Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

1. Iagos

Iagos Contributor

"People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it"
    Bernard Shaw

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα γράψατε . Η θέση μου ως γονιός είναι μια και την είπα τόσες φορές. Δεν πρέπει από την στιγμή που έρχεται στο ζευγάρι ένα παιδί, τα θέλω , συνήθειες, βίτσια, φετίχ κλπ να τα μεταφέρουμε στο παιδί. Τον πρώτο ρόλο τον έχει το παιδί. Τι κάνει ο γονιός;; Δείχνει στο παιδί το σωστό και του μαθαίνει τον σεβασμό. Συμπεριφορές αυταρχικές κλπ δεν έχουν θέση

Τόσο απλά.
    Συγνώμη γιατί να ζητήσω και από ποιον ;;; Αυτή είναι η άποψη μου , ο κάθε ένας μεγαλώνει το παιδί του όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Καλές γιορτές εύχομαι κι ευτυχές το 2025

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2024 at 16:28
  3. tithon

tithon Contributor

και με τα ομόφυλα ζευγάρια τι πρόβλημα υπάρχει;

4. ChrisZab11

Που θες να ξέρω;;

5. tithon

tithon Contributor

6. ChrisZab11

Ναι τι δεν κατάλαβες;; Μιλώ για υιοθεσία. Όχι για τα ζευγάρια. Μόλις έβαλα τσικουδιά και καλό μεζέ που θα απολαύσω. Εύχομαι ένα ωραίο βράδυ Σαββάτου

7. Iagos

Iagos Contributor

Υπάρχει νήμα για την ομοφυλοφιλία.

Μπορεί η συζήτηση να μεταφερθεί εκεί

Ευχαριστώ

8. tithon

tithon Contributor

γιά την υιοθεσία νομίζετε πως τα ομόφυλα "αποκλείονται" αλλά τα ομόρρολα "εγκρίνονται";

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Η ασυμμετρία (δεν) είναι γαμήσι.  
    Και τα παιδιά δεν μεγαλώνουν σε γυάλα.

Χιλιοειπωμένες φράσεις.
    Πλάκα έχει που κάποιοι θεωρούν πως το λεγόμενο βανιλα είναι μη αντιληπτό από τα παιδιά, αλλά η παράξενη αυτή ασυμμετρία ξεχωρίζει. Φάση, η σκλάβα κυκλοφορεί με αλυσίδες παντού, ενώ η βανιλλίτσα τρέχει με ξέπλεκες πλεξούδες ανέμελη στα λειβάδια!

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2024 at 22:46