Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 24 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

Σε μια αναλογικη και ονομαστικη ψηφοφορια 40 περιπου νομοσχεδιων κατα αρθρων, με δικαιωμα ψηφου υπερ η κατα «επι της αρχης», και υπερ η κατα μεμονομενων αρθρων, μερικοι ψηφισαν θετικα η αρνητικα σε «ΟΛΑ». Δηλαδη δεν υπηρχε κανενα αρθρο που να συμφωνουν η διαφωνουν παρα την επιλογη προτιμησης «επι της αρχης» καθε νομοθετικου διαταγματος, ετσι ωστε να διαφανει το αξιολογο της / η καθε δημοκρατικης ψηφοφοριας, και να ανεγειρθουν θεματα ενδιαφεροντος με θετικο αποτελεσμα προς το ζητουμενο.
    Το παραπανω ειναι προκλησι γι’ αγανακτησι καθε συμετεχοντα σε οποιαδηποτε συζητησι.

2. ae1969

ae1969 Regular Member

Αυτό που βιώσαμε (πάλι) χθες ως προς το ψέκασμα χημικών δεν ήταν και τίποτα φοβερό: Στο Άουσβιτς το έλεγαν "μπάνιο"!

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Επειδή δεν διάβασα όλο το μεσοπρόθεσμο, όσοι/ες κάνουν bdsm θα πληρώνουν εξτρά φόρο ο οποίος θα καθορίζεται ανάλογα το status και αν ναι ποιο status θα πληρώνει τον μεγαλύτερο φόρο;  

4. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ναι επι της αρχης. Διαφωνω με το αρθρο οτι πρεπει να πληρωνουν φορο τα Κ/κυριαρχικα   νοουμενου οτι ο φορος θα ειναι σε χρηματα.  

5. zou

zou

αποφασισα να μιλησω κι εγω για τους αγανακτησμενους μιας και βλεπω οτι μεγαλος αριθμος ανθρωπων απο δω ηταν εκει. Μαλλον απο αυτους που ηταν εκει κανενας δεν ψηφισε Ν.Δ. η ΠΑΣΟΚ ε? γιατι εγω ξερω μερικους που ειναι μεχρι το κοκκαλο! αγροτες, συνταξιουχους, μισθωτους που ζουν απο το κρατος και επωφεληθηκαν απο αυτο και απο αυτους εστω και μια φορα στη ζωη τους. Κι εγω ειμαι αγανακτησμενη αλλα με ολους. Και με τους πολιτικους που τα φαγαν, και ισως και εμενα αν περναγαν απο μπροστα μου εκατομυρια και μου λεγαν "ΦΑΕ" κι εγω θα τα ετρωγα. Ειμαι αγανακτησμενη με τον Τσιπρα, την Παπαρηγα και ολους τους λοιπους των μικρων "σοσιαλιστικων- κομμουνιστικων" κομματων που ειναι με το λαο, αλλα το μονο που κανει ειναι απλα να βαζει φωτιες (πραγματικα και μεταφορικα) ενω παιρνουν 10000 ευρω το μηνα και ζουν τη ζωουλα τους. Ειμαι αγανακτησμενη με ολους αυτους που κανουν απεργιες και δεν χανουν λεφτα γιατι ειναι συνδικαλιστες και βαζουν ρεπο την ημερα των απεργιων και πληρωνονται κανονικα, ενω αλλοι τους ακολουθουν πιστα και χανουν πανω απο 100 την ημερα. Ειμαι αγανακτησμενη γιατι ο τουρισμος στη χωρα, το μοναδικο ισως πραγμα που μπορει να μας σωσει απο τη μιζερια, κοντευει να καταρευσει με τις απεργιες και με τα επεισοδια. ειμαι αγανακτησμενη γιατι δε μπορω να κυκλοφορισω στο δρομο αν δεν συμβουλευτω πρωτα τον "οδηγο απεργιων και αγανακτησμενων". ειμαι αγανακτησμενη με το παρεμποριο και τη μαυρη αγορα που μερος του προβληματος ειναι και αυτο, αλλα φυσικα η πλατεια συνταγματος ειναι πικτρα απο αυτους και κανενας δεν τους διωχνει απο κει! ειμαι αγανακτησμενη γιατι δεν μπορει κανενας να καταλαβει οτι εδω που φτασαμε (κακως φτασαμε βεβαια) για να σωνομασταν θα επρεπε να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο. και δεν ειδε κανενας τυφλος τι γινεται πραγματικα... απλα ηθελε να φυγει απο το πασοκ οπως και η βουλευτης της ν.δ. για να παει με την μπακογιαννη. Αν δεν ψηφιζοταν θα πτωχευε η χωρα, θα επικρατουσε τουλαχιστον αναρχια και επειτα οπως εχει δειξει η ιστορια θα σκοτωνομασταν μεταξυ μας. οι μισοι που ζουν απο το κρατος ας κανουν λιγο ακομα υπομονη και οι υπολοιποι ακομα λιγο περισσοτερο, ας κανουμε αγορες σε ελληνικα προιοντα για να παρει η αγορα λιγο τα πανω της... οσοι παιρνουν 400 ευρω συνταξη καλα κανουν και την παιρνουν, ας δηλωναν την εργασια τους ολα αυτα τα χρονια που μπορουσαν για να παρουν κανονικη.. κι εμενα μου κοψαν τα δωρα και μερος της συνταξης, αλλα θα το παλεψω. το προτιμω απο το να μην την εχω καθολου σε 2 μηνες. και ναι, με ενα κρατος που το 10% ειναι δημοσιοι υπαλληλοι (και δεν ειμαστε και οι ΗΠΑ) και το αλλο 10% αγροτες που δικαιολογουν για χωραφια, δρομους και καλλιεργουν φανταστικα αμπελια και ντοματες και εποφελουνται απο τις επιδοτησεις και απο το ειδικο καθεστως φορολογιας για τους αγροτες, δικαιολογημενα ειπε "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ". ηξερε που απευθυνοταν και ηξερε τι εγελε. Αυτα!

μια υπερ-αγανακτησμενη!

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@ zou ,

οι παθογένειες της Ελληνικής κοινωνίας που περιγράφεις,οντως υπάρχουν.
    Υπάρχουν κι'άλλες τόσες,αν θές.Και μας ταλανίζουν χρόνια,δεκαετίες,πολύ πριν γεννηθείς εσύ και ίσως,και γω...
    Ευθύνονται,ναι,,αυτές οι παθογένειες σε ένα ορισμένο βαθμό για την σημερινή κατάντια των δημοσιονομικών της χώρας.
    Ομως,μην παραμυθιάζεσαι, η υπερχρέωση και η de facto χρεωκοπία μας κυρίως οφειλονται στον ληστρικό ,τοκογλυφικό υπερδανεισμό από τις "αγορές" και την λαμογιάρικη αλλά και δόλια πολιτική διαχείριση του..Χρηματιστήριο, δομημένα ομόλογα,"μιλημένες" και υπερτιμολογημένες συμβάσεις εργων, προμήθειες οπλικών συστημάτων,Ολυμπιακοί αγώνες,εκεί έγινε το μεγάλο φαγοπότι,και ήταν φαγοπότι ολίγων και εκλεκτών,εγχώριων και αλλοδαπών ,καταλαβαινόμαστε ,έτσι δεν είναι;
    Τα ψίχουλα που πέταξαν στην πλέμπα -κι'αυτά επιλεκτικά, ωστε να δημιουργήσουν τους κομματικούς στρατούς που χρειαζονταν για να τους στηρίζουν - τα επένδυσαν συστηματικά,με σοσιαλιστικη και λαικίστικη αρλουμπολογία, ενσταλάζοντας παράλληλα μεθοδικά ,συστηματικά και σίγουρα πολύ έξυπνα στο αιμα μας, την νεοφιλελεύθερη αντίληψη του ατομικισμού,του ανταγωνισμού,της παθητικότητας,του καναπέ,προσθέτοντας και την απαραίτητη δόση φόβου και καταστολής όταν χρειαζόταν.
    Τωρα λοιπόν που ήρθε η ώρα του λογαριασμού,αναδιανέμουν βίαια το εθνικό εισόδημα επιμερίζοντας και διαχέοντας τις ευθύνες (μαζί τα φάγαμε),στρέφοντας την μερίδα αναξιοπαθούντων εναντίον της άλλης (μόλις το έκανες και συ στην τοποθέτηση σου) εκβιάζοντας,(μνημόνια η χρεωκοπία) ,τρομοκρατώντας (με την δραχμή η τα τάνκς).Παράλληλα, η μεγάλη κομπίνα της διαχείρισης του χρέους συνεχίζεται...

Ε,λοιπόν ,η πλατεία και οι αγανακτισμένοι τους χαλάει τη σούπα.
    Και πιο πολύ γιατι είναι ειρηνική , επίμονη και μαζικοποιούμενη σιγά σιγά.
    Γιάυτο λοιπόν επιστρατευτηκε τις τελευταίες μέρες η σίγουρη ,δοκιμασμένη μέθοδος της προβοκάτσιας (με την συνδρομή των 100-200 ηλίθιων αναρχομπαχαλάκηδων ,που φυσικά σκοπίμως δεν μπουζουριάζουν η περιορίζουν) και της επακόλουθης καταστολής που ήταν αυτή τη φορά μελετημένα βιαιότατη,τόσο που να προκαλέσει και την εντύπωση ξένων δημοσιογράφων ,ωστε να τρομοκρατηθεί -και πάλι - ο μέσος αστός και να ξαναχωθεί παθητικός στον καναπέ του,ασχολούμενος με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των σταρς , τον Μπέο η την μαθηματική απόδειξη της γυναικείας υποτακτικότητας...

Βαλ(τ)ε φίλτρα στ'αυτιά και στα μάτια !!!

7. zou

zou

δε βλεπω καμια ειρηνικη μεταχειριση ως προς τους υπουργους και τους βουλευτες. βλεπω γιουρτια μουτσες και βρισιες. βλεπω ομως και 200 αναρχικους να σπανε περιουσιες και να λεηλατουν μαγαζια. εχοντας και εγω λοιπον μαγαζι, λεω οτι αυτο ειναι ανεπιτρεπτο. παρτε λοιπον και εσεις οι αγανακτησμενηοι μια βομβα στο ενα χερι και ενα μαστιγιο απο το αλλο και κυνηγηστε τους αναρχο-διανοουμενους-στημενους-μαλακες και αφου τους πιασετε μιας που ειστε ομολουμενως πιο πολλοι και δειρτε τους και μετα βαλτε τους και τη βομβα στο κωλο! μην περιμενετε απο την αστυνομια να κανει τιποτα γιατι οτι και να κανει (ακομα και το τιποτα) παλι θα τους κατηγορειτε!! δεν μου αρεσει να κομματοποιουμαι και να πολιτικοποιουμαι. η αληθεια ειναι οτι ποτε δε μου αρεσε αυτη η εννοια και ας την εχω ζησει εκ των εσω αρκετες φορες.

να βαλω φιλτρα στα αυτια για ποιο λογο. το θεμα ειναι να τα ακους ολα και να τα βλεπεις ολα αγαπητε μου και να εχεις μετα τα αυτια και τα ματια τα φιλτρα. να μπορεις να κρινεις ειναι το θεμα. να κρινεις.

το θεμα ειναι οτι δεν ακουω κανενα καλυτερο αντιλογο.. μια λυση! γιατι η αληθεια ειναι αυτη οσο και αν ακουγετε σκληρη. αν πτωχευσουμε θα εχουμε εμφυλιο! και παλι μια χουντα και παλι μια μεταπολιτευση και παλι οι Ελληναρες θα τρωνε και παλι μετα θα ερθει η τροικα και παλι μετα θα πτωχευσουμε. σκεψου ποσες φορες εγινε αυτο στην ιστορια. ποσες φορες πτωχευσαμε και ποσες φορες καταληξαμε να σκοτωνουμε τα αδερφια μας για ενα κομματι ψωμι. οποτε ναι σκεψου λιγο την παραφρασμενη ατακα του Παγκαλου. "Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΤΑΝΚΣ" (η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν το ειπε ετσι)

8. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Σιγα που τους χαλαει τη σουπα η φαση με τους αγανακτισμενους!

Τους βολευει αυτη η κατασταση, για να τρωνε με την ησυχια τους και να μοιραζουν την πιτα μεταξυ τους, σε πολυ πιο κλειστο κυκλο απο οτι γινοτανε πριν.

Ξυπνησε ξαφνικα και ο Ελληνας, και ειπε να παει πλατεια. Καραγκιοζιλικια και σπασμωδικες κινησεις ενος νεκρου σωματος.

Οπως στις ταινιες, που τρωει καποιος σφαιρα στο κεφαλι, και για μερικα δευτερολεπτα βλεπεις το ποδαρακι του να τιναζεται. Προσπαθει το σωμα να κανει την τελευταια του εμφανιση στην γη, μπας και σωσει τιποτα. Ματαια φυσικα.

Οσο δεν γαμας ιδεολογικα, πνευματικα και με την σταση σου ολη τον διπλανο σου τον βολεμενο, τον επιχειρηματια που ειναι αρπαγας, τυχοδιωκτης και κοντοφθαλμος, οσο δεν σκεφτεσαι ΤΙΠΟΤΑ πριν αγορασεις, οσο κρατας την συνειδηση σου καθαρη που πας πλατεια επειδη τα πραγματα δεν πανε καλα και συντασσεσαι με ατομα τα οποια ειναι εκει για πλακα, χωρις προσανατολισμο, ειναι η θα ειναι βολεμενα κλπ κλπ τοτε η αγανακτιση οχι απλα ειναι για γελια, αλλα μαλακια με κωλοδαχτυλο.

Ο Ελληνας ειναι μεγαλος καραγκιοζης ως λαος. Κρετινος και πνευματικα νεκρος, καθως φροντισε ακομα και τα παιδια του να κολυμπησουν σε μια λιμνη με σκατα, αλλα προλαβε να τους μαθει πως ετσι πρεπει να σκεφτεται ΚΑΙ το παιδι του, για να μην χαθουν τα σκατα και πανε αλλου.

Κριμα για τους ηλικιωμενους και τις οικογενειες που ψαχνουν σε αποφαγια της λαικης και των σκουπιδιων για να βρουν να φανε κατι. Για ολους τους αλλους, τους πτυχιουχους που μεχρι τωρα πινανε την φραπεδια τους, τους τυπους που αν το 2004-2005 τους ελεγες "πηγαινε ρε μαλακα να δουλεψεις ντελιβερυ για ενα μεροκαματο, σιγα" σε κοιτουσαν με μικρο ματι και σου λεγανε "τι λες ρε μαλακα θα παω για ντελιβερυ?", για ολους αυτους που ειδαν post και κανανε like και γουσταρουν την ιντερνετικη επανασταση, για οοοολους αυτους που θεωρουσαν και θεωρουν οτι τους χρωσταει η κοινωνια με το καλημερα 2000 μισθο, ας παρουν τα αρχιδια της κυβερνησης και οποιου αλλου ειναι διαθεσιμα, και ας φανε το παλουκι γιατι τους αξιζει.

Υπαρχουν και παραπλευρες απωλειες που δεν αξιζουν ολο αυτο, αλλα αυτοι ειναι αρκετα διορατικοι και εργατικοι ανθρωποι ωστε να την ψαξουν λιγο παραπανω και να σταθουν στα ποδια τους και παλι.

9. underherfeet

(η φωτογραφια ειναι τραβηγμένη την 8/12/2009...)

τα "παλληκάρια" αυτά που είναι μπροστα απ'τους ματατζήδες προτείνεις να κυνηγήσουμε ,να πιάσουμε και να βουδουσουμίσουμε ανηλεώς πανω τους;
    ...έχει και ο μαζοχισμός τα όρια του...

το επιχείρημα της "βία"ς των γιαουρτιών ,των παρασήμων της ανοιχτης παλάμης και των βρισιων το αφήνω ασχολίαστο...

φίλτρα προτείνω για να διηθούμε τον πάσης φύσεως προπαγανδιστικό βομβαρδισμό που δεχόμαστε...
    ...και συνεχίζω να τα προτείνω.

το 2015 , οταν το χρέος θα είναι το ίδιο ,(αν οχι μεγαλύτερο) αλλά η δημόσια περιουσία ξεπουλημένη, τι θα κάνουμε;
    πιστεύεις οτι θα μας ξαναδανείσουν;

10. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Αγαπητη zou
    Θεωρω οτι με μεγαλυτερη ψυχραιμια πρεπει να ξανακοιταξεις ποσο επικινδυνη και γκεμπελιστικη ειναι η λογικη του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ,γενικοτερα.
    Ολοι αυτοι οι πρασινογαλαζοι πελατες του Δημοσιου,οι συνδικαλισταραδες των Δεκο και οι διαφοροι κομματικοι βολεμενοι παρατρεχαμενοι,ειναι σιγουρα ενα απαραδεκτο κοινωνικο,πολιτικο,ηθικο φαινομενο που κραταει χρονια σαν φτηνη κολωνια.Υπαρχει ομως μια μικρη αλλα τεραστιας σημασιας διαφορα που εξοργιζει ολο αυτο το λαο που ειναι στους δρομους.Ολοι αυτοι βολευτηκαν (με ορους αστικου δικαιου) νομιμα.Και δεν τους υπερασπιζω,δωσε λιγο προσοχη τι θελω να πω.Δεκαδες πραξεις νομοθετικου περιεχομενου,υπουργικες αποφασεις,συλλογικες συμβασεις,εκτατα υπουργικα μετρα,διευθυντικες παραχωρησεις τους εδιναν επισημα και φανερα οχι κρυφα αυτα τα προνομια.Ακομα και οταν υπηρχε καταγγελια για τετοια φαινομενα,η επισημη πολιτεια χρησιμοποιουσε καθε νομικιστικο τερτιπι για να υπερασπισει αυτα τα φαινομενα γιατι κατα κυριο λογο εξασφαλιζε εκλογικη πελατεια.Στην ουσια αυτη η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατασταση δεν ηταν κρυφη σαν κλεψια νομικιστικα(παρολο που ηταν κλεψια ηθικα και πολιτικα).Την ηξεραν δεκαδες χιλιαδες,και δεκαδες χιλιαδες οχι μονο αδιαφορουσαν αλλα και ευελπιστουσαν να ειναι οι επομενοι βολεμενοι.Και ΚΥΡΙΩΣ την ηξεραν οι πρωθυπουργοι,οι υπουργοι,οι κυβερνητικοι βουλευτες και ολοι αυτοι που την χρησιμοποιουσαν και ηθελαν να ειναι ετσι.
    Προσπαθουν τωρα εντεχνα να μας πεισουν οτι αυτο ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ με δεκαδες σκανδαλα που γινονταν τελειως κρυφα.Η siemens,τα βατοπεδια,τα στημενα,τα υποβρυχια,οι κλειστοι και παρανομοι διαγωνισμοι,οι δεκαδες μιζες τους δεν εχουν ουτε την παραμικρη νομικιστικη νομιμοτητα.Δεν ειχαν εγκριθει απο κανενα θεσμικο οργανο 'η οτιδηποτε αλλο.Δεν ηταν ψηφισματα 'η υπουργικες αποφασεις.Ηταν προιον παρανομης και κρυφης συνδιαλλαγης,εξαπατησης του δημοσιου δηλ. του ελληνικου λαου σε τετοιο βαθμο που ουτε οι ιδιοι φανταζονταν.Κρυφης μεν αλλα αποδεδειγμενης με καθε τροπο τωρα πια παραβιασης νομων και θεσμων.Μηπως ξερεις τι προβλεπει το δικο τους αστικο δικαιο για ολα αυτα...????Οχι μονο δεν υπαρχει η ελαχιστη,η παραμικρη τιμωρια σε κανεναν για ολα αυτα,αλλα αντιθετα αυτοι και οι διπλανοι τους που δηλωνουν ταχαμου αγνοια,ενω θαπρεπε να ξερουν,ΕΓΚΑΛΟΥΝ στο ονομα των βολεμενων που αυτοι φτιαξανε ,ΟΛΟΝ τον Ελληνικο λαο να σκυψει το κεφαλι και να στησει κωλο....!!!!!!
    Και αν θες επιπλεον ολοι αυτοι που ξεσκιστηκαν στην μασα,πετωντας ''χοντρα ψιχουλα'' στους βολεμενους που αυτοι εφτιαξαν, ερχονται να σου επιβαλουν την ισοπεδωση των παντων,μονο και μονο επειδη ειναι ΔΙΑΤΑΓΗ αλλων....!!!!!
    Και ειναι πραγματικα ισοπεδωση αυτο που τρωμε στην μαπα.Απο οποια μερια και αν το εξετασεις.Γιατι δεν εχει να κανει με τα κακως κειμενα μεχρι τα τωρα.Δεν αφαιρει π.χ. 100-200 ευρω απο αυτους που βολευτηκαν για να γεμισει ο κουρμπανας και τερμα.Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ οτι αυτα τα μετρα θα τελειωσουν το 2015.Ειναι μετρα μονιμα με δυναμικη να γινουν χειροτερα αν δεν ανατραπουν.Και ειναι μετρα που στρεφονται κυριως κατα των νεων σαν και σενα ,αν εισαι 24 οπως λεει το προφιλ σου(γιατι αυτο το και μενα μου κοψανε την συνταξη,που εγραψες με μπερδεψε λιγο).Αντε να βαλω και τον εαυτο μου μεσα στους νεους,αλλα ειδικα η δικια σας γενια θα βγει ξεσκισμενη απο δικαιωματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,με μισθους Ζιμπαμπουε,χωρις ασφαλιστικη καλυψη,χωρις υγεια και περιθαλψη,με γελοια παιδεια, με την Ελλαδα γενικα μπανανια στην χειροτερη μορφη της ιστοριας της.
    Και αφου τελικα τα φαγαμε μαζι,γιατι δεν πληρωνουμε μαζι και τον λογαριασμο...????Γιατι στο δικο σου μαγαζι ερχεται εκτατο φορολογικο χαρατσι ενω στα ΜΟΛ,τα ΠΡΑΧΤΙΚΕΡ και τις μεγαλες επιχειρησεις φορολογικη μειωση του συντελεστη...?????Γιατι σαν Ελληνες(εκτος και αν δεν ειναι)την στιγμη που ''παιζεται'' το καλο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ο Μπομπολας,ο Βαρδινογιαννης,ο Αλαφουζος δεν βαζουν ουτε ενα σεντ(με επισημες καταθεσεις---φαντασου τις ανεπισημες--600 δισ στην Ελβετια)ισα-ισα παιρνουν καινουργιες φοροαπαλλαγες-μειωση συντελεστη φορολογιας(αντιθετα απο την Ελληνικη οικογενεια που αυξανει)την ωρα που κοβουν την συνταξη του συνταξιουχου,το μισθο του δημοσιου,τη συμβαση του εργαζομενου....????Ολοι δεν πρεπει να βαλουμε πλατη ταχαμου αυτην την ωρα...????
    Βλεπεις να βαζουν ολοι...????Γιατι εγω βλεπω να βαζουν μονο οι φτωχοι για να γινουν φτωχοτεροι....!!!!Ειναι καθαρο οτι δεν τα φαγαμε μαζι και μπορεις να το δεις ολακαθαρα κοιτωντας ποιος ζηταει αυτα τα μετρα.Δεν τα ζηταει κανενα κακο Δ.Ν.Τ.(μηχανισμος στηριξης ειναι εξαλλου πολιτικων αποφασεων).Η Γαλλια που καιγεται απο απεργιες και διαδηλωσεις δεν εχει Δ.Ν.Τ. και ομως τα ιδια μετρα θελουν να περασουν.Ουτε η Ισπανια,ουτε η Αγγλια,ουτε τοσες αλλες χωρες παγκοσμια που προκειται να παρθουν τετοια μετρα.Τα μετρα αυτα ειναι αποφασισμενα απο την συμφωνια στην Λισσαβωνα και τα εκτελεστικα οργανα της Ε.Ε...Με απλα λογια ειναι αποφασισμενα απο τα αφεντικα και τους πλουσιους,που βαζουν τις κυβερνησεις μαριονετες τους να τα ψηφισουν και να τα υλοποιησουν...!!!!Και θα το κανουν αν σκυψεις το κεφαλι.Αν αποφασισεις να μην το σκυψεις,εχεις τουλαχιστον πριμα ενα αλανθαστο ιστορικο συμπερασμα.......ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..Ολα ανατρεπονται απο τους κατω....!!!!
    Καλα να περνας...!!!!

Υ.Γ.1...Εχεις δικιο και εσυ και o brainstorm,πως δεν φοβουνται τις πλατειες οπως ειναι τωρα.Γιατι οι πλατειες αποτελουν ιστορικα το ''χθες''.Καθε χθες ομως ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το ''αυριο''.Ναστε σιγουρες λοιπον οτι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οτι οι καθε λογης πλατειες γεννουν το ΑΥΡΙΟ.Τους νεους αγωνες που ερχονται.Γιατι ξαναβαζουν την πολιτικη με ΗΤΑ και οχι με ΟΜΙΚΡΟΝ-ΓΙΩΤΑ στην καθημερινοτητα,δηλ την συζητηση και την αντιπαραθεση ιδεων,επιλογων,μορφων,συλλογικοτητες και πρωτοβουλιες,συμπερασματα και σκεψεις για το τι να κανουμε...!!!!Γιατι τιποτα δεν τελειωνει ''σημερα'',ολα θα κοντραριστουν στο ''αυριο'' δηλ. στο
    μελλον..!!!!Αυτο τρεμουν....εκεινο το ασμα που λεει.....''στην Αθηνα μες στο κεντρο φυτρωσε καινουργιο δεντρο''.....να μην βγαλει καρπους προσπαθουν..!!!
    Υ.Γ.2......Φιλε...ΔΙΚΕ μου(λογω καψουρας)underherfeet.....
    Oμολογω οτι μπερδευομαι λιγο......????!!!!Αυτοι οι 200-300 αναρχομπαχαλακηδες εδρασαν για πρωτη φορα...????Η πασα στην καταστολη και ο προβοκατορικος ρολος τους εχει να κανει απολυτως με τον αριθμο τους....??????Γιατι εγω απο το Δεκεμβρη του 08 και μεχρι τα τωρα ειχα την εντυπωση οτι αυτη η μορφη συγκρουσης αποτελει ΕΞΕΡΓΕΣΗ..????!!!!Πως μπορεις να διακρινεις τους προβοκατορες σε εναν τεραστιο ογκο,οπου φορανε μασκες ακομα και οι σκυλοι για προστατευθουν απο τα χημικα...???Το επιχειρημα οτι μεσα στο κινημα και στην συγκρουση μπαινουν τετοιοι ειναι τουλαχιστον ψευδεπιγραφο για μενα.Δεν μπορει να ξερεις οτι θα γινει,να μην κανεις τιποτα για να το εμποδισεις και μετα απλα ΜΟΝΟ να το καταγγελνεις...!!!!!Γιατι ολοι ηξεραν οτι θα γινει.Ειναι φυσικο να μου πεις...''ωραια για πες μας εσυ ρε εξυπνε πως θα τους σταματησουμε...''???!!!!Δεν υπαρχει τροπος να τους σταματησεις πιστευω.....αλλα υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για να τους μικρυνεις σε ογκο το ''πεδιο'' δρασης..!!!!Οταν καλει για μερες ο καθενας σε αποκλεισμο ακομα και συγκρουση για να τους εμποδισουμε να το ψηφισουν,πραγμα ανωριμο και ανεφικτο για μενα(γιατι αυτα τα κομματοσκυλα αν ηταν αναγκη να το ψηφισουν και υπηρχε κινδυνος,θα το ψηφιζαν και κατω απο τη γη)οταν 17χρονα κοριτσακια μου πασαλειβονται με μαλοξ και καβαλαν μια μηχανη για να πανε στο συνταγμα,λες και πανε σε παρτυ μασκε,χωρις να εχουν καμια αλλη εμπειρια οργανωμενης αναμετρησης με κατασταλτικους μηχανισμους,οταν απαγορευεται με την εννοια οτι ειναι οτι χειροτερο να χρησιμοποιεις νερο στα δακρυγονα,ουτε στα ματια ,ουτε να ριχνεις γυρω σου και καποιοι...??? βαζουν τον κοσμο να πλυνει την πλατεια με ΝΕΡΟ,για να ερθουν τα επομενα δακρυγονα και να γινουν μια πηχτη ''πετσα'' στο δρομο και τα βρεμενα σωματα(μονο η φωτια καιει ολα τα αερια),οταν η μικροφωνικη καλει τον κοσμο να κατσει στην πλατεια και να μην φοβηθει(οταν σιγουρα δεν εχεις κανενα τροπο να τον προστατευσεις απο τα ροπαλα και τα χημικα)ενω ειναι αναγκη να γινει ο κοσμος οσο το δυνατον περισσοτερες ομαδες και ''εστιες''..τοτε συγνωμη προκειται δυστυχως για ενα ανοργανωτο τσιρκο για το οποιο ειναι σχεδον ολοι σιγουροι οτι θα δωσει παρασταση σαν και αυτη που ειδαμε.Και καμια συμπαθεια προς τον απλο κοσμο που εφαγε ξυλο και αναπνευσε τονους χημικα(σαν και μενα τον μαλακα)μητε η απαραδεχτη και απανθρωπη σταση των μπατσων(μερικοι βεβαια εκ των υστερων το κατανταν το θεμα λιγο αστειο,με τοσο κλαμα,αμα θες συγκρουση μεγαλε τετοια θαχεις,ανοιγμενα κεφαλια,σπασμενα χερια,συγκρουση που θα σου πετανε τα γουρουνια σοκολατες δεν υπαρχει..!!!)δεν δικαιολογει ολους αυτους που το πρωι μιλαν με την κομματικη τους ταυτοτητα,την ταση τους,την γκρουπα τους και το βραδυ πανε εκει και το παιζουν απολιτικ και ακομματιστοι.Αυτοι οδηγουν τον κοσμο σε σιγουρα σφαγεια....που ευτυχως δεν μεταβληθηκε το προχθεσινο σε τετοιο...!!!!!Και το χειροτερο στην αναγκη τους να το παιξουν ταυτοχρονα και ανενταχτοι αλλα και ανατρεπτικοι,ακομματιστοι αλλα και συγκρουσιακοι,ειναι το εδαφος για παρτυ με χημικα,για λητες,χιτες και καθε λογης αλλα μπουμπουκια..!!!!Και δεν ειναι ελληνικο φαινομενο,το ιδιο εγινε και στο Μεξικο,την Γαλλια και σε καθε ''εξεργεμενη'' πλατεια η οποια δεν οργανωνεται,δεν ανεβαζει στροφες,δεν ξεφευγει απο το ''ολοι'' στο ''ποιοι''...!!!! 
    Αστε με να κανω λαθος...!!!!
    Καλα να περνατε..!!!

Last edited: 2 Ιουλίου 2011
  11. underherfeet

@ Ride a Woman:

Ασφαλως και δεν εδρασαν πρωτη φορα τωρα οι αναρχομπαχαλακηδες.
    Ασφαλως και θεωρω και γω πως αυτη η μορφη συγκρουσης ειναι μια μορφη εξεγερσης.
    Μονο που προσωπικα δεν συμφωνω με αυτη.
    Για να χρησιμοποιησω και λιγο εναν ξυλινο λογο που μου ηταν προσφιλης παλια...πιστευω πως η πρακτικη τους σε συνδυασμο με την δραση των προβοκατορων και των ασφαλιτων που μπλεκονται μαζι τους, το μονο που κανει ειναι να ριχνει νερο στον μυλο της αντιδρασης!....
    Προσφερει καλυψη,δικαιολογια και νομιμοποιηση της δρασης του κρατικου μηχανισμου καταστολης .
    Φοβιζει,παθητικοποιει και συντηρητικοποιει τα μικρομεσαια αστικα στρωματα της κοινωνιας,χωρις την ενεργοποιηση ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των οποιων καμμια αλλαγη δεν προκειται να γινει ποτε.
    Μια ματια να ριξεις οχι μονο στην αποψη της zou,της πλειοψηφιας οσων εχουν εκφραστει εδω μεσα γι'αυτα τα θεματα θα σε πεισει ,πιστευω για τα παραπανω.

Δυστυχως,το ελλειμμα πολιτικης και το πλεονασμα λαικισμου και μικροπολιτικης της Αριστερας την εχουν απομονωσει και απαξιωσει εξ ισου με τα αστικα κομματα στα ματια του λαου, ο οποιος, ,αποσβολωμενος,παραζαλισμενος και ενδεης μπροστα στην αποτομη καταρρευση της πλαστου περιβαλλοντος ευμαρειας,καταναλωσης και αποχαυνωσης στην οποια τον ειχαν μαθει και εθισει να ζει τοσα χρονια, αυτοματα συσπειρωθηκε πανω σε μια μινιμουμ βαση συμφωνιας που μπορουσε αυθορμητα να στηριχτει,για να αντιδρασει: την καταγγελια,την μουτζα,το "ουστ!"
    Φτανει αυτο;
    Ασφαλως οχι
    Ωστοσω,μεσα απο αυτη τη μαζικη διαδικασια ειδαμε σιγα σιγα να αναδυεται ενας προβληματισμος,που παμε τι θελουμε,που συμφωνουμε ,που διαφωνουμε. μια διαθεση να μεινουμε να αντιδρασουμε σ άυτο που πανε να μας φορεσουν ,να σπασουμε το κελυφος του ατομικισμου μας..
    Αυτη λοιπον η ταση τσακίστηκε βαναυσα την Τριτη και την Τεταρτη.Προσχεδιασμενα απο το συστημα εξουσιας της χωρας με καταλυτη την δραση των προβοκατορων και με την συνδρομη αυτων των 100 ; 200; 500; εξεγερμενων επαναστατων, που καταφεραν ενα ακομα καταλυτικο χτυπημα στον καπιταλισμο και την πλουτοκρατια καταστρεφοντας δυο- τρια καταστηματα τραπεζων και αλλα τοσα ξενοδοχεια ...

,

12. Master DO

Master DO Regular Member

Θα παρακαλέσω τη μεν zou να προσδιορίσει με σαφήνεια το «ΜΑΖΙ» τον δε Brainstorm να κάνει το ίδιο με το «Ο Έλληνας».

Όχι τίποτ’ άλλο δηλαδή,
    για να ξέρουμε ο κάθε αναγνώστης
    με ποιούς «μαζί» συναγελαζόμαστε
    και τι είδους αμαρτίες πρέπει να ξεπληρώνει κανείς
    επειδή ο προπάππος του εγεννήθη Αρκάς.

Η χείριστη παρενέργεια αυτών των γενικευμένων αφοριστικών λογικών σύμφωνα με τις οποίες ισχύουν εξίσου γενικευμένες συνθήκες
    για «όλους μαζί τους Έλληνες»
    δεν είναι που μας έχουν καταστήσει ομαδικά συνυπεύθυνους,
    ---------”------------- καταντήσει ομαδικά ανυπόληπτους,
    ---------»------------ υποβιβάσει σε εξαϋλωμένους / άφαντους ως πολίτες,
    αλλά είναι που μας έχουν ψυχαναγκάσει να πιστεύουμε κιόλας ότι δικαίως είμαστε έτσι.

Ας αφήσουμε κατά μέρος τη λογική πως με παρόμοιες μεθόδους
    δυναστευόταν επί αιώνες η Λατινική Αμερική και άλλα «σημεία» του πλανήτη
    και η Ελλάδα είναι πλέον η χώρα - πιλότος της πάλαι ποτέ Δ. Ευρώπης
    όπου το πείραμα πρέπει να επιτύχει και θα επιτύχει.

Ας πάει και το παλιάμπελο των μπακαλίστικων υπολογισμών
    όπου εφόσον το 10% των υπηκόων είναι Δ.Υ. και το άλλο 10% αγρότες,
    τότε το υπόλοιπο 80% τι είναι και που πρέπει να καταταγεί; (...)
    Μία μόνο ερώτηση:
    Με ποιό δικαίωμα και ποία Παγκάλειο* λογική στοιβάζονται οι πάντες σε ένα χωνευτήριο ανευθυνότητας, φιλοτομαρισμού και βολέματος
    με κριτήρια την εθνικότητα, την επαγγελματική ιδιότητα
    ή οτιδήποτε άλλο κριτήριο από αυτά που αναγράφονται στο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας;
    Αυτά τους χαρακτηρίζουν;
    Χέστε τον Master DO, δείτε το ποστ του #11 στο παρόν νήμα
    σαν παράδειγμα και μόνο «άλλων» κριτηρίων που πιθανά -πιθανά λέω -
    μπορούν να διαφοροποιούν το καθένα ξεχωριστά
    από τα 10 κάτι εκατομμύρια συγκατοίκων σε αυτή την κοινή γεωγραφική τοποθεσία
    που απολαμβάνουν από κοινού την τύχη
    να έχουν να διαλέξουν μεταξύ Παπανδρέου - Σαμαρά και πτώχευσης.

Υπογραφή:
    Ένας νεόπτωχος που βιοπορίζεται από τον Τουρισμό
    και ζορίζεται να κατέβει πλατεία
    επειδή ο συνδυασμός ληγμένων χημικών και πάθησης που έχει
    μπορεί να αποβεί μοιραίος.
    Παρόλα αυτά, την επόμενη μέρα επειδή πρέπει να επιβιώσει(ουν), περνάει υποχρεωτικά από το Σύνταγμα και παίρνει τη δόση του.

(*)
    Τουλάχιστον ο Πάγκαλος με κάθε τέτοια λεκτική ταρζανιά που αμολάει αυξάνει γεωμετρικά την ποσότητα λίπους στην περιοχή του ζωστήρα του.
    Ελπίζω όσοι ενστερνίζεστε τις παγκαλιές να αποκομίζετε κάποιο ανάλογο κέρδος.
    Ειδάλλως
    Σας πιάνει κορόιδα.

Thread Status:
Not open for further replies.