Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νους υποταγμενος εν σωματι υποταγμενο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος VasilisDraper, στις 4 Νοεμβρίου 2016.

  1. Βλεπω συχνα να διαχωριζονται οι εννοιες της κυριαρχιας μεσω του σωματικου πονου , απο την ψυχολογικη επιβολη και εξευτελισμο. Εγω θα ελεγα πως δεν ισχυει. Το βλεπω ολιστικα.Ολα ψυχολογια.Αν μου πει η κυρια μου να γονατισω και αρχισει να με χαστουκιζει ειναι μεν σωματικος πονος αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια, ουσια εχει το ποσο υποβιβαζομαι ψυχολογικα.Σε ενα ballbusting (ειδικα σ αυτο απορουν πολλοι/ες)...δεν ειναι ο πονος αυτος καθ αυτος, ειναι το γεγονος οτι η Κ ποναει τον σκλαβο της στο πιο αδυναμο σημειο του. Ισως αυτα να τα λεω λογω τεραστιας αντοχης στον πονο (που με κανει να βλεπω ψυχολογικα τα παντα)...μπορει και οχι. Ακουω γνωμες.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πραγματικά μπράβο σου που το ψάχνεις, είχα τους ενδοιασμούς μου αρχικά, με εκπλήσετε οι υποτακτικοί με τη ζήλο περιγράφετε αυτό που νοιώθετε.
    Θα επανέλθω.
     
  3. Απλα θα συμφωνησω. Με καλυψες.
     
  4. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Οχι δεν διαχωριζονται οι εννοιες. Εχει να καμνει ομως με τη φυση της σχεσης. Ο σωματικος πονος ειναι το αλατοπιπερο σε μια σχεση Γυναικειας κυριαρχιας κ ανδρικης υποταγης που εκ φυσεως ειναι εγκεφαλικη σχεση. Αλλωστε η μονη πραγματικη κυριαρχια ειναι η γυναικεια. Σε αυτην ο ανδρας καταλαβαινει την πραγματικη του υποσταση ως κατωτερο ον εναντι στην Ανωτερη Γυναικα σε ολους τουε πανανθρωπινους τομεις. Ετσι τον εξουσιαζει εγκεφαλικα και ψυχολογικα. Ο σωματικος πονος αλλωστε ειναι κατι που αξιζει σε ολα αυτα τα ανθρωποειδη που ονομαζονται ανδρες.
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2016