Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν είναι τόσο απλό.
    Τρανό παράδειγμα συμπεριφοράς που ο ένας έκανε έλεγχο είναι ο αστυνομικός. Επέβαλε την γνώμη του ως αλάθητο. Σε μια οικογένεια με ρόλους Μ/σ ή Κ/υ θα πρέπει τα θέλω και οι συνήθειες να μένουν στο πλάι. Δεν επιβάλλουμε τα θέλω μας αλλά δείχνουμε το ορθό , τον σεβασμό κι όλα όσα απαιτούνται για την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού σε μια οικογένεια. Τα παραδείγματα που δίνουμε στο παιδί θα του προσφέρουν , πιστεύω , τα εφόδια που έχει ανάγκη. Και το παιδί έχει ανάγκη τον μπαμπά και την μάνα κι οχι φίλο φίλη . Προσωπική μου η γνώμη σύμφωνα με τις εμπειρίες που βιώνω .

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@ChrisZab11 , ειλικρινά δεν σκόπευα να ξαναγράψω σε αυτό το νήμα. Αλλά να κάνουμε αναφορές του είδους, δηλαδή στον αστυνομικό. Είναι σαν να εξισώνουμε έναν σίγουρα αισχρό κακοποιητή και την αρρώστια με την οποία είχε περιβάλλει την οικογένεια του, με μια οποιαδήποτε σχέση M/s, ανθρώπων τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν.

Εύχομαι, να κάνατε λάθος και το παράδειγμα που δώσατε να ήταν καθ' υπερβολή.

Γιατί αν και δεν έχω καμία σχέση με M/s, αυτή σας την αναφορά σαν χρήστης του παρόντος ιστότοπου την εκλαμβάνω ως προσβλητική.

Υ.Γ. εύχομαι να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους η τοποθέτηση σας που εμπεριέχει την αναφορά σε κείνο το κάθαρμα καθώς και αυτή η δική μου παρέμβασή. Γιατί η δική σας ειναι τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου και εν δυνάμει επικίνδυνη. Αφού κάλλιστα μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα και διόλου ευχάριστα συμπεράσματα. Και η δική μου θα ήταν ένα κατάλοιπο, που θα συνέχιζε να λερώνει το παρόν νήμα.

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2024 at 16:54
  3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε πάλι...

Ποιος αστυνομικός; και τι δουλειά έχει στην κουβέντα μας;

Ποια είναι αυτά τα θέλω και συνήθειες που πρέπει να μείνουν στην άκρη;

Δεν επιβάλουμε τα θέλω μας, που; στα παιδιά;

Ποιος μίλησε για μπαμπά ή μαμά φίλο /φίλη;

4. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Όχι, δεν είναι τρανό παράδειγμα!
    Είναι τουλάχιστον ατυχές να συγκρίνουμε έναν εγκληματία με το πλαίσιο M/s.

Καλό είναι να χρησιμοποιούμε παραδείγματα που στέκουν, και όχι ό,τι μας έρθει...

5. ChrisZab11

Έχει χρησιμοποιηθεί ο αστυνομικός και παλαιότερα εδώ ως παράδειγμα αυταρχισμού.

6. ChrisZab11

Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν . Τα παραδείγματα μένουν ως παραδείγματα αφύπνισης.

7. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Ας μας απαντήσουν αυτοί που τα γνωρίζουν όλα.
    Δεν θα πάρω θέση γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν.
    Έχω διαβάσει άπειρες συζητήσεις του τύπου"εσυ αυτό που κάνεις δεν είναι D/s δεν είναι M/s".

8. ChrisZab11

Συμφωνω

9. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Δεν έγινα αντιληπτός...
    Δεν έχει να κάνει με το αν είναι αστυνομικός ή όχι! Έχει να κάνει με το ότι είναι εγκληματίας

Εγκληματίες δεν συγκρίνουμε με M/s, όχι αστυνομικούς. Απλό είναι...

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μισό λεπτό τώρα.... Ρωτάω πολύ συγκεκριμένα πραγματα παρακαλώντας για απαντήσεις με επιχειρήματα, μπαίνετε στη συζήτηση και μου λέτε

Ξαναρωταω κάτι συγκεκριμένο σε εσάς προσωπικά και τώρα μου απαντάτε αυτό;!

Εσείς το επιλέξατε να συζητήσουμε... Και τώρα δε θέλετε να έρθουμε σε αντιπαράθεση; καλή συνέχεια, ευχαριστώ...

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Σας γράφω καλή τη πίστει, αν θέλετε με πιστεύετε και για μια φορά, ας περάσει ότι κάνω υπόδειξη ή ας νιώσετε θιγμένος. Ίσως να κατανοήσετε, ότι δεν έχω κακή πρόθεση.

Όταν μας δίνεται δημόσιο βήμα, πόσο μάλλον σε έναν ιστότοπο που καλώς ή κακώς πραγματεύεται θέματα για την πλειονότητα ευαίσθητα αν όχι παρεξηγήσιμα. Θα ήταν καλό, κάποια πράγματα να τα αποφεύγαμε.

Γιατί, σας διαβεβαιώ μετά γνώσεως, ότι δεν θέλει πολύ για να βρεθεί κάποιος μπλεγμένος αδίκως και έστω και αν το ως άνω πιθανολογούμενο μπλέξιμο, θα ήταν ελάχιστο. Σας διαβεβαιώ ξανά, ότι δεν θα ήταν διόλου ευχάριστο.

Προσέχουμε για να έχουμε που λένε. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι ότι θέλω να υποθάλψω κάποιον ανύπαρκτο εγκληματία που θα τριγυρνούσε εδώ μέσα. Αλλά για να μην σκεφτεί κάποιο κολλημένο μυαλό, που να ήταν μέλος ή επισκέπτης, ότι εδώ έστω κι ένας εγκληματίας θα σύχναζε.

Κινδυνολογώ αδίκως? Μακάρι.

12. ChrisZab11

Αυτό λέω από την αρχή της κουβέντας. Δεν επιβάλουμε τα θέλω μας. Ούτε τις συνήθειες μας όταν έρχεται στην οικογένεια ένα νέο μέλος , δηλαδή παιδί. Για τον απλούστατο λόγο , το παιδί τραβά όλη την προσοχή μας, όλη την ενέργεια και όλα τα θέλω μας. Άρα ότι κάνουμε, γίνεται με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού..