Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξαδερφη & Στρινγκακια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 12 Ιουλίου 2020.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Δεν ειναι αναγκη να ερθουμε face t face. Ας μην την δω καν. Απλα να το αφησει καπου να μπυ πει που να περασω να το παρω

2. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Υπάρχουν τόσο καλοί άνθρωποι εδώ μέσα!!! Σπύρο βλέπεις!!! Υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα!!!! Άγνωστοι μας βοηθούν από το πουθενά!!! This is a beautiful day!!!

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

@Spiros.93 για καλό σκοπό θα ήταν αν τα έβγαζες σε πλειστηριασμό και έδινες τα λεφτά στο χαμόγελο του παιδιού.
    Το να χύσεις, δεν είναι κακό, αλλά, καλό σκοπό δε το λες..

4. ΤΟ λες και δολοφονία ...

5. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Άσε τις μαλακίες!!! Πλήρωσε, go prenium και στείλε διεύθυνση!!! Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα!!!!

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Διάβασα κάπου "για καλό σκοπό", φαντάστηκα ότι μιλούσατε για έρανο και θέλησα ο χριστιανός να δω τη συνέχεια.

Τώρα πως φτάσατε σε εσώρουχα με μονόγραμμα και αφιερώσεις δεν έχω καταλάβει...

Βρε τα άτιμα... Η λύση νομίζω είναι μία. Βγάλτε τα, σταματήστε να τα φοράτε!!! Άλλωστε και που τα φοράτε φαίνονται τόσα που είναι;  

7. Εγώ πάντως και κανονικά που φοράω σαν string φαίνονται πάνω μου μετά την καραντίνα ...

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Θέλω ποσοστά για την ιδέα του "εράνου"

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Βασικά μαζί το είπαμε....αλλά θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το γεγονός να τα βγάλω σε πλειστηριασμό 

10. Brt

Brt #ολαπολυ

@blonde mermaid κι εγώ απέκτησα φετίχ με το στρινγκακι σου, τώρα δα, να πριν δέκα λεπτά  
      Αλλά το προτιμώ με το περιεχόμενο. Να στείλω διεύθυνση;       (Είμαι premium)

έχω λιώσει στο γέλιο...

11. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Εσύ θα πληρώσεις λίγο παραπάνω για το περιεχόμενο...αλλά θα έχεις extra bonus!  

12. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Α ρε αυτά τα βρακιά!!!!!!
    Μέχρι και προξενιά κάνουν