είμαι ελεεινά "κακόφωνος" τελικά...  

11. Black Butterfly

Εγώ φταίω, που προσπαθώ να αναβαθμίσω την εικόνα σας.  

12. BaD_HabitS

βρε εδω μονο αγγελια δεν βαλαμε για γυναικα να κανει τις δουλειες και ερχεσαι εσυ και τα χαλας χαχαχαχα