Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 10 Μαϊου 2009.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Εγώ βέβαια δεν είπα πως δεν το κάνω γιατί είναι κακό (δεν υπάρχει μόνο καλό-κακό, μαύρο-άσπρο σ' αυτό τον κόσμο) αλλά το γιατί δεν το κάνω εγώ είναι μάλλον αδύνατο να το καταλάβεις, οπότε ας μην αναλωνόμαστε ασκόπως.

    Εσύ όμως, τί λες; "Γνωριζω οτι ειναι κακο. Οχι για μενα ομως"... Ναι, ξέρω, "μακάρι να μπορούσες να το εξηγήσεις καλύτερα"... Δεν πειράζει, εγώ έχω καταλάβει. Εδώ και καιρό πλέον. Και βέβαια, σου τά 'χω ξαναπεί: Γιά σένα, δεν υπάρχει καλό και κακό. Μόνο γιά σένα όμως. Ό,τι αρέσει σε σένα, ό,τι εσύ θέλεις να έχεις, ό,τι εσύ θέλεις να κάνεις, όλα αυτά, είναι αυτομάτως καλά και επιτρεπτά. Και ταυτοχρόνως, όλα όσα εσύ δεν γουστάρεις, κακά και ανεπίτρεπτα. Και κατακρίνεις και όλους τους υπόλοιπους γιά τις επιλογές τους.

    Δεν ξέρω πώς τη λές εσύ αυτή τη νοοτροπία, αλλά εγώ τη λέω -το πολύ- εφηβική. Σίγουρα πάντως, όχι ενήλικη. Και -γιά να καταλαβαίνεις σιγά-σιγά και κάποια πράγματα περί των οποίων ρωτάς- δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης ή επικοινωνίας μεταξύ εμού, κι ενός ανθρώπου με τέτοια νοοτροπία, όταν ιδίως αυτή εμφανίζεται τόσο έντονα και τόσο συχνά...



    Δεν πιστεύω τίποτε απ' όλ' αυτά, εκτός ίσως από την "πλαστελίνη". Δεν θα σου αναλύσω το γιατί, αφ' ενός δεν θα το ήθελες και αφ' ετέρου δεν υπάρχει λόγος να γίνει δημόσια (αν υπάρχει δηλαδή κανένας λόγος να γίνει, ούτως ή άλλως). Δεν το εύχομαι -εύχομαι να μακροημερεύσει και να ευτυχήσει η σχέση σας- αλλά πιστεύω πως (σύντομα) η ιστορία θα με δικαιώσει γιά το σκεπτικισμό μου.


    Αυτό σημαίνει ότι αν σήμερα ξεκίναγες από το μηδέν, με μία οποιαδήποτε γυναίκα της επιλογής σου, θα πέρναγαν ξανά 10 χρόνια γιά να κάνεις και πάλι την πρώτη "αταξία"; Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο, έτσι;

    Γιά να το κλείσουμε μιά και καλή το θέμα (και το κάνω δημόσια, γιατί αυτά και άλλα παρόμοια, μου τα έχεις πει πολλές φορές δημόσια): Δεν είναι φυσικά μόνο η περίπτωση breath control. Και γιά άλλο θέμα, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιό ακριβώς, έχεις κινηθεί κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Επικριτικά δηλαδή, καταδικαστικά προς τις επιλογές άλλων, και μάλιστα με εκφράσεις κατ' εμέ βαρύτατες. Και βέβαια, συγγνώμη δεν ζήτησες. Κάτι "συγγνώμη αλλά" είπες, διόλου ικανοποιητικά κατά τη γνώμη μου... Δεν ξέρω αν θεωρείς πως θα έπρεπε να έχεις κάποιου είδος ακαταλόγιστο επειδή "δεν μπορείς να τα εξηγήσεις καλύτερα", εγώ όμως τουλάχιστον, δεν θα το αναγνωρίσω. Πιστεύω πως ότι λες το λες όπως ακριβώς σου βγαίνει, δηλαδή όπως ακριβώς το έχεις μέσα σου, ότι σε τελική ανάλυση όταν χαρακτήρισες κάποιους από εμάς εδώ με λέξεις απαράδεκτες που δεν θεωρώ σκόπιμο να ξαναναφέρω, εννοούσες ακριβώς αυτά που έγραφες. Όπως σου έχω ξαναπεί γιά μιά περίοδο είχα αποφασίσει να κάνω τα στραβά μάτια, και το έκανα. Η περίοδος χάριτος όμως τελείωσε, και δεν έχει παράταση.

    Βέβαια, και πάλι, δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα. Εκφάνσεις της νοοτροπίας σου τελείως ασύμβατες με τη δική μου υπάρχουν πολλές, κι εκφράζονται συχνότατα και κραυγαλέα. Και πάλι, δεν κρίνω σκόπιμο το να τις απαριθμήσω εδώ. Η ουσία είναι η εξής: συμβατότητα μεταξύ μας, δεν υπάρχει. Δε λέω πως αν συναντηθούμε θα πιαστούμε στις μπουνιές, αλλά δεν βλέπω πώς θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάτι, παρά μόνο συμπτωματικά. Το ότι θα ξαναδοθούν ευκαιρίες γιά να διαφωνήσουμε, είναι περισσότερο από βέβαιο.

    Δεν νομίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες λοιπόν γιά άλλη σχέση μεταξύ μας, παρά γιά μόνο γιά κάποιαν απόλυτα τυπική και στη βάση του απολύτως αναγκαίου γιά τη συνύπαρξη στο φόρουμ.
    Believe it, accept it and live with it.



     
  2. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    @ extreme32

    Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από όλες σου τις απαντήσεις
    είναι πως είσαι βαθιά …
    μπερδεμένος .
    Αυτό θεωρώ πως στην ηλικία σου δεν είναι καλό ,
    Θα έπρεπε να σκεφτείς την … ζωή σου μάλλον λίγο πιο σοβαρά ,
    αν θέλεις να
    ΖΗΣΕΙΣ , οτι σου απονεμει καπως καλύτερα ...
     
  3. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου (ή του extreme, μακροχρόνια επαγγελματικά χούγια είναι αυτά, δεν κόβονται έτσι εύκολα βλέπεις). Υποθέτω πως ο extreme εδώ λέγοντας πως γνωρίζει ότι είναι κακό, εννοεί πως κατά την γενικότερα επικρατούσα κοινωνική αντίληψη χαρακτηρίζεται ως κακό, την οποία όμως, από όσο αντιλαμβάνομαι, δεν ασπάζεται. Δράττομαι δε της ευκαιρίας να προσθέσω, πως ούτε εγώ την ασπάζομαι. Του καταλογίζεις αδυναμία ορθής έκφρασης? Ίσως. Αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είναι, ειδικά εδώ μέσα και ουκ ολίγα τα παραδείγματα ακαδημαϊκών (εκεί έξω) με αδυναμία ορθής έκφρασης. Οπότε ίσως τελικά είναι δόκιμο, όσοι έχουν καλύτερη αντίληψη και βαθύτερη γνώση έκφρασης να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή, ώστε να αντιλαμβάνονται αυτό που θέλει να πει ο συνομιλητής τους ακόμα και όταν δεν είναι απόλυτα ακριβής στην έκφραση του. Εκεί νομίζω πως συντελείται η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε εκείνους που μπορούν απλά να γράφουν μεγαλόπνοα και εκείνους που έχουν ουσιαστική αντιληπτική ικανότητα. Και όχι, δεν βάλλομαι κατ’ εσού προσωπικά ΜΜ, μιλάω για ένα γενικότερο πλαίσιο. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη εννοώ πως γενικότερα, οι άνθρωποι που κατέχουν ουσιαστική δυνατότητα έκφρασης, θα ήταν ιδανικό να είναι και σε θέση να κατανοούν ευκολότερα εκείνους που δεν την έχουν.

    Ας έρθω λοιπόν στο καλό και το κακό το οποίο κατά την άποψη μου είναι υποκειμενικό, ανάλογα με την κοινωνία που ζει κανείς, τις αντιλήψεις που έχει, ενδεχομένως τη θρησκεία στην οποία πιστεύει, τις αρχές με τις οποίες έχει νουθετηθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον και του καταλόγου ουκ εστί τέλος. Περαιτέρω δε, θα τολμήσω να πω, πως ο καθένας από εμάς κάνει τις επιλογές του ανάλογα με το τι πιστεύει πως είναι καλό ή κακό για τον εαυτό του. Γεγονός είναι πως προσωπικά δεν θα κατέκρινα την όποια διαφορετική άποψη, πράγμα όμως το οποίο δεν θα επέτρεπα να μου στερήσει την έκφραση της αντίθεσης μου προς αυτήν και την τεκμηρίωση της αντίθετης απόψεως μου με επιχειρήματα. Ομολογώ πως δεν έχω παρακολουθήσει της διενέξεις σας στο παρελθόν, αλλά θα κάνω την υπέρβαση να ρωτήσω μήπως με μία δεύτερη ματιά και ίσως μία επιεικέστερη διάθεση κατανόησης των γραπτών δεν πρόκειται για κατάκριση, αλλά για αντίθεση απόψεων? Πράγμα μάλλον εύφορο και δημιουργικό.

    Εγώ λοιπόν φίλτατε ΜΜ λατρεύω τη συναναστροφή με εφήβους, καθώς και με ανθρώπους ανάλογης νοοτροπίας, επειδή με βγάζει από τη σοβαρότητα, που αναγκαστικά διέπει την καθημερινότητα μου και μπορεί να μου δώσει ταυτόχρονα μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Πιστεύω πως όταν μπορεί κανείς να δει πιο σφαιρικά ορισμένα πράγματα, ίσως τα κατανοήσει και καλύτερα, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό «βίτσιο».



    Εδώ λοιπόν επέτρεψε μου να παραθέσω την άποψη μου περί ξενοπηδήματος και παράλληλων σχέσεων ή έστω ένα μέρος αυτής. Όλα είναι στο μυαλό μας. Κι αν κάποια μέρα ξυπνήσω δίπλα στο σύντροφο μου και σκεφτώ «ωχ, όχι πάλι» αλλά του παραμείνω στωικά πιστή για να μην παραβιάσω τον όποιο ηθικό κώδικα, θα του έχω κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό από το να ξενοπηδηχτώ και να του γυρίσω φρέσκια και ορεξάτη για πειραματισμούς.
    Όταν δε, όλο αυτό είναι εις γνώσιν του συντρόφου μου, ακόμα καλύτερα.
    Όσο για το αν μπορεί να αρέσει σε κάποια γυναίκα να «μοιράζεται» το σύντροφο της… αρμόδιος να απαντήσει στην προκειμένη είναι μάλλον ο gallant, ο οποίος υποθέτω πως θα σε εκπλήξει με την απάντηση του. Για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να απορρίψεις και να δηλώσεις πως δεν πιστεύεις.






    Όσο για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πάρω θέση μια και προέρχονται μάλλον από άλλο παλιότερο νήμα, το οποίο δεν έχω παρακολουθήσει και αδυνατώ να κατανοήσω γιατί τα παρέθεσες εδώ και δεν τα συζητάς με τον extreme κατ’ ιδίαν. Αλλά μου γεννάται η απορία. Ποια η συμβολή τους στο παρόν και ποιος ο λόγος μιας τέτοιας δημόσιας δήλωσης σε τόσο προσωπικό επίπεδο?
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Μαλιστα. Τελικα εχεις τεραστιο προβλημα μαζι μου. Μονο να διαβασει κανεις πως σου εχω μιλησει μεχρι τωρα και τί απαντησεις εχω παρει ,δεν θα εχει καμια αμφιβολία. Δεν ειναι η φαντασια μου σιγουρα. Και για ποιο λόγο το εκανα και σου μιλουσα προσπαθοντας να λυσω καθε παρεξηγηση και επιδιωκοντας ενα μονιασμα; Γιατι με στενοχωρουσε το γεγονος μιας ανευ λογου κοντρας με καποιον που δεν ειχα να χωρισω αρχικα τιποτα, και που θα μπορουσα να εχω μια φιλικη σχεση. Ειναι η πρωτη φορα λοιπον που θα αναφερθω ειδικα σε σενα (ενω εσυ το εχεις κανει αρκετες φορες και κρινοντας με το λιγοτερο μαλακα, ανοριμο, ψευτη, θεατρινο και διαφορα αλλα) και θα σου πω δυο πραγματα. Το ένα ειναι οτι εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ μαζι μου, σπαω το μυαλο μου να θυμηθω αν υπηρξε αλλος ανθρωπος στη ζωη μου που να εβγαλε ολα αυτα τα συμπερασματα για το ατομο μου και να ειχε τετοιο "μισος".
    Το άλλο ειναι για τις δυνατότητες σχεσης μεταξυ μας, για την περιοδο χαριτος, και για τα believe, accept and live...... Θα το πω λαικα οπως στο χωριο μου. Στην καραπουτσακλαρα μου φιλε.

    Ζητω συγνωμη για αυτην την δημοσια διενεξη αλλα ενιωσα το λιγοτερο σαν να παρακαλαω και στο τελος να ξεφτυλιζομαι. Στην ουσια ουτε ηθελα να παρακαλεσω, αλλα ουτε και να μεινει η εικονα ενος ανοριμου μπερδεμενου παπαρα που δεν μπορει να απαντησει. Με συγχωρεις ΜΜ αλλα και άγιος θα σου εριχνε μπινελικια στην τελική.

    Αγαπητη anasia. Πιστεψε με. Ποτε στη ζωη μου δεν ηταν τα πραγματα πιο ξεκαθαρα μεσα μου. Σ ευχαριστω για την συμβουλη σου παντως.



    Aγαπημενη Avalonia. Βλεποντας οτι ηθελε να αποφυγει το διαλογο μεταξυ μας ,τον προκαλεσα γιατι μου φανηκε παραλογο το ολο σκηνικο. Εγω παρεθεσα και το θεμα για το breath control. Νομιζω ομως πως δεν θα υπαρξει συνεχεια. Ζητω συγνωμη για την αναστατωση και σ'ευχαριστω για ολα.
     
    Last edited: 13 Μαϊου 2009
  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    εγώ θα μεταφέρω τα λόγια μιας σοφής που μου είπε κάποτε (καλά δεν το είπε σε εμενα, αλλά κρυφάκουγα).

    και μονογαμικές σχέσεις να κάνεις θα έχεις προβλήματα και πολυγαμικές να κάνεις πάλι προβλήματα θα έχεις. Δεν υπάρχει καμία συνταγή που μπορεί να σε γλυτώσει από αυτά, οπότε μην φοβάσαι ότι κάποτε θα μετανιώσεις. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και τα προβλήματά του σου φαίνονται πιο διαχειρίσιμα.

    τόσα χρόνια έχω ακούσει για πολλά σχήματα σχέσεων αλλά δεν έχω μάθει για κανέναν που βρήκε το κλειδί και πέρασε σε μια κατάσταση νιρβάνας. Και για να είμαι ειλικρινής δεν με απασχολεί. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός κάποιου γνωστικισμού. Οι σχέσεις είναι ζωντανά πράγματα και πρέπει να τις δουλεύεις και να τις φροντίζεις. Και μερικές φορές πεθαίνουν κιόλας και αυτό είναι πολύ κρίμα, αλλά πάλι ποιος είναι αιώνιος?

    είμαι κι εγώ σαν τον cider και την atasai που ποτέ δεν κεράτωσα κανένα και ποτέ δεν θεώρησα τις σχέσεις μου απλά και μόνο για τον πούτσο. Προσωπικά είμαι ειλικρινής άνθρωπος και δεν μου αρέσει να μπλέκω σε υποκρτικά σχήματα (όπου προσποιούμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι). Ταυτόχρονα δεν μπορώ να είμαι άτεγκτος με αυτούς που δεν είναι ειλικρινείς και με κάποιο τρόπο θεωρούν ότι τα καταφέρνουν. Μου φαίνεται πολύ μπλεγμένο προσωπικά αλλά δεν μπορώ να τους κρίνω.

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τόση διαμαχή για το όλο ζήτημα. Εκεί έξω υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι για να μπορείς να επιλέξεις αυτούς που θέλεις να είναι κοντά σου. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή ποιος νιώθει ότι απειλείται από μια διαφορετική αντίληψη των σχέσεων (και γιατί άραγε?)
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση


    Λάθος. Όχι, δεν καταλογίζω καμμία αδυναμία ορθής έκφρασης. Αντίθετα, δεν πιστεύω πως υπάρχει αδυναμία ορθής έκφρασης, αλλά προσπάθεια να προβάλεται κάποια υποτιθέμενη αδυναμία έκφρασης ως δικαιολογία γιά την έκφραση ανώριμων απόψεων και μάλιστα με τρόπο εμπαθή. Αυτό που είπα λοιπόν, είναι πως εγώ τέτοιο ελαφρυντικό, δεν αναγνωρίζω.

    Επί της ουσίας και σε μεγαλύτερη συνάφεια με το νήμα, δεν έκρινα στο ποστ μου που σχολιάζεις, το κατά πόσο η "γενικότερα επικρατούσα κοινωνική αντίληψη" περί μονο- ή πολυγαμίας είναι ορθή ή όχι, ούτε ανέλυσα ιδιαίτερα ποιό είναι το καλό και ποιό το κακό κατά τη δική μου αντίληψη σχετικά. Ούτε και πιστεύω, πως οφείλει ο καθείς να ασπάζεται τη δική μου άποψη, περί καλού ή κακού. Αυτό που σχολίασα, είναι η νοοτροπία κάποιου που λέει "Το ξέρω πως είναι κακό. Γιά μένα, δεν είναι", θεωρώντας προφανώς τον εαυτό του, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, υπεράνω καλού και κακού...



    Είναι προφανές ήδη νομίζω, πως δεν πιστεύω πως θα άλλαζε κάτι, ακόμη και με πολλές αναγνώσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει μόνο το παράδειγμα του breath control, αλλά και το ανάλογο του face fucking (μόλις τώρα το θυμήθηκα). Μόνο κατάκριση βρήκα προσωπικά, τίποτε το εύφορο και δημιουργικό

    Γιά την ουσία του τί είναι καλό και τί κακό στο εν λόγω ζήτημα, δεν θα πάρω θέση εδώ, το έχω κάνει εν πολλοίς στο παρελθόν.


    Δεν μπορώ φυσικά να έχω λόγο σ' αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι και δικό μου "βίτσιο". Και ειδικά εδώ μέσα, θέλω να διαλέγομαι μόνο με ενήλικες, με νοοτροπία και συμπεριφορά που αρμόζει σε ενήλικες.


    Το "δεν πιστεύω" αγαπητή Avalonia, δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με σένα, τις απόψεις σου περί σχέσεων ή την εμπειρία σου από την εφαρμογή τους. Όταν το έγραψα, δεν είχα καθόλου εσένα κατά νου. Ακόμη και τώρα, μετά την παρέμβασή σου, δεν αλλάζει κάτι. Μάλλον δεν κατάλαβες τί ακριβώς εννοώ, αλλά καλύτερα ας μην το αναλύσω περισσότερο. Όπως είπα, θα δείξει ο χρόνος. Όταν δείξει, είτε προς τη μιά πλευρά είτε προς την άλλη, το ξανασυζητάμε.


    Νομίζω πως απάντησε ήδη ο extreme σ' αυτό. Επειδή λοιπόν πολλές φορές -δημόσια- έχω δεχτεί το "έχεις πρόβλημα μαζί μου", πιστεύω πως έπρεπε κάποια στιγμή κι εγώ να ξεκαθαρίσω -επίσης δημόσια- ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Μπορείς να είσαι σίγουρη αγαπητή μου Avalonia, ότι δεν έγραψα εδώ παρά τα απολύτως απαραίτητα γιά να γίνω κατανοητός.

    "Συμβολή στο παρόν", σαφώς, με το επί προσωπικού κομμάτι, καμμία. Εάν πρόσεξες, εγώ επί του θέματος αρχικά απάντησα, και ρώτησα. Το επί προσωπικού κομμάτι, ήταν γιά το "γιατί μου έκοψες την καλημέρα" και τα λοιπά. Σ' αυτά, που πολλές φορές έχουν γραφτεί δημόσια, έπρεπε να απαντήσω, γιά να αιτιολογήσω τη στάση μου.







    Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε επ' αυτών, απόλυτα αναμενόμενα ήταν. Ούτως ή άλλως, όπως λέω πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, το δίκιο και το άδικο δεν το αποφασίζουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, αλλά οι υπόλοιποι. Και πιστεύω πως έχουν ήδη αρκετά πλήρη εικόνα γιά να το κάνουν...


     
  7. memistress

    memistress Regular Member

    τι πιο ωραιο απο μια σχεση με σταθερη αξια που να μοιραζεσαι κ τις ευθυνες υποχρεωσεις κ προβληματα κ μια καπσουριτσα να βγαζεις τα βιτσια σ!!!!!!!!!
     
  8. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Τι ωραιότερο από μια σχεση όπου το sex αντιμετωπίζεται ίπως όλες οι υπολοιπες ανθρώπινες ανάγκες και δραστηριότητες; Τι ωραιότερο εκ του μη-στεροτυπικού openmindness??
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Υπάρχει ένας Λογικός τρόπος εξίσωσης της πιθανότητας να μας (εξ)απατήσει κάποιος, με το μηδέν. Και αυτός είναι η μη αναγνώριση της εξαπάτησης ως τέτοια. Τούτο μπορεί να επιτευχθεί με δύο μέσα.

    Πρώτον με τη μη σύνταξη συμφωνίας που τον δεσμεύει στη μονογαμικότητα, ούτως ώστε να μην τίθεται θέμα εξαπάτησης, δηλαδή μη τήρησης των συμφωνειθέντων όρων. Αν δεν ζητήσουμε από κάποιον να συνουσιάζεται μόνο με εμάς, του αφαιρούμε κάθε δυνατότητα να μας (εξ)απατήσει. Αποτελεσματικότητα μεθόδου: 100%.

    Δεύτερον με την άγνοια αναφορικά με το αν ο σύντροφός μας επιδίδεται σε σεξουαλικές συνευρέσεις με άλλους συντρόφους. Αυτή επιτυγχάνεται με τη μέθοδο της μη υποβολής του σχετικού ερωτήματος. Αυτός ο δεύτερος τρόπος δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο ο πρώτος, γιατί βάσει Λογικής δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο σύντροφός μας να μας επικοινωνήσει την πληροφορία αυτή. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου βελτιώνεται με κοινή προσπάθεια για διακριτικότητα.

    Αυτά περί περιστασιακών σεξουαλικών συνευρέσεων.

    Περί παράλληλων σχέσεων, δεν έχω ακόμη σκεφτεί ενδελεχώς. Οι εμπειρίες μου μέχρι τώρα μού δείχνουν ότι η τήρηση μιας αξιόλογης σχέσης είναι καθόλου εύκολο εγχείρημα, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα, ακόμη και αν αισθητικώς με εξέφραζε κάτι τέτοιο, να διατηρήσω πολλές ταυτόχρονα.

    Όλα τα παραπάνω ασφαλώς φαίνεται να μην έχουν κανένα νόημα μέσα σε μια σχέση, όπου οι σύντροφοι έχουν συμφωνήσει και απολαμβάνουν την πολυγαμικότητά τους, αλλά και μέσα σε οποιαδήποτε M/s σχέση, όπου η πολυγαμικότητα είναι δεδομένη και τη διαχειρίζεται αποκλειστικώς ο Μ.

    Μιλώντας για εμένα, εγώ δεν είμαι πολυγαμική, καταρχήν για αισθητικούς λόγους (σιχένομαι εύκολα), και δευτερευόντως για ιδιοσυγκρασιακούς (είμαι μονολοθικός άνθρωπος, άπαξ και κάτι χαρακτηριστεί ως "φιλέτο" θα τρώω από αυτό, μέχρι να τελειώσει).

    Μιλώντας για τους συντρόφους μου, αυτοί είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι επιθυμούν εφόσον δεν θα το μάθω και εφόσον δεν θέσουν κατά κανένα τρόπο την υγεία μου σε κίνδυνο. Διαφορετικά, στη μεν πρώτη περίπτωση θα τους χωρίσω με συνοπτικές διαδικασίες, στη δε δεύτερη φροντίζοντας να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
     
  11. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Λεγεται πως ο απατημενος συνηθως το μαθαινει τελευταιος ομως μηπως εκ προοιμιου δεν εχει ειδη
    την εικονα της σχεσης που εχει δομησει;Μπορει να την αναλυσει;Ξερει τι παιρνει και τι δινει;
    Βεβαια ποτε δεν εισαι σιγουρος,ερχεται η ζωη και σε διαψευδει ομως θεωρω σημαντικο να γνωριζουμε το επιπεδο της σχεσης που εχουμε συναψει.
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξενοπήδημα VS Παράλληλη σχέση

    Δεν εισαι ο μοναδικος. Μη νομιζεις....Κι εγω "σπαω το μυαλο μου" πολυ καιρο τωρα

    ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Να ρε και μια σωστη κουβεντα εδω μεσα  
    Κοντευουμε να ξεχασουμε πως πρεπει να μιλανε οι ανθρωποι για ορισμενες περιπτωσεις