Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος anthi, στις 22 Ιανουαρίου 2011.

1. lina

lina Regular Member

Ναι, το χω πάθει σε περιπτώσεις που είχα επιθυμήσει πολύ τον άντρα που ήμουν ερωτευμένη και μετά από απομάκρυνση..
    Κατα την διάρκεια μου έβγαινε πολύ κλάμα...

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

παρακαλω να καταληξετε σε καποιο συμπερασμα διοτι 16 χρονια περιμενω απαντηση σε αυτο το ερωτημα ....
    την ελεγαν Κ .. και ηταν σκλαβα καποιου Β ... προσπαθουσε να απεμπλακει απο αυτον ... εγω ημουν το καλο παιδι ... με οτι θετικο συνεπαγεται σε αυτο για μια σχεση ...
    πηγαμε σε καποιο νησι 3 μερες .. εκεινη με το μυαλο της ταξιδευε αλλου , ισως σε εκεινο που ειχε γεμισει το σωμα της με σημαδια και πληγες ... δεν μου εβγαζε τιποτα ερωτικο αυτο το "αλλου" και δεν προσπαθησα ουτε εγω ... αλλα στο φιλικο περασαμε καλα ... ετσι καθησαμε μονο μια μερα αφου δεν ελεγε να κοιμομαστε σαν φιλοι στο ιδιο κρεβατι ...
    αλλα ειχαμε περασει καλα και πραγματικα ειχε ξεχαστει απο τις σκεψεις της ...
    τοτε το ειδα εγωιστικα ... ανταγωνιστικα .... αρχισε να δουλευει ο isnogood μεσα μου και να μετατρεπονται ολα σε ενα πεδιο μαχης , ο καλυτερος θα νικουσε ..
    ειχα λιγες ωρες , αυτες του γυρισμου να στησω και να αναπτυξω τις πιο isnogoodιες στρατηγικες ...
    Επελεξα την συκρουση και την αναμετρηση των βιολογικων αναγκων και επικεντρωθηκα στην μαγειρικη μου τεχνη . Της ζητησα πριν την παω στο σπιτι της να ερθει στο δικο μου να φαμε παρεα ... Παρα το οτι ηταν Κυριακη καταφερα και βρηκα τα συστατικα της μαγικης συνταγης (και παντα να εχετε Μανδραγορα στο ντουλαπι σας) ..
    Δεν ξερω αν η ατροπινη και σκοπολαμινη (κατευναστικες ιδιοτητες) καθως και η μανδραγορινη (ισχυροτατο αφροδισιακο) , συστατικα του μανδραγορα , ηταν αυτες που εστρεψαν αποφασιστικα το αρνητικο κλιμα .. σιγουρα παντως βοηθησαν ....
    Το φαγητο τελειο΄.. η σαλτσα μου καταπληκτικη ... και συνοδευε τελεια τα γλυκαδια (συκωτακια μεσα στο λιπος με κρουστα τυριου) και την προβατινα ... (μην το γελατε .. θα σας την φτιαξω και βαζω στοιχημα οτι θελετε , πως κανεις δεν θα παρει ειδηση οτι τρωει προβατο)
    Την πηδηξα σαν να μην υπαρχει αυριο ....
    μολις ομως τελειωσα μεσα της (ναι ρε παιδια μου αρεσε .. και απο τοτε ηθελα ενα παιδι ..) .. εκεινη ξεσπασε σε κλαματα .....
    εγω το μονο που σκεφτηκα ηταν αν ειχε ημερ/νια ληξεως ο μανδραγορας .. αλλα και εγω που εφαγα δεν ειχα ορεξη να κλαψω .. μαλλον καποια Ιταλικα τραγουδια σιγοψιθυριζα (when the moon hits your eyes like a big pizza pie thats amore ....) ....
    απο τοτε προσθεσα και τις σκλαβες στην ομαδα των ανεπιθυμητων γυναικων .. (η αλλη ειναι αυτες που πρεζονοντε) , για τον λογο οτι θα σου βγει ο κωλος (στην προκειμενη να την διασκεδασω στο νησι , να της μαγειρεψω , να την πηδηξω) .. και παλι δεν θα την εχεις ..

οποτε ... παρακαλω πολυ .. βγαλετε ενα συμπερασμα .. γιατι κλαιτε ???......
    εγω το απεδωσα στο "ωω θεε μου δεν μπορω να τον ξεχασω ..." .. αντε ... φτιαξτε μου την μερα .. πεστε κατι που δεν ριχνει ευθυνες σε μενα ...

3. anthi

anthi New Member

τουλάχιστον το έκανε μετά.... οχι κατά την διάρκεια... παρηγορηθείτε....

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τι πριν και μετα ? ... το ιδιο ειναι ...

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Έχω κλάψει από συγκίνηση.Κοιτώντας τον και αναλογιζόμενη πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είμαι μαζί του,πόσο με ολοκληρώνει.Έχω κλάψει και γιατί δεν ήθελαν να είμαι με κάποιον εκείνη την στιγμή και το μετάνοιωσα κατα την διάρκεια της πράξης.
    Το σεξ είναι μιά εντονα βιωματική κατάσταση όπου το μυαλό,η ψυχή και το κορμί εκρήγνυνται.
    Λογικό λοιπόν το κλάμα κάποιες φορές.

6. lina

lina Regular Member

ΝΟ, ΝΟ, ΝΟ... Δεν είναι το ίδιο πρίν και μετά...
    Μετά πά να πεί απογοήτευση, μετάνιωμα, χάλασμα γενικα...
    Πρίν πα να πει αδημονία, βαθια τρυφερότητα...

7. DragonLady

DragonLady Regular Member

Απάντηση: Re: Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

.....sive gallus et mulier

8. mairaincollar

mairaincollar Regular Member

κλάμα... γιατί?
    ποτέ δεν έκλαψα ούτε νομίζω πως θα το κάνω....

9. Απάντηση: Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

Μμμμμμ, κι άλλο ωραίο θέμα!

Έχω κλάψει κάποιες φορές κατά την κορύφωση, λόγω της εναλλαγής έντονης σκληρότητας με ακόμη πιο έντονη τρυφερότητα, και πολύ περισσότερο όταν τον είχα επιθυμήσει πολύ πολύ, με αποτέλεσμα η επαφή να (μου) φαίνεται αβάσταχτη.

10. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

χμμμ... ναι, έχω κλάψει, αλλά περισσότερο κατά τη διάρκεια ερωτικού BDSM-ικού παιχνιδιού και όχι τόσο της ερωτικής πράξης. όταν προσπαθεί να μου επιβληθεί και να με "τιμωρήσει" ο κύριος μου.. όταν τα λεγόμενα του κάποιες φορές με πληγώνουν περισσότερο από όσο υπολόγιζε (πάντα στα πλάισια του παιχνιδιού).. αυτό βέβαια άλλες φορές, αναλογα με το ξέσπασμά μου, τον κάνει να με πάρει αγκαλιά και να με ηρεμήσει (για λίγο βέβαια, γιατί μετά με σφαλιαρίζει περισσότερο) και άλλες φορές κατά τη διάρκεια που είναι μέσα μου, νομίζω τον ερεθίζει περισσότερο και φυσικά συνεχίζει.. τα φιλιά εκείνης της στιγμής πάντως και η όλη ατμόσφαιρα είναι πολύ ιδιαίτερα..

11. darksoul

darksoul Regular Member

μου ειχε συμβει....... ειχα βαλει τα κλαματα γιατι ειμαι και εγω απο τους συναισθηματικους ανθρωπους (δυστυχως) που δε τους γεμιζει παντα το σεξ χωρις συναισθημα. και το αποτελεσμα ηταν αυτο... το αστειο ηταν οτι ο αλλος νομιζε οτι εκλαιγα γιατι μου αρεσε..!

12. blindfold

blindfold Contributor

μου έχει τύχει να τελειώνω και να κλαίω , μετά τον οργασμό απλά ηρεμώ ... οπότε εντάξει μπορώ να το πιστέψω ότι σε αρκετούς ανθρώπους η ηρεμία να προκαλεί κλάμα .

υ.γ. by everyone Thu Feb 15 2001 at 20:23:57
    Quite as interesting is the full quote: Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque; "except the woman and the cock (= rooster)".
    This is, I am now led to understand, by Galen (c. 130-201), the great physician to the emperors; though until I did a Web search just now to find the exact work, I had thought it was by Aristotle (who would of course have been read in Latin translation for most of history); and I have also seen it given to Ovid. But Kinsey goes for Galen.

aka google ftw xD