Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξελόγιασμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

Το ξελόγιασμα είναι μια "τεχνική" την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι (άντρες,γυναίκες) ως αθέμιτο μέσω για να κερδίσουν το έτερον ήμισυ που τους ενδιαφέρει.
    Εγώ σε αυτό το νήμα θα περιοριστώ στις γυναίκες μιας που δεν θα μπορούσα να μιλήσω για το ανδρικό φύλο.

Το ξελόγιασμα έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους εξάσκησης, κύριος κανόνας του είναι να φανερώσετε στο "θύμα" σας τι μπορεί να λάβει από εσάς, χωρίς όμως να του δώσετε παρά μόνο μικρές γεύσεις αυτών και μεγάλες δώσεις φαντασίας...
    Ναι το mind fuck είναι μέσα στο παιχνίδι...
    Το βασικό προσόν που πρέπει να έχει κάποιος για την "τέχνη του ξελογιάσματος" είναι να μπορεί να αναγνωρίζει το υποψήφιο θήραμά του, βάση πάντα με τα δικά του προσόντα. (Ηλικία, εμφάνιση και φυσικά ευχέρεια λόγου).

Ένας ακόμα τρόπος ξελογιάσματος είναι ο αισθησιακός χορός. (θυμηθείτε την Δαλιδά)

Αυτό όμως που θα πρέπει να ξέρετε και να εξασκηθείτε καλά είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας.
    Πώς, δηλαδή, να μπορείτε να μεταμορφώνεστε από γατούλες που αποδέχονται το χάδι του θύματος που έχετε "πλευρίσει", σε αγριόγατες ή πώς να μπορείτε να κινήστε με χάρη και μπρίο σε διάφορες εκδηλώσεις "πλευρίζοντας" έτσι τα υποψήφια θύματά σας.

Η "τέχνη του ξελογιάσματος" μετράει πολλούς αιώνες και είναι ένα από τα "όπλα" των γυναικών για να καταφέρουν πράγματα που με διαφορετικά μέσα θα τους ήταν αδύνατο.

Λένε πως την τέχνη του ξελογιάσματος την έμαθε η ίδια η θεά Αφροδίτη στις γυναίκες ως το μοναδικό τους όπλο.

Μια από τις πιο γνωστές "ξελογιάστρες" ήταν και η Λυσιστράτη...

Πείτε μου την γνώμη σας για το ξελόγιασμα.
    Το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ;
    Το έχουν εξασκήσει πάνω σας;
    Ποια μέθοδο ακολουθήσατε ή ακολούθησαν για να πετύχετε-ουν το σκοπό σας-τους;

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Γιατί το χαρακτηρίζεις αθέμιτο;

3. Soraya

Soraya Guest

δεν το θεωρώ και τον πιο τίμιο τρόπο... παρόλα αυτά ο ξελογιασμένος εκείνη την περίοδο είναι τρισευτυχισμένος  

4. underherfeet

Στο άνοιγμα που έκανες δεν συνέδεσες το ξελόγιασμα με την παραπλάνηση ,το περιέγραψες σαν " να φανερώσετε στο "θύμα" σας τι μπορεί να λάβει από εσάς, χωρίς όμως να του δώσετε παρά μόνο μικρές γεύσεις αυτών και μεγάλες δόσεις φαντασίας..."
    Αυτό γιατί είναι αθέμιτο ,η "όχι και πολύ τίμιο";

5. Soraya

Soraya Guest

ίσως και να το έθεσα λάθος...

6. underherfeet

Εμένα πάντως έτσι όπως το έθεσες μ άρέσει να με ξελογιάζουν... 
    (Στη Σοράγια αναφερόμουν και όχι στον Σκοτάδια που πρόλαβε και χώθηκε! )

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@underherfeet γι' αυτό υπάρχουν οι απευθείας απαντήσεις, για να μην χώνονται άλλοι...
    Ξελογιασμένε χαχαχα... 

Έβγαλα την παρέμβαση μου και την ξαναβάζω εδώ, για να ξεχωθώ χαχαχα  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε μένα οτιδήποτε το επιτηδευμένο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία ( αν όχι παραπάνω ). Και όταν ήθελα να ξελογιαστώ, ήταν ακριβώς αυτό, δική μου επιλογή και όχι ικανότητα της "ξελογιάστρας".
    Μετά, το πέρασμα από "γατούλα" σε "αγριόγατα" πατώντας κάποιο κουμπάκι, μου έκανε πάντα πολύ αστείο. Αν και κάποιες φορές το διασκέδαζα, να την παρατηρώ να ξεδιπλώνει την "τέχνη" της.
    Για να την επαναφέρω απότομα στην πραγματικότητα.
    Αφού οι κανόνες του παιχνιδιού ή είναι οι δικοί μου ή δεν παίζω καθόλου.

Ως προς τις μικρές γεύσεις που αναφέρεις, ήμουν πάντα της ιδέας, ότι αξιολογώ αν αξίζει, "να μπήξω τα δόντια μου ως το κόκκαλο" ή δεν ακουμπάω "σάρκα" καθόλου.
    Ήμουν πάντα του όλα ή τίποτα.

Anyway, ο αισθησιασμός μπορεί να είναι μέρος του όποιου ξελογιάσματος. Αλλά εκείνος κι αν είναι υποκειμενικός για τον καθένα/καθεμία μας ( και σίγουρα κάποια ή τον έχει ή δεν τον έχει ).
    Ως προς το mindfuck για μένα δεν είναι μέρος του ξελογιάσματος. Πάντως, να σου πω την αλήθεια μου, δεν βλέπω ούτ' εγώ κάτι το αθέμιτο στο "ζήτημα". Ίσως επειδή δεν ένιωσα ποτέ μου θήραμα.
    Και σαν κυνηγός δεν βλέπω το γιατί θα έπρεπε να έχω ηθικούς φραγμούς για την όποια "όρεξη" μου. Σε κάθε περίπτωση, αν χαλιναγωγείς κάποιες "πείνες", κανείς/καμία δεν μπορεί να σε ξελογιάσει, όσο κι αν το προσπαθήσει.

Εύχομαι να μην βγήκα τελείως εκτός θέματος.  

8. Soraya

Soraya Guest

εύχομαι να το αισθανθείς λοιπόν...

9. Soraya

Soraya Guest

δεν βγήκες εκτός θέματος ίσα ίσα είσαι μέσα στο θέμα... και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
    προσωπικά την πρακτική του ξελογιάσματος την έχω αλλιώς.... "κληρονομήσει" ίσως και γιαυτό να μου φαίνεται αθέμιτο μέσω...  
    όμως ο καθένας όπως το ζει, τ αισθάνεται και το βιώνει  
    σίγουρα όμως βασικός παράγοντας αρκετών είναι να θέλουν να ξελογιαστούν  

10. espimain

espimain Contributor

Μήπως εννοείς την Σαλώμη;

11. Το πιο αποτελεσματικό ξελόγιασμα είναι να κάνεις τον άλλο να νομίζει ότι εκείνος σε ξελόγιασε.

12. espimain

espimain Contributor

Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;