Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξαδερφη & Στρινγκακια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 12 Ιουλίου 2020.

1. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Αφού χρησιμοποιήθηκαν.... αυτές γνωρίζουν το λόγο δανεισμού;

2. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Το χρησιμοποιηθηκαν πως το οριζεις? Τα πηρα και τα εχυσα ή τα πηρα να φαντασιωθω διαφορα και εχυσα παραδιπλα χωρις να τα μαγαρισω?

3. blonde mermaid

Αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις!

Μαγαρίσω πως το ορίζεις;

4. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Απλα τα δανειστηκα! Αλλωστε ηταν για καλο σκοπο θεωρω

5. gazza

gazza Regular Member

6. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Θα μπορουσε να ημουν εγω! Μερακλου η θεια με τα κορδονακια

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Κάθεστε και χαλάτε φαιά ουσία για κυριαρχίες , υποταγές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ο Σπυράκος τα έχει απλοποιήσει όλα. Έχει καύλες πάει σε μια μπουγάδα , σε ένα συρτάρι βρίσκει το εσώρουχο κάνει την δουλειά του και όλα μια χαρά!!!!!
    Είσαι πολύ μπροστά αγόρι!!!!!

8. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Αν τα εννοεις αυτα που γραφεις, θενκς! Αλλωστε δεν νμζ να ενοχλω κανεναν

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εγώ σκέφτομαι να προτείνω οποία από την κοινότητα έχει στριγκάκια για "απόσυρση" να στα στέλνει ανώνυμα να κάνεις και εσύ την καύλα σου με ασφάλεια. Να μην ψάχνεις συρτάρια και μπουγάδες.

10. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Ομολογω αυτο δεν το ειχα σκεφτει! Θενκς για την ιδεα. (Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν θα βρεθει καμια, αλλα οκ)

11. blonde mermaid

Σκέφτομαι να κάνουμε έρανο εμείς τα κορίτσια του φόρουμ να του δώσουμε από ένα εσώρουχο μας η κάθε μία,να το βοηθήσουμε το αγόρι να κάνει την δουλειά του,να μην αναγκάζεται να "δανείζεται" από μπουγάδες!
    Απλός διερωτώμαι μήπως του χαλάσουμε την φαντασίωση με την ξαδέρφη έτσι.

12. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Ωραιο το ειρωνικο σχολιο. Δεν ζητησα να κανετε κανεναν ερανο