Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Φυσικά , όταν αλλάζουν τα δεδομένα , αλλάζουν και οι προτεραιότητες. Το εξηγώ

2. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

o.k. ευχαριστώ και καλημέρα  

3. Iagos

Iagos Contributor

Τίποτε δεν προηγείται και τίποτε δεν έπεται.

Απλά είναι ένας διαφορετικός τρόπος διαχείρισης των αναγκών ΟΛΩΝ...

Είναι ένας άλλος τρόπος καθημερινής ζωής...

Κάθε άνθρωπος που δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί χρήζει φροντίδας.

Και εδώ θέλω να σταθώ, στην φροντίδα... και ό,τι αυτή εμπεριέχει...

Η φροντίδα της ανατροφής ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή του κάθε φροντιστή τού χωριστά αλλά και τη ζωή όλης της ομάδας φροντίδας τού.

Την φροντίδα, όταν την ανακαλύπτει κανείς τότε κατανοεί τη σπουδαιότητα της...

Η ανατροφή ενός παιδιού δεν είναι ένα αγώγι που περιορίζει την ελευθερία των ανθρώπων, πόσω μάλλον δε, όταν πρόκειται για συνειδητή επιλογή...

Εκείνο που διακρίνω σε αυτή τη διαδικασία φροντίδας και ανατροφής είναι ότι το M/s εξαιτίας της ιεραρχίας τού και της δομής τού, καθίσταται λειτουργικότερο του συμμετρικού vanilla.

Το Έχω διαπιστώσει σε πολλές σχέσεις όπου ανατρέφουν παιδιά σε ασύμμετρο συσχετισμό...

Iagos

Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2024
  4. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

@Iagos ευχαριστώ για το μοίρασμα.

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Δεν ξέρω τι είναι λειτουργικοτερο, νομίζω οποίο κι αν είναι το πλαίσιο αν έχουμε δύο ώριμους, συνειδητοποιημένους και δουλεμενους γονείς το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μπορεί να είναι ένας/μια γονέας, δύο, τρεις ή και περισσότεροι/ες.

7. Iagos

Iagos Contributor

είναι το συμβατό πλαίσιο.

Χωρίς αυτή την επίγνωση πώς θα
    ;

Δύο ώριμοι και τα λοιπά γονείς αν δεν είναι συμβατοί και ο ένας βαράει το τούμπανο ασύμμετρα και ο άλλος συμμετρικά δεν λειτουργεί.

Δεν είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο.

8. Seras Victoria

Ναι, σωστό αυτό αλλά μπορεί να υπάρξει συμβατότητα και σε ένα βανίλα ζευγάρι.
    Καταλαβαίνω ότι μιλάω για σπάνιες περιπτώσεις αλλά σίγουρα υπάρχουν κατά την άποψη μου.

9. Iagos

Iagos Contributor

Μπορεί...

Έχει γραφτεί έως τώρα κάπου στο νήμα ότι "δεν μπορεί;" ...

Γιατί το επισημαίνετε προσπαθώ να καταλάβω;

10. Seras Victoria

Επειδή γράψατε αυτό εγώ το ερμήνευσα ότι εννοούσατε ότι δεν μπορεί αλλά εφόσον δεν εννοούσατε αυτό τοτε σημειώστε λάθος από μεριάς μου.

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δεν είναι σπάνιες. Κατά κανόνα, οι άνθρωποι διαπνέονται από ισότιμες συμμετρικές σχέσεις. Η συναινετική συνειδητή ασυμμετρία αποτελεί σπάνια περίπτωση. Μη συναινετικές κακοποιητικές αλληλεπιδράσεις υπάρχουν επίσης αρκετές.

12. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Το συγκεκριμένο διάστημα είμαι αρκετά φορτισμένη στο θέμα ανατροφής παιδιού/ιών. Κυρίως όταν άκουσα την φράση: "μέχρι σε μια ηλικία θεωρούσαμε φυσιολογικό αυτό που συνέβαινε".
    Και εκεί θέλω να εστιάσω, τονίζοντας πρώτα την εξής αρχή:
    Οι σχέσεις BDSM, όποια μορφή κι αν έχουν, περιστοιχίζοντε από συναινουντες ενήλικες.
    Κι αυτό γιατί, ένας σώφρον ενήλικας, μπορεί να κατανοήσει κι έτσι να διαχειριστεί την όποια επιλογή του.
    Ένα ανήλικο δεν μπορεί να κατανοήσει τέτοιου είδους καταστάσεις πόσο μάλλον να τις διαχειριστεί.
    Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό μου προσωπικά θα κρατούσα το/τα ανήλικα σε απόσταση σε ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν.
    Οι γνώσεις έχουν κλίμακες.
    Ξεκινάμε από την αλφάβητο και τους αριθμούς πριν φτάσουμε στην ανάγνωση και την επίλυση πράξεων.
    Κάπως έτσι πιστεύω πως θα πρέπει να είναι κι όταν "μπαίνει" ένα ανήλικο στην οικογένεια.