Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξυπνάς μια μερα κ συνειδητοπoιεις οτι εισαι ...submissive?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Elia, στις 24 Ιουνίου 2014.

1. Μπα οχι δεν το νομιζω  

Συμφωνω, της τον πηρε για τα γεννεθλια της  

Μια ακομα πικαντικη λεπτομερεια ειναι οτι τον παραγγειλε ειδικα για αυτην, ειναι ακριβες ομοιωμα του δικου του πεους και αν θυμαμαι καλα απο χρυσο φτιαγμενο και εχει διαμαντια εκει που ειναι το κουμπι οποτε καταλαβαινεις  

2. atasai

atasai Regular Member

@Elia

Συγκλονιστικό το bonus story. Νόμιζα πως η απάντηση "εσένα" είναι ανύπαρκτη πλέον στις κάτω των 30. Είχα αρχίσει να νιώθω ότι είναι τετριμμένο πια το "τρεις σκύλους να με γαμάνε και 2 ανδρόγυνες να μου κατουράνε το στόμα".

Επειδή όμως πέρα από περήφανα ανώμαλη είμαι και σαμάνος, όταν έγραφες την ιστορία σου εμφανίστηκαν οχτώ κύκλοι καπνού πάνω από την οθόνη μου - όσο και το ποσοστό της ελιάς στις ευρωεκλογές, τυχαίο; - και είδα άλλες λίγες προσωπικές σου στιγμές. Συγχώρησέ μου την αδιακρισία.

1. Κάνεις σεξ με χαμηλό φωτισμό.

2. Θεωρείς το γλείψιμο του μουνιού σου από τον άλλο ένα μη απαραίτητο "προκαταρκτικό" και όσο λαμβάνει χώρα εσύ νιώθεις άβολα επειδή τον κουράζεις.

3. Έχεις επίσης πει "Δεν είναι ανάγκη" κάποια στιγμή που κατέβηκε να σε γλείψει.

4. Πάντα "κατεβαίνει" όταν είναι να σε γλείψει.

5. Δεν λες ποτέ τη λέξη μουνί.

6. Όταν θες σεξ το δηλώνεις με πονηρό βλέμμα.

7. Ο πρώην σου τα βρήκε όλα αυτά ερωτεύσιμα.

8. Κάνει ανώνυμη περιήγηση ψάχνοντας τσόντες με trans. Ούτε αυτός σκεφτόταν εσένα.

Όπως προκύπτει από τα ανωτέρω, φυσικά και είσαι submissive.

3. seduced mind

seduced mind Guest

Πάλι καλά που δεν είσαι καμιά δικαστίνα με τα πορίσματα που βγάζεις, θα είχες κλείσει τα 3/4 στη φυλακή και το υπόλοιπο 1/4 θα άκουγε το hallowed be thy name περιμένοντας την ημέρα που θα τους κόβανε το κεφάλι.....

4. atasai

atasai Regular Member

Ησυχία στο ακροατήριο.

5. Elia

Elia New Member

Wow, η χαρα της ζωης εισαι @atasai απ οτι βλεπω, και χαιρομαι που διαβαζεις προσεκτικα το δικο μου νημα και αφιερωνεις και χρονο να μου κανεις λιστα για τις προσωπικες στιγμες μου που ειδες κιολας μεσα απο 8 κυκλους καπνου. Το 8 ειναι επισης ο αριθμος που για καποιους συμβολιζει το απειρο, οπως και οι απειρες μ*λ*κιες που διαβασα σε αυτα που εγραψες.

1. δεν εδινα ποτε σημασια στο φωτισμο για να ειμαι ειλικρινης, αλλα η πλειοψηφια πρεπει οντως να ηταν με χαμηλο, εκτος κι αν εσυ αραζεις τυπου στο σαλονι/κρεβατοκαμαρα κ μολις ερθει η ωρα να κανεις σεξ σηκωνεσαι να αναψεις τα φωτα

2. τερμα εξω

3. ΠΟΤΕ. Εχω κανει μιρλα τυπου οχι, δε θελω κτλ κι αυτο στην αρχη, πριν το ζησω, επειδη ημουν σπαστικια και μυξοπαρθενα. Οταν λεω αρχη, εννοω στα 18 μου, τον πρωτο καιρο που ειχαμε ξεκινησει να κανουμε πραγματα. Το "δεν ειναι αναγκη" το λενε γενικα? ελεος, λολ

4. δεν ειχε καλυτερο απ το να με γλειφει, οποτε αν το "κατεβαινει" εχει τη σημασια που καταλαβα εφοσον το εβαλες σε εισαγωγικα τοτε εισαι επισης εξω

5. True. ποτε. Δεν εχω λογο που δεν τη λεω, δε μαρεσει σαν λεξη, ειναι κακοηχη. Κι αλλες λεξεις δε λεω, μη σεξουαλικου περιεχομενου. Αλλα γενικα αναλογες λεξεις δεν της λεω, επειδη δε μου βγαινει και δεν εχω λογο.. εχω μια γνωστη που το λεει συνεχεια, δεν εχω θεμα να το ακουω, αλλα δεν το λεω. Ουτε αιδοιο λεω. Βασικα γιατι να πρεπει να μιλαω για το μουνι μου σε αλλους δεν εχω καταλαβει, ωστε να το χρησιμοποιω κ σαν ορο.

6. "Οταν θες σεξ το δηλωνεις με πονηρο βλεμμα". Σαν τιτλος απο αρθρο cosmopolitan ακουστηκε. Οταν θελω σεξ το δειχνω οπως μου βγει, δεν ακολουθω καποια συγκεκριμενη "τεχνικη". Το πονηρο βλεμμα δεν ειναι παντως μια απο αυτες, αν τοσο σε καιει να μαθεις. Μονο που σκεφτομαι βασικα τη φατσα μου προσπαθωντας να κανω πονηρο βλεμμα συνειδητοποιω ποσο γελοια θα φαινομαι, οποτε οχι.

7. "ολα αυτα" στα οποια επεσες εξω, ναι, τα βρηκε τρελα ερωτευσιμα

8. Δεν ξερω, αυτο μπορει να το απαντησει ο ιδιος, θα τον ρωτουσα να σε βγαλω απο αγωνια αλλα καταλαβαινεις, ειναι λιγο αδιακριτη ερωτηση  

6. atasai

atasai Regular Member

Πλήρης ομολογία.

7. seduced mind

seduced mind Guest

Στη πυρα !!!!!    

8. atasai

atasai Regular Member

Λαμβάνοντας υπόψη το προχωρημένο της ηλικίας για την άγνοια περί σεξουαλικών θεμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τον πρότερο παρθενίστικο βίο, λαμβάνοντας υπόψη την μη ύπαρξη μεταμέλειας.

Η κατηγορούμενη κρίνεται ένοχη και καταδικάζεται σε submissiveness στα ελληνικά φόρουμ. Η ποινή θα εκτελεστεί με πρώην παντρεμένο αγαπούλη που θα υπόσχεται αυτοβελτίωση και που δεν θα το πιστεύει στα μάτια του ότι πηδάει 26χρονη ημι-παρθένα.

9. seduced mind

seduced mind Guest

....Ελληνικά φόρουμ....

10. gaby

gaby Guest

Το D/s σε ελκύει, ως φαντασίωση;

11. Uther

Uther Contributor

Λοιπον, για τις εξετάσεις δεν το τρώω γιατι είμαι σίγουρη πως δεν έχεις καν πει στον γιατρό/ους σου ότι δεν έχεις οργασμό και ότι έχεις αυτή την ψυχολογική μετάπτωση...Οποτε και αυτος τι είδους εξετάσεις θα σου γράψει; ε γενικές, ή αυτές που κατά την κρίση του αφορούν τα συμπτώματα που του λες.

Όσο αφορά τους παρτενέρ, ένα είναι το κριτήριο. Squirting...ξέρει να κάνει; Αν ναι καλώς συνεχίζουμε να παίζουμε. Αν όχι να πάει σε έναν μάστερ (υποτακτικο, μιστρες, υποτακτική..όποιον ειναι διαθέσιμος βρε παιδί μου..μην κολλάμε τώρα)
    , να το μάθει και μετά να επιστρέψει. Τα γλυκά μάτια ξεθωριάζουν απο τις μέρες ανικανοποίητης καύλας..

Τέλος όσο αφορά τον αυνανισμό. Ναι χάνεις. Περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Γιατί δεν έχεις μάθει να ξέρεις τι θες, να μπορείς να το επιτρέπεις στον εαυτό σου να είναι πλήρης και χαρούμενος, αποκτώντας το και να το ζητάς απλά και ξεκάθαρα. Αυτό μπερδεύει εσένα, τους παρτενέρ σου και τους επιδοξους ψυχολόγους σου. Σαν να πηγαίνεις στην ΔΕΗ και να λες στον γκισέ..."κοιτάξτε...δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω απο εσάς...αλλά αν το μαντέψετε, ή τέλος πάντων αν το βρείτε, θα είμαι πολύ χαρούμενη"...

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναγκάζεις και εσένα και τους άλλους να κλειστούν πολύ πολύ πολύ στον εαυτό. Αυτό λοιπον, δεν είναι σεξ μια που δεν συμπεριλαμβάνει και τους δύο, κανένας από τους δύο...Είναι η κρυσταλλομαντεία της μαλακίας (αυνανισμού εννοω) με βέβαια αποτελέσματα αποτυχίας της ικανοποίησης.

Βέβαια κοινωνικώς.... δεν μπορώ να πω...μέσα στα πράγματα είσαι...Είναι εξαιρετικά ενοχοποιημένη η ικανοποίηση σε αυτή την κοινωνία, οποτε καταλαβαίνω τις συστολές σου.

Και φυσικά άφησα το πιο σημαντικό για το τέλος.... Μην χάνεσαι σε αχανείς αγορές .... δοκίμασε το magic wand και θα με θυμηθείς...it is known...

ΥΓ. Για το squirting δεν έχω βρει toy... Ακομα το ψάχνω... αν βρω θα σε ενημερώσω ASAP.

YΓ2. Μην ακούς τι σου λένε για υποτακτικότητα και άλλα τέτοια... Υποτονικοί είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα την χαρά του οργασμού και ειδικά του πολλαπλού οργασμού. Όταν το βρεις, και μάθεις να το απολαμβάνεις
    σε τακτά διαστήματα τότε και μόνο τότε θα έχει κάποιο νόημα να αναρωτιέσαι αν είσαι υποτακτική, κυρίαρχη, σκύλα κ.ο.κ..

ΥΓ3. Το να καλομάθει μια γυναίκα στους οργασμούς της, δεν σημαίνει ότι ζορίζεται με τους άλλους. Σημαινει ότι έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει στο κρεββάτι με τους άλλους. Και εφόσον ξέρει να σέβεται τη δική της απόλαυση,
    ξέρει να σέβεται και του παρτενέρ. Το αντίθετο ισχύει. Αν δεν σέβεσαι τη δική σου, δεν ξέρεις να σέβεσαι ούτε του παρτενέρ σου επαρκώς και σε σχέση με όσους/όσες ξέρουν.  

12. seduced mind

seduced mind Guest

Ναι ε; Και εσύ πως είσαι τόσο απόλυτα σίγουρη ότι η Elia μπορεί να κάνει squirting ή ότι όλες οι γυναίκες κάνουν squirting ? Πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις γιατί είμαι γιατρός... (Όχι δεν μπορούν να το έχουν όλες έτσι για να σε βοηθήσω λίγο....)

Φαντάσου ότι ακόμα και ο ιδανικότερος τρόπος να εφαρμοσθεί το ποσοστό επιτυχίας δεν ξεπερνά το 92%.... γιατί; Επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να το νιώσουν όλες.... Θα μου πεις ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος; Απελευθερωμένη και άνευ αναστολών σε βλέπω ρώτα τον/την γυναικολόγο σου..... δεν υπάρχει sex toy που ακουμπάει αυτό το ποσοστό....