Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος anthi, στις 22 Ιανουαρίου 2011.

1. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Απάντηση: Ξέσπασμα κατά την διάρκεια του σεξ...

Αν και δεν είμαι γυναίκα, επειδή διάβασα διάφορα, και κυρίως επειδή μερικές φορές, ψάχνουμε βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις, σε απλά σωματικά φαίνομενα....Το κλάμα αρκετές φορές, δρα απλά σαν εκτόνωση έντονης ενέργειας και συανισθηματικής φόρτισης...χωρίς τύψεις, στεναχώρια, χωρισμούς με πρώην κτλ.
    Μάλλον από την έντονη θετική ενέργεια κλαις.

ΥΓ: Άντε, και για τους λάτρες...της καθημερινής ψυχανανάλυσης κάθε λεπτομέρειας, ας παραθέσω άλλο "οπλο" στο οπλοστάσιο τους: μια γυναίκα, μου έλεγε, ότι κάθε φορά που βίωνε κάποιο πολύ έντονο ή όμορφο γεγονός, την έπιανε συγκίνηση, καθώς σκέφτοταν "τι ωραία που είναι η ζωή", "θα το ξαναζήσω αυτό ποτέ;" κτλ

2. Anthimos

Anthimos New Member

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο άλλος μένει μαλάκας...

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Καλό παιδι, χαρά γεμάτο!
    (εν πάση ειλικρινεία)

4. Uther

Uther Contributor

Μάλλον περιγραφή της πραγματικότητας αγαπητέ cadpmpc.
    Πέρασα 28 χρόνια να το καταφέρω (Το έχω δηλαδή 3 χρόνια τώρα και ελπίζω να διαρκέσει) . Παίρνω τον λόγο σας σαν εύσημα. Αν φτάσω και το "χαζό" έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ (μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι) πιθανόν θα αγγίξω τα όρια της ευτυχίας. Αν η υπόθεσή μου είναι λάθος, αναρωτιέμαι αν είναι η διαδικασία αντιστρέψιμη.λολ

Την καλημέρα μου

5. ΝΑΙ! ΚΑΙ ειναι κατι πολυ! ωραιο ''feeling orgasm'' συναισθηματικοs oργασμοs o πιο ΕΝΤΟΝΟΣ οργασμοs που μπορει να νιωσει μια γυναικα και αυτοs o oργασμοs ειναι δυσκολοs αλλα συμβαινει οταν θελειs! πολυ! ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ!...... 

6. Μα όταν ξεσπάει σε λυγμούς καί κλάματα εκεί είναι η ηδονηηηη που θέλω και εγώ να ξεσπάσω πάνω της .... τρέλαααααα