Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξεσπάσματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 8 Σεπτεμβρίου 2016.

1. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Θεωρω οτι το ξεσπασμα ειναι πολυ αναγκαιο και υγιες ειτε για υ ειτε γ κ ειτε για βανιλιες.
    Εγω δε το χω να ξεσπαω και δε ξερω τι εχω κερδισει.Ειναι προσον δε λεω,ολοι μ εχουν για τερας υπομονης αλλά καποιες φορες ευχομαι να μου ερχονταν τα λογια να μιλησω ή να κανω κατι κ μετα θα εβλεπα...Καποιες φορες ειναι αγαθο κι αυτο,ειδικα αν εχεις να κανεις με ατομο που δε κατανοει τη σιωπη σου και τι κρυβεται πισω απ το καθετι...

3. folha

folha deja vu

Χα! Μιλάς εσύ για λαμόγια; εσύ; εσύ, που ενώ δηλώνεις γαύρος είχες για καιρό ένα πράσινο άβαταρ και τώρα ένα κίτρινο; Ε, όχι!!!

Πάω να ρίξω 7 κλωτσίες, 11 γροθιές και μια κουτουλιά στον σάκο μου και να σπάσω 3 πορσελάνινα σερβίτσια! Αμάν πια!!!

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν κάνουμε ''δουλίτσες'' έτσι.  

Last edited by a moderator: 12 Σεπτεμβρίου 2016
  5. bumblebee

bumblebee Contributor

Δωστου @folha και αλλη μια από μενα. Να μάθει αυτός ο παλιοσάκος  
    Ολα τα στραβά κουλούρια αυτός τα κάνει  
    Είναι παλιόπαιδο  

6. ellianna

ellianna Regular Member

Όταν ξεσπάω θελω να μείνω μόνη! Ελάττωμα μου?Μπορεί...Και εξηγούμαι.
    Στο παρελθόν,όντας αρκετά δυναμικός σαν χαρακτήρας,είχα αυτό που λένε δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου... αποτέλεσμα?να νευριαζω συχνά, εύκολα, και με τους λάθος ανθρώπους.
    Ωσπου μια ωραία πρωία και μετά από ένα έντονο ξέσπασμα μου εκανα άθελά μου "κακο" σε έναν άνθρωπο που αγαπούσα...
    Από τότε εχω εφαρμόσει μια τακτική που προς το παρών για μενα αποδίδει.
    Όταν νιώσω ότι φτάνω στα ορια μου κατεβάζω διακόπτες,κλεινομαι σ ένα δωματιο,και αφήνω όλη αυτή την ενέργεια να βγει προς τα έξω.
    Όσο για τον υπεύθυνο των νεύρων μου?Θα του μιλησω όταν είμαι ήρεμη...πολυ ήρεμη! 

7. libra

libra Regular Member

Γραφω ιστοριες, αλλωτε καυλωτικες αλλοτε χιουμοριστικες. Εγω βεβαια ειμαι βανιλλα δεν ξερω αν μπορω να εκφερω αποψη. Αν δεν μπορω θα το σβησουν οι υπευθυνοι. Αυτο το ξερουν καλα.
    Σορυυυυυ για την παρεμβαση!!!!