Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ξέρετε, με το που γεννιέται ένα παιδί δεν τελειώνει η ζωή των γονιών του. Προφανώς και ένα παιδί φέρνει αλλαγή στις προτεραιότητες, αλλά η σχέση του μπαμπά με τη μαμά ή του μπαμπά με το μπαμπά ή της μαμάς με τη μαμά αφορά το ζευγάρι και μόνο.

2. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Παρακαλώ όχι τη μπαλίτσα εκτός εξέδρας.

Βάλατε λαικ σε ποστ που περιγράφει όλες τις Μ/σ σχέσεις ως κακοποιητικές.

1η επιλογή: Διαφωνείτε με την τοποθέτησή σας? (Ναι το λαικ συνιστά τοποθέτηση).
    2η επιλογή: Προσδιορίζεστε ως κακοποιητής?
    3η επιλογή (αποκλειστικά και μόνο για να σας δώσω μία διέξοδο από τη δύσκολη θέση): Δηλώνετε Ντομ και όχι Μάστερ και άρα δεν είστε σαν αυτά τα κακοποιητικά ρεμάλια τους Μ?

Δεν απαρτίζεται από άλλα ενδεχόμενα το σύστημα. Αυτά είναι.

3. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν είπα πουθενά ότι πέθανε η σχέση με το που έρχεται ένα παιδί.
    Αλήθεια να σας ρωτήσω , έχετε παιδιά;;

4. ChrisZab11

Απάντησα .

5. Arioch

Όχι, και το έγραψα και πριν. Έχω όμως συγγενείς και φίλους που έχουν παιδιά και μάτια για να βλέπω.

Τούτου λεχθέντος, και κρίνοντας από την αρκούδα και τα τέσσερα καθαρματάκια μου, δεν θα έκανα για πατέρας. Αν ένας σκύλος και τέσσερεις γάτες με κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορώ να φανταστώ τη χαζομπαμπακίαση που θα με έπιανε αν είχα παιδιά, και επειδή-όπως έγραψα και πιο πάνω-τα μάτια μου βλέπουν, το παιδί βασιλιάς είναι καταστροφή για τους γύρω του.

6. -Volt-

-Volt- Contributor

Εμ οχι.

7. _voltage_

Δεν απαντήσατε. Μια ευθεία ερώτηση πρέπει να έχει και μία ευθεία απάντηση. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας και όταν αποφασίσετε ποιο από τα τρία ισχυεί μας ενημερώνετε. Φυσικά δεν σας εμποδίζει τίποτα να ανακαλέσετε. Θα περιμένω λοιπόν.

8. ChrisZab11

Ενώ δεν έχετε παιδιά , έχετε γνώμη υποθέτοντας!!!. Σας εύχομαι ειλικρινά να αποκτήσετε παιδί. Εάν κρίνω την αγάπη και αδυναμία που δείχνετε στα κατοικίδια σας θα γίνετε και στοργικός πατέρας. Τότε Θα ήθελα να ξανά ακούσω την γνώμη σας πλέον κι όχι την άποψη σας.

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Τα πράγματα είναι απλά.
    Ακολουθούν ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    Πόσοι από τους σχολιαστές κάνουν M/s? Πολύ λίγοι.
    Πόσοι από τους σχολιαστές κάνουν M/s 24/7?
    Ακόμη πιο λίγοι.
    Πόσοι από τους σχολιαστές κάνουν M/s 24/7 με συγκατοίκηση? Ελάχιστοι.
    Πόσοι από τους σχολιαστές κάνουν M/s 24/7 με συγκατοίκηση και παιδιά. 1-2?
    Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά τέτοια ζευγάρια/οικογένειες είπα ότι το αποτέλεσμα θα φανεί μετά από κάποια χρόνια.
    Παρ'ολα αυτά εγώ δέχομαι ότι η έκβαση αυτών των παιδιών είναι θετική και πραγματικά χαίρομαι.
    @_voltage_ υποδείξτε μας σας παρακαλώ σε ποιό σχόλιο γράφτηκε ότι όλες οι ασύμμετρες σχέσεις είναι κακοποιητικές.

10. Arioch

Αν και όντως ισχύει το 'όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρει', αυτό αναφέρεται στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Με άλλα λόγια, μπορώ κάλλιστα να έχω άποψη για το θεωρητικά σωστό, έχοντας αναγνωρίσει παράλληλα ότι έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να το εφαρμόσω στην πράξη.

11. _voltage_

Αναφέρομαι στο ποστ της σελίδας 16 του slave32, του οποίου έχω τονίσει και τα συγκεκριμένα αποσπάσματα.

12. ChrisZab11

Άποψη ναι . Όλοι μπορούν να εκφέρουν άποψη. Έτσι δημιουργείται κι ο διάλογος . Γνώμη όμως ;;