Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξαδερφη & Στρινγκακια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 12 Ιουλίου 2020.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

Τώρα συγνώμη, να πούμε και αλήθειες. Στρινγκακια έχουν κλείσει στόματα, έχουν μπει σε τσέπες, έχουν κρατηθεί ως λάφυρα, έχουν πέσει από μπαλκόνια και έχουν ζητηθεί «ένα κόκκινο στρινγκ μήπως το βρήκατε; Δικό μου είναι», ο David φόραγε της Victoria, και ποσοι άλλοι τα φοράνε κάτω από κοστούμια, μας πείραξε ο Σπυρετος, που αυνανίζεται με αυτά. Ότι οι άλλοι τι; Τα κρατάνε για τα ντεφιλέ του χειμώνα, μην επαναλάβουν το σχέδιο;       

Last edited: 12 Ιουλίου 2020
  2. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Μας πείραξε που παίρνει στριγκακια από μπουγάδες και ψάχνει ξενα συρτάρια ( σε άλλο νήμα) . Να πάρει δικά του !

3. Ναι ρε φίλη δηλαδή μπέσα τώρα. Θα άπλωνες εσύ πέντε βρακιά το πρωί θα πήγαινες μετά με την σκάφη να μαζέψεις από την ταράτσα μέσα στο λιοπύρι, θα έβρισκες δυο μόνο και δεν θα τα έπαιρνες κράνα???

Και άντε να τα έπαιρνε ο μανιασμένος αγέρας η κανένα σπουρίτι να κάνει την φωλιτσα του να μοσχομύριζει soupline Mistral χαλάλι ...αλλά όχι ξένος άνθρωπος να πούμε...

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Κι αν (λέω εγώ τώρα) αποδειχθεί ότι τα εσώρουχα τα φοράει ο ξάδέλφος, αλλάζει κάτι;

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Σε έχω κάνει εικόνα στην ταράτσα, να βρίζεις Σπυρετο, και γελάω μόνη μου.

Μαρ’ση θα τον παίξει μαζί σου με, η χωρίς στρινγκ. Δώσε και σώσε χαχαχα.

Αχ το καλύτερο είναι όταν το κόβουν με μαχαίρι...σκίζουν...ψαλιδίζουν...γι’ αυτό απ’τα φθηνά, μην ξεπαραδιαστούμε τώρα για ένα φετίχ  

6. Brt

Brt #ολαπολυ

Τους απενεχοποιησε όλους ο David Beckham

7. Είπες τώρα σκισουν και μου θύμησες έναν παλιό γκόμενο από όταν ημανε μικρή 20 χρόνων .. πάνω στην φάση προσπαθεί να μου το σκισει .. το βρακί αντιστέκεται σθεναρά παρόλο το 100% cotton του.. συνεχίζει αυτός την προσπάθειά..τι με χέρια τι με δόντια .. τίποτα αυτό ..σαν σιδερένια πανοπλία μεσαιωνικου ιππότη ... τον άφθαρτο είχε το πρόστυχο ...
    Μου το βγάζει εντελώς. Ξέμεινα εγώ με τα πόδια ανοιχτά περίμενα ... είκοσι λεπτά πάλευε ο δόλιος .. τελικά έφερε ψαλίδι..

8. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έλεος!!!
    Τόση αγριάδα δεν αντέχεται!!!

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Κλαίω...με τα δόντια;;; Νταξ τέλειο θέαμα. Να αυτά δεν βγάζετε φωτογραφία και χάνονται αυτές οι τρισμέγιστες φάσεις στης λήθης το πηγάδι.

10. Nickname

Θα πεθάνω!!!

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Ναι αλλά αν έχεις πει ότι το βρακι είναι ακριβό και τέλος πάντων ΜΙΑ φορά ας μην το σκίσουμε, να γυρίσω κι εγώ με βρακι σπίτι, και πει «βεβαίως, για ποιον με πέρασες» και μετά το δεις κομμάτια δίπλα...»τι λέει το καλό κορίτσι;» «Ευχαριστώ Κύριε»...Τον θεωρώ βάρβαρο     

Σε ιστορίες με στρινγκ, έχω χάσει χωρίς να ξέρω πως ακόμα και σήμερα, στρινγκ στο καρναβάλι της Πάτρας, Σάββατο της Αποκριας στην νυχτερινή ποδαράτη. Με βρακι έφυγα από το σπιτι, ξεβρακωτη γύρισα και δεν πηδηχτηκα με κανεναν. Να, με αυτά τα μυστήρια δεν έχει ασχοληθεί κανεις.

12. Nickname

Ερώτηση: Δεν σε ενδιαφερει να είναι φορεμενα;