Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαρτίου 2008.

1. Maley

Maley Contributor

Lady in Black,κανε οτι κανω..απέφευγε τις συζητησεις και τις συναναστροφες..θαχεις το κεφαλι σου (και το κυριοτερο την ψυχη σου ) ησυχο..

2. because μέσα μας έχουμε όλες τις απαντήσεις

3. Emma

Emma Contributor

Έχω εγώ μέσα μου την απάντηση γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν άλλους; Σιγά μη ψαχτώ εγώ μέσα μου να βρω τί ψυχασθένεια δέρνει τον καθένα.

Μία απάντηση έχω μόνο μέσα μου. Αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπελιάς, θα του έκοβα τα @@, για την κοροϊδία αν μη τί άλλο.

4. οι αδύναμοι απειλούν οι ισχυροί πράτουν

5. Emma

Emma Contributor

Δεν είναι απειλή. Πράξη θα ήταν  

6. (παιδιά όποιος πούστης μπει ανάμεσα στο φλερτ με μενα και την Demoness - γιατί περί αυτού πρόκειται - θα του κόψω τα ούμπαλα)
    βλέπεις που θέλω να καταλήξω αγαπητή Lady in Black ή χάθηκες στην πορεία?

7. HiSasori

HiSasori Regular Member

Με κίνδυνο να μου κοπούν τα ούμπαλα μία παρένθεση:

Lady, για την διαύγεια του ποστ μου προηγουμένως φταίει ότι έχω στην μπούκα και εγώ έναν παρόμοιο Αντρέα! Δεν τον έχω στην μπούκα λόγω ομοφοβίας όπως εσύ βέβαια, απλά ταιριάζει στο ψυχολογικό προφίλ που παρέθεσες..

Για να εξηγηθώ: Μου την σπάει που άτομα σαν και αυτά γίνονται αντικείμενο λατρείας των γυναικών τόσο συχνά!!!! (Τι γκρινιάζω βέβαια, άντρες σαν κι εμένα φταίνε)

8. είσαι θρασύς σου χαρίζω τη ζωή

Εγώ πάντως το λεώ ευθέως
    αν ήμουνα ο Αντρέας θα έκανα το μαλάκα θα έλεγα ναι ναι έχετε δίκιο σε ότι λέτε
    θα καβάτζωνα την Lady θα την πήγαινα σπιτάκι και πάνω στα ακατανόμαστα και στον πισοκωλητό παροξυσμό της θα της έλεγα: Γλυκεία μου κάνε μου μια χάρη... πες γαμώ τους gay. (Μόνο και μόνο για να δω τι θα απαντούσε). Μετά δεν θα πόσταρα τπτ εδώ απλά θα είχα πάρει την μεγαλύτερη ικανοποιήση.

Last edited: 12 Μαρτίου 2008
  9. Hil

Hil Regular Member

δυστηχώς η χώρα μας είναι αρκετά πίσω σε τέτοια θέματα κι αυτό εξαιτίας κάποιων
    ατόμων που θεωρούν πως τα "κουδουνάκια" ανάμεσα στα πόδια τους, τους κάνουν
    παλληκάρια:mad2:!!!!

με τέτοια "άτομα", σηζήτηση δεν γίνεται....
    ειδικά όταν αναφέρει την εκκλησία... εκεί προσωπικά θεωρώ χαμένο χρόνο
    την κουβέντα μαζί του....

έχουμε καταντήσει παπαδοκράτος (ασχέτος αν αυτοί κάνουν τα χειρότερα)!!!!

πάντως κοπελιά, καλά έκανες και του τα' χωσες και τον αφήσατε μόνο του  

10. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Seirios 79 Έγινες απόλυτα κατανοητός.. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το πασάρισμα που γίνετε τελευταία μέσο τον MME.

και όχι δεν έβαλα τα bold για να τρομάξετε… 

«Να εξοργίζεσαι περισσότερο με το ασθενές φύλλο σας Demoness σε αυτές τις εποχές παρά με το 3ο.»

Με κάλυψε η απάντηση της Demoness. Αν και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.

Maley η ψυχή μου είναι μια χαρά ήσυχη, δεν με επηρεάζουν αυτά πλέον. Όπως προ ανέφερα μου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων. Το να αποφύγω τις συναναστροφές μου είναι κομματάκι δύσκολο ως κοινωνικό άτομο που είμαι. Το πρόβλημα δεν το έχω εγώ όμως…

..

Καλά λέω είσαι απίστευτος!

Δεν πιστεύω στο meeting που θα έρθω να μου επιφυλάσσεις καμιά έκπληξη παρόμοια?  

11. HiSasori

HiSasori Regular Member

Σου βγάζω το καπέλο! Και για μένα βεβαίως προτιμητέα θα ήταν η δικιά σου ευφάνταστη "πουστιά", παρά αυτό που έκανε ο τύπος!

Βέβαια, θα ήθελα να ήμουν από μία μεριά όταν εν ριπή οφθαλμού θα βρισκόσουν δεμένος και η Lady θα έφερνε το strapon!  

12. Lady in Black wrote:
    "Καλά λέω είσαι απίστευτος!"

Τους το λεω αλλά δεν με πιστεύουνε

Lady in Black also wrote:
    "Δεν πιστεύω στο meeting που θα έρθω να μου επιφυλάσσεις καμιά έκπληξη παρόμοια?"

α) Εγώ δεν είμαι ο Αντρέας, δεν μιλάω όπως ο Αντρέας (σιγά μην κάτσω να κάνω ανάλυση για την κακούργα κενωνία άμα φαω χιλόπιτα) και δεν φέρνω καν στον Αντρέα (πολύ σημαντικό από τα γραφόμενά σου)

β) η χαριτωμένη ερώτησή σου, όμως, διατυπώνει ότι, ενδόμυχα, κάτι τέτοιο θες να πάθεις

γ) ο Αντρίκος έχει όλο το δίκιο με το μέρος του... έκανε όλο αυτόν τον κόπο δηλ. Γυμναστήριο-Θεατράκι και αντί να θερίσει κώλους πήρε "όρχεις" Νορβηγέζους. To "u are SO άντρας" ήτανε που ξεχύλισε το ποτήρι και έκανε το αντρίκιο του φιλότιμο να ξεστομίσει τα εξ΄ αμάξης για κάθε Gay και Gayssa επι γης. Δεν μίλαγε αυτός αλλά η οργή του (και πρέπει να είσαι ΑΝΤΡΑΣ για να τον καταλάβεις... στις metrosexual εποχές που διανύουμε).

Hisasori wrote:
    'Σου βγάζω το καπέλο! Και για μένα βεβαίως προτιμητέα θα ήταν η δικιά σου ευφάνταστη "πουστιά", παρά αυτό που έκανε ο τύπος!"

Tώρα με λες πούστη δηλ. (γέλια)

"Βέβαια, θα ήθελα να ήμουν από μία μεριά όταν εν ριπή οφθαλμού θα βρισκόσουν δεμένος και η Lady θα έφερνε το strapon!"

Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα  

Last edited: 13 Μαρτίου 2008