Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξημέρωμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος assassina, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

1. Απάντηση: Ξημέρωμα...

Εκείνες τις πρώτες πρωινές ώρες,που είμαστε ξύπνιοι, τι νιώθουμε ; Τι έχουμε βιώσει και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ; Ας μοιραστούμε ορισμένα από τα συναισθήματα τέτοιων στιγμών, ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι… λίγο πριν ξημερώσει...

Ειναι η στιγμη που το Ματαιο αγκαλιαζει το Σκοπο. Ξερεις πως καποτε αυτο το παιχνιδι θα τελειωσει,θυμασαι ολα οσα εχασες,ολους οσους εφυγαν... Καταλαβαινεις πως καποτε θα σε ρουφηξει κ εσενα το σκοταδι ετσι απλα και κανενα χερι δεν θα σε τραβηξει ψηλα. Κι εκει που νιωθεις πως δεν θα βρεις ποτε ξανα τη δυναμη να σηκωθεις απ το κρεβατι σου σε τυφλωνει ο νεογεννητος ηλιος. Και βλεπεις ξαφνικα μεσα απ τα πονεμενα ματια σου οτι το νοημα το δινεις εσυ,στη ζωη,στο θανατο...Και σηκωνεσαι. Γιατι υπαρχεις εσυ,υπαρχει το σημερα,υπαρχουν τα ονειρα σου.

2. echo

echo ***

Καθένας είναι μια πληγή
    κι ένα παράπονο κρυφό στάζει σαν βρύση
    και περιμένει την στιγμή
    που όρθιος θα σηκωθεί και θα το τραγουδήσει.

Καθένας είναι μια πηγή
    που περιμένει να εκραγεί να βγει και να κυλήσει
    κι από ψηλά μόλις την δει
    την θάλασσα σαν εραστής διψάει να συναντήσει.

Κάποτε εγώ κι εσύ θα βγούμε δεν μπορεί
    κάτω στη θάλασσα
    θα διαλυθούμε μαζί όπως ορμάει η βροχή
    μέσα στη θάλασσα
    Δεν θα ’μαι εγώ το σφυρί δεν θα ’σαι εσύ η πληγή
    θα ’μαστε η θάλασσα
    Δεν θα ’μαι εγώ η πληγή δεν θα ’σαι εσύ το σφυρί
    θα ’μαστε θάλασσα.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Ξημέρωμα...

Κάποτε (πριν αρκετά χρόνια) επέστρεφα απο μεσοβδόμαδο νυχτοπερπάτημα με αγαπητό φίλο. Βρωμάγαμε ολόκληροι ουίσκι και τσιγάρα. Ξημέρωνε. Στη στάση του τρόλλευ, πέντε - έξι άνθρωποι περίμεναν το πρώτο δρομολόγιο.

"Ορίστε ρε μαλάκα," τον μάλωσα, και μαζί τον εαυτό μου. "Οι άνθρωποι ξεκινάνε για τη δουλειά κι εσύ γυρνάς απ'το μπεκρούλιασμα. Πού θα πάει αυτή η ιστορία;"

"Θα κοιμηθώ όταν πεθάνω," μου απάντησε.

Λίγους μήνες αργότερα είχε παντρευτεί και έφερνε εκτυπώσεις από τους υπέρηχους της κοιλιάς της γυναίκας του στο γραφείο.

"Το κορίτσι μου," έλεγε περήφανα, και μόστραρε την ασπρόμαυρη φωτό του εμβρύου.

4. Ninevi

Ninevi Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. sk

sk Regular Member

η πιο αγαπημένη μου ώρα...απόλυτη ησυχία με την οποία μοιράζομαι μία γλυκιά συννενοχή και μία υπέροχη οικειότητα, ελπίδα για μία όμορφη μέρα που ξαναγεννιέται κάθε πρωί, ό,τι κι'αν έχει προηγηθεί την παραμονή ...

sk

6. Απάντηση: Ξημέρωμα...

πλέον το ξημέρωμα ξυπνάω για να πάω στη δουλειά ( κατά τις 6)...πως αλλάζουν τα ξημερώματα....

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor