Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικειοθελής Κλειτοριδεκτομή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαρτίου 2016.

1. whisperer

whisperer Regular Member

αυτο το νημα χρειαζεται πολυ αλκοολ για να το διαβασεις

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος στο λούκι, στην λούμπα, να γίνει τιμητής των λοβοτομημένωνε στον πλανήτη, μιλώντας καθέδρας, κουνώντας το δάκτυλο και διάφορα τέτοια χαριτωμένα που στην καλύτερη περίπτωση θα τον κάνουν ακριβώς σαν και τα λοβοτομημένα που μέμφεται, στην χειρότερη δε περίπτωση, Πρίγκηπα μαλάκα...
    Τέτοιοι μαλάκες, αυτούς που λέμε σπάνιους μαλάκες, είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας των ηλιθίων (των λοβοτομημένωνε) και είναι αυτοί που τρέφονται με το "είναι" των λοιπών λοβοτομημένωνε.
    Οι λοβοτομημένοι, οι σύγχρονοι Προμηθείς, που τους τρώνε τα σ'κώτια οι Πρίγκηπες μαλάκες, και μάλιστα με την άδειά τους, δεν αλυσοδέθηκαν στα βράχια διότι απομυθοποίησαν ή προσέφεραν στην κενωνία, προκαλώντας έτσι την ζωχάδα των θεών (και καλά)....

Οοοχι! Τα σ'κώτια τους είναι αυτά που προσφέρουν άφθονη ενέργεια, αυτή που ταϊζει τους Πρίγκηπες μαλάκες, που σκοπό τους έχουν να ακυρώνουν και να ρεγουλάρουν τση λιγότεροι άλλοι, που ήδη έχουν ξεπεράσει τους "θεούς" και οι "θεοί" δεν μποράνε, ρε παιδί μου, να βλέπουν κάποιους να τους χαλάνε την φκιάξη πούχουν μοντάρει για να ταϊζουν τους αντιπροσώπους τους, τους Πρίγκηπες μαλάκες ντε!

Το σ'κώτι που τους τρώνε έχει όνομα: Λέγεται θα βλέπεις αυτό που θέλουμε να βλέπεις, θα ακούς αυτό που θέλουμε να ακούς και θα καταλαβαίνεις αυτό που θέλουμε να καταλάβεις.
    Γνωστικά, αισθητικά και συναισθηματικά ανάπηροι θα είστε, θα σάς τρώμε το σ'κώτι, αλλά θα σας ταϊζουμε καλά να έχουτι να κάνετε φρέσκο...

Αυτό, που λέτε, έχει υψηλό κόστος, οπότε τι σκέφτηκαν..! Να κάνουν ένα πλαίσιο αυτοσυντηρούμενο, που να λειτουργεί επί της ουσίας αυτοαναφορικά και αυτοτροφοδούμενα...
    Εκμεταλλευόμενοι αυτό που λέγεται στις μέρες μας κοινωνία της πληροφορίας, το έκαναν δυο κομμάτια: Ένα που είναι για τα παιδιά τα μαγκιόρικα κι ένα για τα λοβοτομημένα.
    Επειδή στο πρώτο κομμάτι παίζουν και οι "θεοί" και οι αντιπρόσωποί τους, οι Πρίγκηπες μαλάκες ντε, αυτόματα η απόδειξη για το ότι οι μαγκιόροι είναι ύποπτοι εξ αιτίας του γεγονότος πως ψαρεύουν στα ίδια νερά, καταντά αυταπόδεικτη (το αυτοαναφορικό που λέγαμε). Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει με αυτόν τον τρόπο αντιληπτό από τα λοβοτομημένα είναι απλά ένα κλείσιμο του ματιού (στο δεύτερο κομμάτι που συχνάζουν). Δυο τρείς φορές να τους κλείσεις το μάτι αρκεί: τα λοβοτομημένα θα αντιδράσουν σαν καλά σκυλιά του Παβλόφ. Πάπαλα και όπερ έδει δείξε.

Ως μηχανισμός είναι παμπάλαιος, απλά στην κενωνία της πληροφορίας είναι πιο γρήγορος, οικονομικότερος και τρέχει μόνος του. Σιγά τα ωά!
    Υπἀρχουν χιλιάδες παραδείγματα κάθε μέρα που αποδείχνουν το γεγονός.
    Τι να το κάνεις όμως..? Οι συνάψεις αντίληψης των λοβοτομημένωνε είναι επιμελώς αποκομμένες.
    Ως εδώ η διαπίστωση και η λειτουργία του μηχανισμού.

Ως καλός άρθρωπας χρειάζεται να πω και κάτι για το πώς τα λοβοτομημένα θα την "δουν" αλλιώς μπας και...
    Υπάρχει ένας μόνον τρόπος.
    Να σκέφτονται καθαρά, με ό,τι έχουν, όσο λίγο κι αν μπορεί να είναι αυτό. Σαν παιδιά θα έλεγα!
    Ποτέ δεν μπορείς να κοροϊδέψεις ένα μπομπίρι με σκοπό να του πασάρεις κάτι που δεν τού αρέσει/δεν τού κάνει/δεν το ξέρει, θα το φτύσει, είτε φαγητό είναι είτε εντολή είτε οτιδήποτε, με τον δικό του τρόπο.
    Για να το κάνεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις καρότο και μαστίγιο, διότι το να τού δώσεις να το καταλάβεις είναι "ακριβό", το να πέσει "κωλόχερο" είναι φτηνό (ως πρακτική παράγει φόβο, ενοχές και άλλα μίζερα).
    Πετάς λοιπόν τα καρότα και τα μαστίγια που σού έχουν καρφώσει στη γκλάβα και είσαι κούκλα.
    Πονάει στην αρχή, σε πιάνει κι ένας φόβος, ένας πανικός άλλο πράμα, αλλά ΟΚ, έτσι γίνεται με όλα τα νέα στην αρχή, σαν το ποδήλατο είναι ένα πράμα...

Αλλά δεν χρειάζεται να κρατήσει πολύ αυτό διγιότι ξαφνικά ανακαλύπτεις πως έχεις ένα παλαβό όπλο που αγνοούσες:
    Πως μπορείς να επικοινωνήσεις πια χωρίς να φοβάσαι τα επέκεινα.
    Μπράβο ρε άτιμο! Καλώς όρισες!

Λεπτομέρειες πιο αναλυτικές δεν μπορούν εξ αντικειμένου να περιγραφούν.
    Δεν είμαι ούτε ψυχοτέτοιος ούτε ψυχοάλλος ούτε ...μαλάκας life coach του συρμού.
    Να με σχωρνάτε!

Επικοινωνείτε, επικοινωνείτε, επικοινωνείτε!
    Στο τέλος κάτι θα μείνει, διάολε!

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Και για να ξεκαθαρίζονται τα πραματάκια...
    Είναι το ίδιο λοβοτομημένο το παιδάκι που ζητάει από το άλλο παιδάκι να κόψει κλειτοριδούλα, αρχιδάκια, δαχτυλάκι, αυτάκι, παπαράκι (τα υποκοριστικά σκοπίμως), με το παιδάκι που το κάνει στον εαυτό του (ενίοτε το πρώτο παιδάκι υποβάλει την πρόκληση της εντολής στο άλλο παιδάκι που θα δώσει την "εντολή").
    Αν η απόφαση για τον οποιοδήποτε ακρωτηριασμό ήταν συνειδητή θα την έκανε μονάχο του, α και τι ωραία, θα το ήξερε η πάρτη του μόνον και θα προσέφερε τον εαυτό του σε όσους το εκτιμούσαν αποενοχοποιώντας και τον εαυτό του και τον "παρτενέρ".
    Αν γουστάρει μόχλευση (βάλε με να το κάνω) ή αιτία (το κάνω επειδή ετσι μου είπε το έτερον μέλος) ή ακόμα και τελετή (ελάτε να με δείτε που το κάνω/μού το κάνουν) πα να πει πως υπάρχει όφελος που θα εισπράξει από τον εντέλοντα (αυτόν που δίνει την εντολή).
    Αν, από την άλλη μεριά, κάποιο παιδάκι που ψάχνει να δώσει την εντολή για να πραγματοποιηθεί, πα να πει πως εξ αντικειμένου ψάχνει να βρει εκείνο το άτομο που θα το κάνει στον εαυτό του, που εξ ορισμού όμως περιγράφεται πιο πάνω.
    Οπότε ένα λοβοτομημένο συν ένα λοβοτομημένα, πόσα λοβοτομημένα κάνουνε..?

4. gaby

gaby Guest

Καλά, χάθηκε ο κόσμος @cadpmpc να μας πεις γιατί κάποιος διαδικτυακά διαβιών δεν καταλαβαίνει ότι μεταξύ κλειτοριδεκτομής και edge play υπάρχει διαφορά;

χα χα χα

να πω πως δεν σε καταλαβαίνω, ψέμα θα 'ναι!

Είπε ο δωδεκάχρονος στο νήπιο τον ετεροθαλή αδελφό του: "Έλα, πήδα απ το παράθυρο, γιατί δεν το κάνεις;" Το νήπιο, που δεν ήθελε να βγαίνει τα μεσημέρια στις σκάλες της πολυκατοικίας τους γιατί πίστευε ότι κυκλοφορούσε εκεί μια επικίνδυνη μαϊμού, κοίταξε προσεκτικά το κενό κάτω απ το παράθυρο. Είδε και γύρισε και είπε στον αδελφό του "Όκι! Όκι!" με αυξανόμενο βαθμό αποφασιστικότητας. Ο αδελφός το πήρε απόφαση και άλλαξε θέμα…

Διδάσκεται η κοινή λογική; Είχα την εντύπωση πως ναι. Ναι ή ου, λες; Μπορείς να το πάρεις και για απάντηση στο homework σου άνωθεν. Τύπου Μακ Ναμάρα απάντηση  

5. voluptas

voluptas Regular Member

Έχεις δίκιο ναι. Σ ευχαριστώ.

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχει ένας μύθος που ίσως και για πολλούς/ες να είναι πραγματικότητα.
    Δηλαδή, ότι βομβαρδίζοντας ένα "απροπόνητο" ζευγάρι μάτια με μια ακολουθία απ' όμορφες λέξεις/εκφράσεις/εικόνες, οι οποίες θα είχαν φορμαλιστική αλληλουχία μα καμία ουσία σαν σύνολο ( λέγε με πλήθος πληροφοριών-σκουπίδια ), στο τέλος θα καταφέρναμε, να του περάσουμε το όποιο "κρυφό" μας μήνυμα. Το οποίο θα ήταν πολλές φορές μια χιλιομηρυκασμένη μερίδα κενής επικράτησης της "βούρτσας".

Κάποιος χλιδάτος κάποτε έλεγε, ότι το μέσον ήταν το μήνυμα ( δηλαδή ξανά το κενό εις τη νιοστή ). Τεσπα, αφού πια οι λέξεις δεν θα είχαν καμία άλλη λειτουργία απ' το να μεταδίδονται ( τελείως απογυμνωμένες βάρους ή νοήματος ).
    Ας το ρίξω στις εικονίτσες. Η σειρά θα ήταν από πάνω προς τα κάτω. Βέβαια είστε ελεύθεροι/ες να τις κοιτάξτε και από κάτω προς τα πάνω.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υ.Γ.

Τόσο το γραπτό μέρος αυτής της "παρέμβασης", όσο και οι εικόνες είναι μια απίστευτη παπαρολογία δίχως καμία ουσία. Αλλά που ίσως και με το θέμα του παρόντος νήματος, να είχε κάποια σχέση.

"Ευτυχείτε", που έλεγε και η αείμνηστη αρχαία τηλεπερσόνα  

Last edited: 25 Μαρτίου 2016
  7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

τετοια λετε και ο κοσμος εχει παρεξηγησει το αλκοολ

8. έχω συναισθηματικό δέσιμο με την κλειτορίδα μου, την έχω αγαπήσει, την ξέρω από τόση δα και ποτέ δε θα την αποχωριζόμουν  

9. bumblebee

bumblebee Contributor

@elfcat  

Ο ηλεκτροκοσμος του ιντερνετ ειναι ενα καλο παραδειγμα, που εμενα βασικα μου εχει κανει τρομερη εντυπωση και αναδεικνυει ποσο μαγικη ειναι η ανθρωπινη φυση, στην προσαρμοστικοτητα της και ποσο απειρες ειναι οι δυνατοτητες. εν αρτιμελεια και ζωη  

Διαβαζοντας αυτο που εγραψες, με τον τροπο που το εγραψες , μου σηκωθηκε  Διχως να ξερω καν την εμφανιση σου, την αυρα σου, τον τροπο σου και ολα αυτα ποη νορμαλ θα χρειαζομουν.

Πες οτι σε ειχα δασκαλα στο λυκειο, οπου μπορουσα να σε δω και δεν μου αρεσες. Αντι για το φορουμ,ελεγες ακριβως τα ιδια μεσα στην ταξη . 100% δεν θα βρισκομουν στο διαλλειμα στην τουαλετα κλειδωμενος μεσα να αγωνιζομαι και να βασανιζομαι με τη νοητικη σου παρουσια, ολουθε πανω μου  ,

Και ομως ειναι περιεργο. Τα ιδια πραγματα λεγατε   τοσο στο φορουμ,οσο και στην εδρα του σχολειου  

Τι θελω να πω. Θελω να πω οτι το μυαλο καμια φορα παιζει περιεργα παιχνιδια, τα οποια τις περισσοτερες φορες ειναι ......συναρπαστικα.Αλλες φορες οχι τοσο σε πανε στο Ο .Το ονομαζω αυτο υπο την επηρεια ομως, για τον απλο λογο. Υπαρχει.

Και ζητω απαντηση στο ερωτημα. Εγω ειμαι ενα βαθεια θρησκευομενο προσωπο, με τον τροπο μου ομως οχι κατα γραμμα, ειμαι ψυχασθενης, ετσι μου μαθανε, ειμαι σε πλανη τι πιστευεις ;

Last edited: 25 Μαρτίου 2016
  10. μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω κάθε μέρα στον φανταστικό μου φίλο τον Παντελή

11. brenda

brenda FU very much

''.. εν πολλοίς, το μεθύσι ακολουθεί την πορεία του οργασμού. Υψώνεται σιγά-σιγά και μετά από ένα μετέωρο σπαραγμό, καταπέφτει. Οι περισσότεροι εγκαταλείπουν λίγο η πολύ πριν από την κορύφωση. Μα η αληθινή μέθη - όπως η λύση στο θέατρο - βρίσκεται ολόκληρη στην τελευταία πράξη. Όχι στην έξαψη που σφύζει όπως η ζωή, αλλά στην πτώση.''

Κωστής Παπαγιώργης "Περί Μέθης"

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Άστο να υπάρχει για να μη μαζώχνονται δικαιολογίες για τα εν καιρώ...
    Πεταμένο δεν πάει, τίποτε δεν πάει χαμένο, που λέει κι ο άσμας...
    To whom it may concern...
    Directly or not...