Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξεφτίλα στο studio

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sfougokolarios, στις 12 Φεβρουαρίου 2025.

1. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Πήγα στο studio την προκαθορισμένη ώρα. Μία μέρα πριν, είχα στείλει mail όπου εξηγούσα τα πάντα και μου είχαν απαντήσει θετικά σε όλα. Ήξερα από πριν πως και οι τρεις κοπέλες ήταν Αλβανίδες, η μια τρανς.

Μόλις μπήκα στο σαλόνι, με υποδέχτηκε η «τσατσά». Γύρω στα εξήντα, αλλά καλοδιατηρημένη, καλοντυμένη και καλοβαλμένη.

«Γεια Σας», της είπα. «Είμαι ο μαλάκας που περιμένουν οι Κυρίες».

«Α, μάλιστα! Ώστε εσύ είσαι. Και ανυπομονούσα να σε γνωρίσω», είπε με μια ελαφρά βραχνή, μάλλον από το τσιγάρο, φωνή. «Γδύσου», διέταξε ξερά.

Έβγαλα τα ρούχα μου στο σαλόνι βιαστικά και τα πέταξα σε μια γωνιά. Κοίταξα το πάτωμα και περίμενα. Από μέσα ακούγονταν γέλια και φωνές σε μια ξένη γλώσσα.

«Γονάτισε», είπε. Μόλις το έκανα, μου άπλωσε το χέρι της. Το πήρα και το φίλησα.

«Το κεφάλι κάτω, να ακουμπάει στο πάτωμα...».

Υπάκουσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Με άφησε λίγα δευτερόλεπτα, ύστερα ανέβηκε πάνω στο σκαμπό του μπαρ που ήταν πίσω της και είπε δυνατά: «Κορίτσια ελάτε ήρθε ο μαλάκας σας».

Δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Περίμενα πάντα γονατιστός, με το κεφάλι να ακουμπάει στο πάτωμα. Στο μεταξύ χτύπησε το κουδούνι του studio. Ταράχτηκα, κατάλαβα πως ένας νέος πελάτης ερχόταν, ωστόσο δεν τόλμησα να κουνηθώ. Η τσατσά τού άνοιξε, τον έβαλε μέσα (ίσα ίσα για να με δει γονατιστό στο κέντρο του σαλονιού) και αφού του ψιθύρισε κάτι τον έδιωξε.

2-3 λεπτά αργότερα, οι τρεις κοπέλες πέρασαν στο σαλόνι.

«Βρε βρε βρε! Τι έχουμε εδώ; Καλώς τον», είπε η μία.

«Αυτός είναι ο μαλάκας που περιμέναμε; Δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι», είπε η δεύτερη. «Κοίταξέ με», διέταξε.

Σήκωσα το κεφάλι μου και την κοίταξα. Πολύ όμορφη! 20-25 ετών, ξανθιά, με μεγάλο στήθος. Με έπιασε από τα μαλλιά, με τράβηξε κοντά της και με έφτυσε στο πρόσωπο. «Πάρε την πρώτη» μου είπε κι έβαλε τα γέλια.

Η δεύτερη ήρθε κι αυτή και μου άστραψε δυο χαστούκια, ύστερα άλλα δύο κι ύστερα άλλα δύο. Είχε βαρύ χέρι και φορούσε ένα δαχτυλίδι. Ένιωσα ότι σκίστηκαν τα χείλη μου. Το κεφάλι μου είχε κιόλας αρχίσει να γυρίζει.

Ύστερα ήρθαν και οι δυο πάνω από το κεφάλι μου και άρχισαν να με φτύνουν.

«Πες μας τι είσαι»; Ρώτησαν.

«Είμαι ο μαλάκας σας, είμαι ο δούλος σας».

Άρχισαν να με περιτριγυρίζουν, σύμφωνα με το σενάριο και να σχολιάζουν διάφορα, ενώ ταυτόχρονα με έφτυναν στο σώμα.

Και οι δύο φορούσαν μαύρες γυαλιστερές γόβες, με έβαλαν πολλές φορές να τις γλείψω

Όλη αυτή την ώρα η τρίτη κοπέλα, η τρανς, καθόταν στον καναπέ και κάπνιζε, παίζοντας με το κινητό της. Κάποια στιγμή με τράβηξαν από τα μαλλιά και με πήγαν σέρνοντας σχεδόν, στα πόδια της, Εκείνη φορούσε τζιν και δερμάτινες μπότες, ματ, όχι γυαλιστερές, μέχρι το γόνατο.

«Κοίτα τι σου φέραμε Τόνια για να γαμήσεις. Πώς τον κόβεις, αξίζει τον κόπο;» ρώτησαν.

Εκείνη με κοίταξε με σιχασιά, καθώς ήμουν γεμάτος ροχάλες παντού.

«Άμα δεν δω κώλο δε μπορώ να ξέρω...», είπε.

«Τ' άκουσες μωρή;», μου είπαν. «Γύρνα να δει τον κώλο σου η Κυρία Τόνια να ξέρει αν αξίζεις να σε γαμήσει».

Σηκώθηκα αμέσως, έσκυψα και άνοιξα τα κωλομέρια μου με τα χέρια μου. Αμέσως, οι δυο κυρίες άρχισαν να με ξυλίζουν στον κώλο. «Σκέτη πρόκληση είναι η κωλάρα σου» είπε η μία και γέλασαν όλες.

Ένιωσα την Κυρία Τόνια, την Τρανς να με περιτριγυρίζει. Έβαλε ένα γάντι στο χέρι και μου έβαλε κωλοδάχτυλο.

«Μ... ωραία σφιχτή σούφρα έχεις! Δε σε έχουν ξαναγαμήσει;», με ρώτησε.

«Μόνο μία φορά, πριν από χρόνια κυρία», απάντησα.

«Είσαι πούστης;», με ρώτησε

«Όχι Κυρία. Αλλά μου αρέσει να με ξεφτιλίζουν κυρίες σας εσάς γαμώντας με», είπα

«Κορίτσια μου κάνει, ετοιμάστε τον», είπε τελικά η κυρία Τόνια.

«Ωραία! Ξάπλωσε μπρούμυτα και ξεκίνα σέρνεσαι. Ακολούθησε μας και φίλα το πάτωμα, όπου πατάνε οι γόβες μας», είπε η μία από τις δύο Κυρίες.

Ξεκίνησα να σέρνομαι και φίλαγα το βρόμικο πάτωμα, όπου πατούσαν. Φτάσαμε στην τουαλέτα. Όλα πήγαιναν, σύμφωνα με το σενάριο.

Μόλις φτάσαμε η μια Κυρία με έπιασε από τα μαλλιά, σήκωσε το κεφάλι μου και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι ενώ μου έδειχνε τη λεκάνη της τουαλέτας νευριασμένη:

«Δεν μου λες μωρή γαμιόλα; Το λες καθάρισμα αυτό; Ε; το λες καθάρισμα»;

«Συγνώμη Κυρία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσα», της είπα! Αλλά αυτό την έκανε πιο έξαλλη. Ακολούθησαν βροχή τα χαστούκια, το ένα μετά το άλλο, το ένα πιο δυνατό από το άλλο.

«Αυτό δεν είναι κάθισμα τουαλέτας για να ακουμπήσει ο κώλος μας! Κατάλαβες καργιόλα; Θα το γλείψεις να καθαρίσει» είπε και με άρπαξε από το σβέρκο με το κεφάλι πάνω στην λεκάνη και αφού με χαστούκισε και πάλι και μου έριξε και κάνα δύο κλοτσιές με υποχρέωσε να βγάλω την γλώσσα και να αρχίσω να γλείφω γύρω γύρω τη λεκάνη.

«Έτσι παλιοπουτάνα, με τη γλώσσα καθάρισέ το» είπε επιτακτικά πιέζοντας το κεφάλι μου. Κάνα δυο φορές ήρθε κι έφτυσε πάνω στο κάθισμα υποχρεώνοντάς με να συνεχίσω να καθαρίζω με τις ροχάλες της.

«Κάτσε τώρα στην άκρη παλιοτσούλα να κατουρήσω» είπε και με έσπρωξε στο πλάι.

Την είδα να κατεβάζει το κιλοτάκι της και να αποκαλύπτει ένα λαχταριστό μουνάκι, που αδημονούσε να αδειάσει το φορτίο του. Η άλλη κοπέλα έπιασε το κεφάλι μου και το πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την λεκάνη, στο σημείο που ήταν καθισμένη η Κυρία που κατούραγε.

«Κάτσε εκεί να βλέπεις το μουνί της! Να μυρίζεις τα κάτουρα», μου είπε!

Άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο καθώς άρχισε να ουρεί μέσα στη λεκάνη ενώ εμένα με είχε εκεί, σε απόσταση αναπνοής να βλέπω το νέκταρ της με τη δυνατή οσμή να πέφτει στη λεκάνη. Αισθανόμουν τον πιο ακραίο εξευτελισμό από την ντροπιαστική αυτή θέση, ενώ στην συνέχεια, όταν τελείωσε, η κυρία με έπιασε από το μαλλί:

«Και τώρα γαμιόλα, θέλω με την τσουλίστικη γλώσσα σου να γλείψεις καλά καλά όλα τα κατρουλιά από το μουνάκι μου. Θέλω να γυαλίσει από καθαριότητα».

«Μάλιστα Κυρία» είπα και αυτή ήταν η στιγμή που περίμενα.

Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και έφερα τη γλώσσα μου σε απόσταση αναπνοής από τη ζεστή της τρύπα που άχνιζε από τα καυτά της ούρα.

«Έλα γαμιόλα, μην το σκέπτεσαι! Θα γίνεις το κωλόχαρτό μου, είναι θέση τιμής για μια αρσενική πουτάνα σαν εσένα».

Φίλησα με τα χείλη μου τα ροδαλά της μουνόχειλα και μετά έβγαλα τη γλώσσα μου και γεύτηκα τις πρώτες σταγόνες απο τα ούρα της. Άρχισα να γλείφω και να ρουφάω, ενώ η γλώσσα μου πίεσε και λίγο να μπει μέσα στην τρυπούλα της για να καθαρίσει καλά. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού και υποταγής που το θεωρούσα λογικό να κάνω αυτή την ταπεινωτική δουλειά στα μουνάκια τους.

«Σου αρέσει το κωλόχαρτό μου;», είπε γελώντας στην άλλη κυρία που περίμενε υπομονετικά χαμογελώντας. «Η ρουφήχτρα από εδώ καθαρίζει το μουνάκι μου από τα κατρουλιά!», είπε και έσκασαν και οι δύο στα γέλια.

«Έλα τελείωνε, θέλω κι εγώ! Και εμένα θα με καθαρίσει», είπε η δεύτερη κυρία και την ίδια στιγμή μου έδωσε μια κλοτσιά στον κώλο.

Η κυρία σηκώθηκε από την τουαλέτα και με διέταξε... «φίλησε την κιλότα μου και φόρεσέ τη μου». Εγώ έπιασα την κιλότα με σεβασμό, τη φίλησα ευλαβικά και τη σήκωσα μέχρι το μουνάκι της Κυρίας.

Μετά η δεύτερη κυρία με διέταξε να τις κατεβάσω την κιλότα. Το έκανα με σεβασμό πάντα και αντίκρισα το νέο μουνάκι που ήρθε μπροστά στα μάτια μου.

«Μ... θα κατουρήσω και εσύ τσουλάκι θα γλείψεις τα πάντα» είπε και με έπιασε από τα μαλλιά πάλι, μου σήκωσε το κεφάλι και με έφτυσε ανάμεσα στα μάτια. Μετά εγκλώβισε και αυτή το πρόσωπό μου ανάμεσα στα μπούτια της.

Και πάλι ο ίδιος εξευτελιστικός ήχος καθώς τα αχνιστά της ούρα άρχισαν να πέφτουν στην λεκάνη. Ο εξευτελισμός μου συνεχίστηκε όταν άρχισα πάλι να γλείφω το κατουρημένο μουνάκι της.

«Γλείψε καλά! Να μη μείνει σταγόνα» είπε γελώντας. Με είχε εκεί για αρκετή ώρα, ενώ με ειρωνεύονταν και οι δύο. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, με έσπρωξε και γύρισε τον κώλο της προς το μέρος μου. Άνοιξε τα κωλομέρια μου, θέλω και στον κώλο γλείψιμο, γιατί είναι ιδρωμένος» είπε και έσκασαν και πάλι στα γέλια.

Υπάκουσα, έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα λαχταριστά της κωλομέρια και άρχισα να γλείφω καλά καλά όλη την ιδρωμένη σχισμή της. Είχε υπέροχη γεύση. Ερεθιστική, έντονη, πικάντικη, καυλωτική.

Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στο καθήκον μου ως κωλόχαρτο, ώστε δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι στο μεταξύ είχε έρθει και η Κυρία Τόνια, η τράνς και η τσατσά.

«Τώρα θέλω κι εγώ να κατουρήσω. Αλλά πρώτα πρέπει να με φτιάξεις. Τρίψε τη μούρη σου στο παντελόνι μου».

Αμέσως άρχισα να φιλάω τον καβάλο της και να γλείφω το παντελόνι της, στο επίμαχο σημείο. Φιλούσα και έγλειφα το παντελόνι της, έτριβα την μούρη μου, κατέβαινα κάτω έγλειφα τις μπότες της. «Κοίτα το λιγούρη πως κάνει για την πούτσα» έλεγε γελώντας. Καθώς τριβόμουν στον καβάλο της κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα. Έσπρωξε το κεφάλι μου μακριά και πρόσταξε κοφτά: «Βγάλ΄ τη μου έξω, σκρόφα».

Με το κεφάλι χαμηλωμένο κατέβασα το φερμουάρ της, ξεκούμπωσα το παντελόνι της και το κατέβασα ελαφρώς χαμηλά. Ύστερα κατέβασα το κιλοτάκι της και αποκάλυψα ένα μακρύ, λεπτό, αλλά σκληρό παλούκι. Γύρω γύρω, η επίμαχη περιοχή ήταν ξυρισμένη. Μου ήρθε η ξινίλα της απλυσιάς, της κατρουλίλας. Με είδε που αισθάνθηκα άβολα και χαμογέλασε.

"Έχω τόση δουλειά που δεν έχω προλάβει να πλυθώ. Φοράω το ίδιο κιλοτάκι τέσσερις μέρες κι έχω να κάνω μπάνιο άλλες τόσες, μαλάκα. Θα περάσεις καλά. Μπρος κράτησε τη μου να κατουρήσω".

Έπιασα το καυλί της κυρίας. Το έφερα κοντά στη λεκάνη και το κράτησα για να μπορέσει να κατουρήσει, όμως τράβηξα το κεφάλι μου αδυνατώντας να αντέξω την βαριά μυρωδιά της κατρουλίλας. Εκείνη τότε, αγριεμένη με χαστούκισε με όλη της δύναμη.

«Που πρέπει να είναι ρε μαλάκα το στόμα σου όταν κρατάς το καυλί μου;».

Ζαλισμένος από το χαστούκι, διόρθωσα την στάση μου. Κατάλαβα ότι το πρόσωπό μου έπρεπε να είναι σε απόσταση αναπνοής από το καυλί και τα μάτια μου καρφωμένα επάνω του. Το στόμα να είναι μισάνοιχτο και η γλώσσα μισοβγαλμένη σαν μια παράκληση να μου δοθεί το καυλί με τα ούρα στο στόμα. Η Κυρία Τόνια ξεκίνησε να κατουράει και ψιθύρισε, «τις θες τελικά τις μπούφλες σου, παλιοξεφτίλα».

Η Κυρία Τόνια τελείωσε κι ετοιμάστηκα για την επόμενη φάση. Εκείνη δεν τίναξε το καυλί για να φύγουν οι τελευταίες σταγόνες ούρα. Το πήρα στο στόμα μου για να το καθαρίσω. Τράβηξα το κεφαλάκι και άρχισα να το ρουφάω και να το γλείφω: «Καύλα είναι το στοματάκι σου ρε μούλε, καύλα» είπε η Κυρία που δέχτηκε τις υπηρεσίες μου για μερικά δευτερόλεπτά ακόμα.

Κάποια στιγμή η τσατσά που ήθελε κι αυτή να συμμετάσχει. Με έπιασε από το μαλλί και έσπρωξε το κεφάλι μου μέσα στη βρομερή λεκάνη. Το στόμα μου ακούμπησε τη λεκάνη όπου έζεχναν ακόμα τα κάτουρα από τις τρεις κυρίες. Η καυλωμένη Τόνια έφτυσε στην κωλοτρυπίδα μου.

«Είμαι έτοιμη να σου οργώσω τον κώλο βρομιάρη, παλιοξεφτίλα».

Με μια απότομη κίνηση μπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει, ενώ η τσατσά με το χέρι της κρατούσε το κεφάλι μου καρφωμένο μέσα στη λεκάνη. Αηδιασμένος δεν τολμούσα να ανοίξω το στόμα μου για να βογκήξει, παρά τον οξύ πόνο από το βιασμό μου. Τα χείλια μου, τα μάγουλά μου όμως τρίβονταν πάνω στα κάτουρα της λεκάνης. Στο μεταξύ η Τόνια με βίαζε ασυγκράτητη, φοβερά καυλωμένη από το σκηνικό.

Καυλωμένη - ξεκαυλωμένη, παρατήρησε πως δεν έγλειφα τη λεκάνη. Μου κοπάνησε τα μούτρα στη λεκάνη με βία και ούρλιαξε στο αυτί μου.

"Γλείψε ρε μαλάκα την λεκάνη, καθάρισε την από τα κάτουρα".

Μισοζαλισμένος, στα όρια της διάσεισης από το ξύλο, τον πόνο και την ταπείνωση, έβγαλα τη γλώσσα και άρχισα να καθαρίζω τη λεκάνη, ενώ η Τόνια επιβράδυνε το βιασμό μου. Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να χύσει. Τράβηξε έξω το κεφάλι μου και το έστρεψε προς το μέρος της, ενώ με περίμενε με το καυλί στο χέρ.

«Ζήτα να σε χύσω στα μούτρα, παρακάλεσέ με» μου είπε φλογισμένη. Εγώ την κοίταξα στα μάτια και είπα:

«Σας παρακαλώ δώστε μου τα χύσια σας στα μούτρα, σας ικετεύω».

Τον έπαιξε και λίγα δευτερόλεπτα μετά εκτόξευσε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος στα μούτρα μου.

«Έτσι βρομιάρη, έτσι μούλε, έτσι δούλα. Στα μούτρα...» είπε και με έφτυσε.

«Τι λέμε πουτανάκι;» ρώτησε η Τόνια βάζοντας ξανά το καυλί της μέσα.

«Ευχαριστώ Αφέντρα Τόνια που με γάμησες. Ευχαριστώ που με έχυσες στα μούτρα».

«Πάμε τώρα μέσα ξανά να ντυθείς. Και μην τολμήσεις να σκουπιστείς».

Γύρισα στο σαλόνι περπατώντας στα τέσσερα. Οι τρεις κυρίες κάθονταν στον καναπέ, η τσατσά στο σκαμπό του μπαρ.

«Σήκω όρθιος και πήγαινε στη γωνία. Γύρνα να κοιτάς τον τοίχο», μου είπε η Κυρία Τόνια.

Με άφησαν να στέκομαι όρθιος για καμιά ώρα. Γυμνός, βιασμένος, κατουρημένος, γεμάτος χύσια στο πρόσωπο και φτυσίματα παντού. Στο μεταξύ η κίνηση στο studio είχε επιστρέψει. Κόσμος έμπαινε και έβγαινε, οι Κυρίες είχαν επιστρέψει στην κανονική τους δουλειά. Όλοι με έβλεπαν να κάθομαι γυμνός και όρθιος, κοιτώντας στον τοίχο. Η ξεφτίλα μου δεν είχε όριο.

Κάποια στιγμή που είχε ηρεμήσει η κίνηση, οι τρεις Κυρίες με φώναξαν στο δωμάτιο. Η Κυρία Τόνια με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε:

«Έχεις την άδειά μας να τον παίξεις και να χύσεις, πάνω στις μπότες μου».

Σαν τρελός περίμενα αυτή τη στιγμή και ξεκίνησα να τον παίζω. Έχυσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, πάνω στις μπότες της.

«Καθάρισέ τες τώρα». Αμέσως ξεκίνησα να γλείφω τα χύσια μου από τις μπότες της Κυρίας Τόνιας.

«Σου έχουν φύγει λίγα χύσια στο πάτωμα», είπε και μου έδειξε με την μύτη της μπότας Της. Τσακίστηκα να γλείψω το βρόμικο πάτωμα, ακριβώς την ώρα που εκείνη έφτυσε.

«Ένα τελευταίο δώρο», μου είπε. «Και τώρα πήγαινε σαν καλό παιδί να πλυθείς και να ντυθείς...», μου είπε τρυφερά.

Μπήκα σε ένα δωμάτιο, έκανα ντους, ντύθηκα και ήμουν έτοιμος να φύγω. Στο μεταξύ μόλις είχε έρθει η αλλαγή βάρδιας, μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα που φορούσε μία γούνα και τζιν παντελόνι, χωμένο σε ψηλές μπότες, μέχρι το γόνατο. Έκανα πως πάτησα τις μπότες της κατά λάθος.

«Συγνώμη» είπα «σας λέρωσα τις μπότες».

«Και τι περιμένεις για να τις καθαρίσεις», μου είπε. Γονάτισα αμέσως, έβγαλα τη γλώσσα μου κι άρχισα να γλείφω τη σκόνη που είχε αφήσει το αποτύπωμα του παπουτσιού μου.

«Όλη τη μπότα γλείψε, μην κάνεις μισές δουλειές».

Συνέχισα με μεγάλη προσήλωση, χαρούμενος για την τύχη που είχα.

«Και την άλλη τώρα, αφού ξεκίνησες μια δουλειά κάν΄ τη σωστά».

Άρχισα να καθαρίζω με τη γλώσσα μου και την δεύτερη μπότα της Κυρίας. Οι άλλες κοπέλες, είχαν βγει πάλι έξω στο σαλόνι, σχολίαζαν και γελούσαν. Κάποια στιγμή η κοπέλα με βαρέθηκε, με κλότσησε και μου είπε απλά.

«Ξεκουμπίσου τώρα, μαλάκα».

Σηκώθηκα, τις χαιρέτισα και έφυγα...

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μας γράφεις ότι έχεις σφιχτή τρύπα και ότι είχες χρόνια να το φας. Και τώρα σε καρφώνει η άλλη χωρίς προεργασία, μήτε λιπαντικό μήτε σάλιο; Αχμ...  

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor