Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

Επανέρχομαι στην αρχική μου θέση περί κοινωνικού πειράματος. Διαφωνείτε ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο?
    Ένα κοινωνικό πείραμα λοιπόν σαν αυτό δεν θα έπρεπε να τεθεί σε εφαρμογή από τη στιγμή που το παιδί δεν μπορεί να συναινέσει σε κάτι τέτοιο.
    Εξομοιώνετε το περιβάλλον vanilla με το περιβάλλον M/s?

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κοινωνικό πείραμα είναι από μόνο του η ανατροφή ενός παιδιού, η οποία συναποτελείται από ποικίλα περιβάλλοντα και επιρροές για το τελικό αποτέλεσμα.
    Ανήλικο άτομο δεν δύναται να συναινέσει σε τίποτε. Η επιμέλεια είναι στους/στις κηδεμόνες/κηδεμόνισσες. Η Χάρτα των δικαιωμάτων του παιδιού επιχειρεί να διασφαλίσει την προστασία από τομάρια.

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κάποιες χαζές ερωτήσεις και ίσως επανέλθω σε δεύτερο χρόνο.

Αναφέρομαι σε οικογένειες που θα συμπεριλάμβαναν μόνο ανήλικα παιδιά.

Ο D/M μπαμπάς βλέπει τηλεόραση και χρησιμοποιεί την s(sub/slave) μαμά με τις ώρες σαν υποπόδιο.

Η D/M μαμά ακούει την αγαπημένη της όπερα, πίνει το κρασάκι της στο σαλόνι και χρησιμοποιεί τον s(dub/slave) μπαμπά σαν τασάκι.

Ο/η προαναφερόμενος/η M/D λούζει στους επιθετικούς προσδιορισμούς τον/την ως άνω s, στυλ καριόλη/σ, ξεφτιλισμένη/α, χυμένε/α κουλουπού κουλουπού, δηλαδή ότι θα έφτιαχνε και τους δύο στα πλαίσια της οποίας αλληλεπίδρασης τους.

Εννοείται μπροστά στα παιδιά, όλα τα ανωτέρω. Επίσης όλα τα ανωτέρω συναινετικά.

Αν θα θέλατε, παραθέστε μου τις απόψεις σας, αναφορικά με το πώς θα το εξηγούσαν/πλάσαραν στα ανήλικα παιδιά τους. Ούτως ώστε εκείνα να το κατανοούσαν δίχως προβλήματα κανενός είδους.

Αφήνω στην άκρη τα περί ορθής ή όχι ανατροφής ή περί πιθανών καταλοίπων, που θα μπορούσαν να τους αφήσει η έκθεση σε εικόνες του είδους. Που αν και δεν έχω καμία σχέση με τον ψ κλάδο, δεν νομίζω ότι θα τις περνούσαν στο ντούκου.

Εγώ, στο παρελθόν έτυχε πολλές φορές - δυστυχώς και ηλιθίως για μένα. Αφού έπρεπε να βρίσκω τη δύναμη να συγκρατούμαι -, να εμπλέκομαι σε σύντομο λεκτικό καβγά με την πρώην σύζυγό μπροστά στο ανήλικο παιδί μας. Και δεν νομίζω, ότι δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του.

Που να έβλεπε έστω και ακροφυγώς, οτιδήποτε θα έφερνε σε D/s, πόσο μάλλον M/s. Άντε μετά να κατάφερνα να του εξηγήσω το πώς και το γιατί.

Κλείνοντας, δεν είναι θέμα vanilla ή bdsm. Είναι θέμα, ότι η οποιαδήποτε αλληλεπίδραση του ζεύγους πέραν της απλής τρυφερότητας ή της όσο γίνεται πολιτισμένης διαφωνίας, πάντα κατ' εμέ, πρέπει να μένει περιχαρακωμένη στο ζευγάρι και τα ανήλικα παιδιά να μένουν έξω από οτιδήποτε άλλο το ζευγάρι θα αφορούσε.

Τουλάχιστον μέχρι της ηλικίας, που θα μπορούσαν κατόπιν συζητήσεως μαζί τους, να βρίσκονταν σε θέση να κατανοήσουν. Να αποδεχθούν ή όχι, θα είναι δική τους επιλογή.

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ο μικρόκοσμος που ζω (, ενώ εσείς όχι), έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επίσης δεν διαφωτίσατε τις μάζες δηλ εμάς , με το τι θέλετε. Θέλετε ενώπιον του παιδιού να μην χάνεται η σχέση Μ/σ;;; Να λαμβάνουν χώρα τιμωρίες , λεξιλόγιο , κινήσεις ;;; Τότε , σε τι διαφέρει ένας αυταρχικός πατέρας ;;;; Βασικός κανόνας του Κ είναι να καταπολεμήσει τον εγωισμό και τα θέλω του προς όφελος του κοινού καλού. Από την στιγμή που σε ένα ζευγάρι Μ/σ έρχεται ένα παιδί αυτόματα γίνονται οικογένεια. Και η οικογένεια θέλει ένα περιβάλλον ήρεμο και οι γονείς γίνονται παράδειγμα συμπεριφοράς. Εσείς όμως με την τεράστια εμπειρία σας , έχετε δει πολλά ζευγάρια (!!!!!!) Μ/σ οπότε ξέρετε καλύτερα

Last edited: 25 Δεκεμβρίου 2024 at 17:38
  5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Ούτε κάν...

Αληθές, σε μεγάλο βαθμό!  

6. ChrisZab11

Οκ. Θα το κάνω στην σκλάβα μου τότε , μπροστά στο παιδί μου . Θα της ξυρισω το κεφάλι και θα την κάνω τραπεζάκι να πιω το ποτό μου. Και καθώς θα βλέπει θα του λέω πως έτσι είναι το σωστό γιατί είμαι μάστερ, (τρομάρα μου)

7. Master Electro-pain

Είπαμε, τα βίτσια σας, ως πράξη, μακριά από παιδιά! Μερικά ποστ πριν, το γράψαμε. Μην επαναλαμβανόμαστε...

Από την άλλη, ως αποτέλεσμα: Δηλαδή, μία π.χ. μπασίστρια σε punk συγκρότημα, με ξυρισμένο κεφάλι, δεν θα έπρεπε να κάνει παιδιά?

8. ChrisZab11

Άσχετο παράδειγμα.

9. Master Electro-pain

Δικό σας ήταν!  

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Προφανώς δεν τα κάνεις αυτά μπροστά στο παιδί, προφανώς όταν αποφασίζεις να φέρεις ένα παιδί σε τέτοιο σχήμα αυτά τα κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου πλέον μόνο. Δεν είναι κακό να αλλάξουν κάποιες συνήθειες εφόσον έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Για το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα, με κάλυψες όσο δεν πάει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι τα βλέπω σωστά εγώ και οι άλλοι λάθος. Για κείνο που αφορά εμένα, τα βλέπω σωστά.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, ειλικρινά, πως ανατρέφει κάποιος τα παιδιά του, είναι δική του υπόθεση. Όπως και πολλά άλλα στο τέλος. Εδώ πολλές φορές, δεν ενδιαφερόμαστε ακόμη και για τους ίδιους μας τους εαυτούς, θα ενδιαφερθούμε για το οποιοδήποτε παιδί, που δεν θα ήταν το δικό μας ;

Υ.Γ. συγνώμη αν πάτησα στην απάντηση σου, για να γράψω τις παπαρολογίες μου.

12. skia

skia Contributor

Γιατί υπάρχει η αντίληψη ότι ένα Μ/s πλαίσιο περιλαμβάνει τη χρήση του s μπροστά στο παιδί τους; Δε νομίζω ότι ένας Κ είναι τόσο ηλίθιος που θα το έκανε. Τουλάχιστον ένας Κ με σώα τα φρένα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι πολύ πιο διακριτικοί.