Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικοκυριό και d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Γιατί να την αναβαθμίσεις ρε Fly? Μην μείνουμε στο ράφι? Χαχαχα, καλά είναι εκεί...Θα έχουμε παρέα τις κούπες χαχαχα...Και αν θέλουμε παρέα...Το δικό μου τουλάχιστον είναι χαμηλό...Κατεβαίνω...Βρίσκω κάποια να παίξουμε το παιχνίδι "βουδουσουμοόσπιτο" για λίγο καιρό...Γεμίζω "μπαταρίες"...Την ευχαριστώ για την συμμετοχή...Της γιατρεύω τους μώλωπες...Την χαιρετώ...Κάνω δυο-τρεις μέρες "καθαριότητα"...Και στρογγυλοκάθομαι ξανά στο ραφάκι, με τις μουσικές, τα βιβλία, τις σκέψεις και την στραβομάρα μου...χαχαχα

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Οι πονηρά σκεπτόμενοι άνθρωποι δεν λένε τέτοια πράγματα. Την αφήνουν να το καταλάβει όταν είναι πια αργά. Την πάτησες.

Ο @Tenebra_Silente τουλάχιστον θα της φτιάξει και μια μακαρονάδα.

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εγω μια μακαροναδα και .....χμ ζελε 

4. Tenebra_Silente

Και πίτσα με τα χεράκια μου...Την αυθεντική με φύλλο φρέσκο, όχι μαλθακίες...
    Καλά, αν χρησιμοποιήσω τον πλάστη και πάνω της λίγο, στα πλευράκια κάτι τις...
    Δεν θα την χαλούσε χαχαχα...
    Και θα την βάλω να φάει σε καρέκλα με καρφιά και δεμένη πισθάγκωνα...
    Έτσι για να μην χάνουμε και το νόημα του φόρουμ...
    Και για ν "αγαπάει" ακόμη περισσότερο...Εκείνη για να σβήσει το τσιγάρο της μετά, θα της έχω τασάκι...Εγώ θα σβήνω τα δικά μου στην πλατούλα της χαχαχα...
    ( Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπλέξω με μη καπνίστρια...Συμπαθάτε με οι μη...Αλλά εκείνες που είχα γνωρίσει...Πολύ ξενέρωτες ρε αδερφέ μου...Και ανοικοκύρευτες...Ούτε τις γάζες με τα αίματα μετά το session δεν μάζευαν χαχαχα )

5. BaD_HabitS

σταματα βρε δεν βλεπεις?εσυ μιλας ακαταπαυστα και εμενα κραζει χαχχαχαχα

6. BaD_HabitS

απο 2.0 θα παμε 3.0

7. Tenebra_Silente

Σε λατρεύει, γι' αυτό σε κράζει ρε κουμπάρε χαχαχα...Μετά άσε την να δηλώνει vanilla...Μιστρέσα είναι από τις πιο σκληροπυρηνικές χαχαχα...
    Προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να σε καταφέρει να βρεθείς στα 4 με ποδίτσα γαλλίδας υπηρέτριας και να της καθαρίζεις το πάτωμα με την γλώσσα...
    Ενώ θα σου πετάει κούπες με καυτό καφέ στην κασίδα...Έννοια σου...χαχαχα...  

8. BaD_HabitS

τη να σου πω τωρα μου εφτιαξες τη μερα κατσε να κοιταξω αν τα @@ ειναι ακομα στη θεση τους!!!

9. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Πας να κάνεις ένα καλό και κάνουν κόμμα μεταξύ τους και σε θάβουν.
    Άντρες....

10. Tenebra_Silente

Εμένα μην με βρίζεις περικαλώ...Βρίσε μόνο τον HabitS...
    Άκου άντρας σε μένα χαχαχα...
    Κάτσε να πιάσω φαράσι και ένα πόδι από την συλλογή των υ γυναικών που έχω ακρωτηριάσει και τα έχω για σκούπα...
    Σάββατο και πρέπει να κάνω καθαριότητα...χαχαχα...   

11. kathavra

kathavra Sado M's pet

μαναρι μου εσυ.....έτσι έτσι έτσι (σ'αρεσει Tenebra?)  

12. Tenebra_Silente

Το παπουτσάκι ψιλοχάλια...Η στολή της υπηρέτριας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου...Τουναντίον χαχαχα...
    Πόσο μάλλον ο φιόγκος χαχαχα...Με παπούτσι με κλειστή φτέρνα και κάτι πιο μακρύ, θα ήταν ΟΚ ο μάγκας...Η ιδέα δεν με χαλάει...Πόσο μάλλον που σου αρέσει...
    Πάντως θα τον προτιμούσα σαν κουνελάκι του playboy χαχαχα....
    Anyway...Εγώ τις καθαριότητες τις κάνω πάντα σε male mode...Σιγά μην λερώσω τ'αγαπημένα μου ρούχα για να καθαρίσω το σπίτι χαχαχα...
    Μετά, και το πολύ το Κυρ Ελέησον το βαριέται και ο Priest...
    Γουστάρω το ίδιο και τα τζηνάκια μου και τα αντρικά μου κουστούμια
    ( ΟΚ που και που είμαι τραβέλι κι εγώ...Γουστάρω και τ' αντρικά μου ρούχα... χαχαχα )
    Εκτός κι έχω να ξεσκονίσω πουθενά ψηλά, εκεί το 15ποντο αν δεν θέλω σκάλα, είναι καλή λύση χαχαχα...
    Βέβαια αν έχω και την εκάστοτε σύντροφο να ψιλοβοηθάει στην καθαριότητα...
    Με ζαρτιερούλα, κατάλληλα εσωρουχάκια (τα οποία στο 2λεπτο θα έχουν βγει με τα δόντια) και μυτερή γόβα...Εκεί οι όποιες δουλειές πάνε ευχαρίστως καλιά τους...
    Και ας λερωθεί ακόμη περισσότερο το πάτωμα με διάφορα υγρά εκατέρωθεν...
    Μόνο το αίμα στους τοίχους δεν μου αρέσει χχαχαχα
    ( αν και ποτέ δεν έφτασα καμία στο σημείο να γίνει αιμάτινος πίδακας...
    ΟΚ, βουδοσουμιάσματα και "δυνατές συγκινήσεις", ΟΚ βια...
    Αλλά δεν είμαι και κτήνος...όχι τόσο πολύ τουλάχιστον χαχαχα )

Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2014