Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικειοθελής Κλειτοριδεκτομή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαρτίου 2016.

1. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Κι επειδή δεν μπορώ και τα αόριστα λόγια τα μεγάλα.

π.χ. Είμαι εγώ παιδεραστής. Έχω κάνει μια επιλογή να γουστάρω να πηγαίνω με παιδάκια. Δηλαδή όχι μόνο δεν είμαι ψυχικά διαταραγμένος, αλλά κάποια στιγμή η ελεύθερη βούλησή μου θα έχει φωνή, και η κοινωνία δε θα πρέπει να με κρίνει για τις επιλογές μου.

Μάλιστα.
    Καλά κρασά.

2. Soraya

Soraya Guest

ναι το πιστεύω... και το θέμα για εμένα θεωρείται λήξαν...

3. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Από αύριο θα με φωνάζετε MG08. Θα αλλάξω και το όνομα μου στο φόρουμ.
    Αλήθεια.

4. brenda

brenda FU very much

Αυτή που της αρέσει να χτυπιέται και να μαστιγώνεται και να καίγεται και δεν ξέρω γω τι άλλο, έχει την ευθύνη της επιλογής της και την δυνατότητα να το σταματήσει σε όποια στιγμή νιώθει ότι βιάζεται ψυχικά, χωρίς συναίνεση, πέρα από την καύλα που της δίνει η βία που ασκείται επάνω της.
    Πέρα από τις μη-αναστρέψιμες βλάβες, εγώ και κάθε μαζοχιστής, έχει την δυνατότητα να δοσολογήσει, να επιλέξει και να αναιρέσει τις επιλογές του. Ποιος σου είπε ότι εγώ, που συναινετικά πονώ με σκοπό την ηδονή εμού και του Χ συντρόφου μου θα ανεχτώ, ακόμη κι απ΄τον ίδιο άνθρωπο-συμπαίκτη, οποιασδήποτε μορφής μη συναινετική κακοποίηση χωρίς να αντιδράσω, ακόμη και ακραία?
    Αν ο συμπαίκτης μου δεν καταλαβαίνει τα όριά μου, θα του το εξηγήσω, αν όμως θέλει να μου κάνει κακό, τότε θα τονεγαμήσω με όποιον τρόπο μπορώ, να είσαι βέβαιη, έχω μηδενική ανοχή στην κακοποίηση και πολύ καλά ξέρω να την ξεχωρίσω από το bdsm.
    Το ίδιο συστήνω και σε όλους όσους μιλάω, είναι βασικός διαχωρισμός.
    Εκεί ακριβώς είναι το θέμα της επιλογής συμπαίκτη, της συμβατότητας και της αξιολόγησης της ψυχικής του ισορροπίας.

5. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Είναι άτοπη αυτή η τοποθέτηση καθότι περιλαμβάνει άτομο ανήλικο που και να συναινεσει δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει. Μη συγκρίνουμε παντελώς ανόμοια πράγματα.

Και ναι το τι θα κάνει ο καθένας με το σώμα του έχει να κάνει με την ελεύθερη βούληση. Και υγιέστατοι άντρες πάνε και κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου και έγκυες γυναίκες σε υγιέστατα έμβυα κάνουν εκτρώσεις. Και αυτά ειναι παραδείγματα που άλλες κουλτούρες δεν τα δέχονται. Είναι ελεύθερη βούληση παρόλα αυτά!

6. AliceInChains08

Κόλλησες στις λεπτομέρειες.
    Έστω ότι γουστάρω παιδάκια αλλά δεν πηγαίνω μαζί τους. Μόνο τα γουστάρω. Από μακριά. Φτιάχνομαι.
    Μια μέρα η ελεύθερη βούλησή μου θα έχει φωνή και η κοινωνία δεν πρέπει να με κρίνει που τον παίζω αλύπητα και σκέφτομαι μωρά.

7. Lady in Corslet

Δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα...
    Κακοποίηση θα το θεωρήσει η κακοποιημένη γυναίκα που θα το ακούσει!!!Δεν είπα ότι αν περάσει από συναινετικό σε κακοποιηση ότι δεν τρέχει κάστανο. Και υπάρχουν ανεπανόρθωτες ζημιές και να θελήσεις να το σταματήσεις κάποια στιγμή...και τα εγκαύματα μένουν και ένα breath play μπορεί να πάει στραβα και μετά από 20 λεπτά που έχει τελειώσει το παιχνίδι να μείνει μία στον τόπο...δεν λεει κάτι. Δεν την κάνει ψυχικά ασταθή το γεγονός ότι έκανε breath play που δυστυχώς πήγε πολύ στραβα

8. brenda

brenda FU very much

Για την εγχείρηση αλλαγής φύλου τοποθετήθηκα νωρίτερα, για την έκτρωση υπάρχει σχετικό νήμα με πλήθος τοποθετήσεων, εκεί αν υπάρχει ακρωτηριασμός, είναι κυρίως ψυχικός κατά την γνώμη μου, επανέρχεσαι στο θέμα με όρους ελεύθερης ''βούρλισης'' που εμένα προσωπικά με βουρλίζουν.
    Πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο επίπεδο θέλεις να το συζητήσεις το θέμα, σε επίπεδο ενδεχόμενης σωματικής καύλας ή ελεύθερης βούλησης, για να να μην παλινδρομούμε συνεχώς.

9. AliceInChains08

Οι υγιέστατοι άντρες παραμένουν υγιείς και μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Κι επίσης οι εκτρώσεις γίνονται για να παραμείνουν "υγιή" τα εμπλεκόμενα μέλη, και να μην "αρρωστήσουν" τα αγέννητα.

Στον ακρωτηριασμό δε βλέπω υγεία, ούτε σωματική ούτε ψυχική. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

10. Για να εστιάσουν στην απόλαυση του Κ τους χωρίς να αποπροσανατολίζονται από τον εύκολο οργασμό που χαρίζει μία κλειτορίδα.
    Βρε αυτος ο Κ....Αυτος μεχρι και κλειτοριδα θα σε βαλει να κοψεις. Εαν δεν σε κανει ηλιθια εμενα να μην με λενε Μεμα.

11. Lady in Corslet

Αυτό που θέλω είναι να μην κρίνουμε κάποιον ως ψυχικά άρρωστο γιατί είναι άκρως υποκειμενικό και ο καθένας μας έχει διαφορετικά όρια. Κάτι που για σένα είναι νορμάλ για μένα μπορεί να είναι ψυχανόμαλο. Οι ερωτήσεις μου ήταν 4 και ήταν πολύ συγκεκριμένες εξ αρχης:

1 Ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω?
    2 Σαν Κ θα εγκρίνατε ποτέ κάτι τέτοιο για το υ σας?
    3 Σαν υ θα το θεωρούσατε σαν το μεγαλύτερο δώρο που θα ήσασταν σε θέση να κάνετε στον Κ σας?
    4 Έχει κάποιος σχετική εμπειρία από οποιαδήποτε από τις 2 πλευρές?

Στην ουσία από ότι έχω καταλάβει κι αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, αυτό που είναι η ουσιαστική σου τοποθέτηση είναι το εξής:

1 Είναι κάτι που ξεπερνά την όποια λογική σου για τον οποιοδήποτε λόγο
    2 Σαν Κ δεν θα έδινες ποτέ την έγκρισή σου σε κάτι τέτοιο
    3 Δεν το θεωρείς σε καμία περίπτωση κάτι που θα έπρεπε να έχει θέση σε μία bdsmική σχέση αλλά και σε καμία άλλη περιπτωση
    4 Δεν έχεις σχετική εμπειρία

Έχω κάπου λάθος?
    Αν δεν κάνω λάθος, το όποιο μανιφέστο είναι περιττο και πραγματική σπατάλη ενέργειας (κατά την οπτική μου πάντα..)

12. brenda

brenda FU very much

'Αλλο να κοπεί κατά λάθος μέρος της κλειτορίδας μου πάνω στο σκληρό παιχνίδι, που επέλεξα και με επίγνωση κινδύνου έκανα συναινετικά, κι άλλο να νομίζω ότι αυτό θα μου αυξήσει την ηδονή και να το κάνω από άγνοια.
    Εσύ, προχωράς, εύχομαι υποσυνείδητα κι οχι συνειδητά, σε προσπάθεια αποδόμησης του SSC, ή του RACK, με δούρειο ίππο την ψυχική νόσο που ορίζει τέτοιου είδους επιλογές που επιφέρουν μόνιμες βλάβες και το πας κι ένα βήμα πιο πέρα, μέχρι τον αυτο-ακρωτηριασμό.
    Συγνώμη, αλλά αυτή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ατραπός, θα σου έλεγα να το σκεφτείς λίγο καλύτερα.