Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 24 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάρτη

Πολύς κόσμος, στο σύνταγμα χθες. Αφυπνισμένοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες επιτέλους, που μετέτρεψαν την πλατεία συντάγματος σε χωματερή για τα σκουπίδια τους , ώστε να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να απολύσει τους οδοκαθαριστές...

Φοβερή αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας....
    Τώρα που οι πολίτες βγαίνουμε στους δρόμους θα δείξουμε σε όλους πώς είναι να ζεις σε χωματερή.

Κι αν πει κανείς ότι υπερβάλω, θα πρέπει να ξανασκεφτεί τι σημαίνει να ενδιαφέρεσαι για τον τόπο που ζεις. Προς το παρόν τα 3/4α ενδιαφέρονται για τα λεφτά που δεν μπορούν πια να κλέψουν, κι αυτό δεν προμηνύει τίποτα αισιόδοξο.

2. whipmarks

whipmarks Regular Member

χθες το mega μου θυμησε λιγο την πριν πολυμετοχικοτητα παο εποχη.Τοτε που 30000 βαζελες κανανε πορεια στην αθηνα και δεν εδειξε ουτε ενα πλανο.Αντε τοτε δεν θελανε να πικαρουν την αγια οικογενεια,χθες αραγε σε πιον θελανε να κανουν χαρη? 

3. kardy_

kardy_ Regular Member

@kati and @ Eri

το θεμα με τα τηλεφωνα και τα μπλογκ το ειπανε οι ειδησεις οχι εγω!
    απλα εγω το εγραψα εδω μεσα

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

σημερα στις 6 τ'απογευμα η συνέχεια...
    (ελάτε και μετά τη δουλειά ,δεν υπάρχει πρόβλημα...  )

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Θα έρθουμε.

Στην βουλή όμως πότε θα μπούμε να πετάξουμε τους μιζαδόρους έξω;

Έχω κάποια γιαούρτια ληγμένα και δεν ξέρω τι να τα κάνω. 

6. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάρτη

Ε μη μου πεις οτι περιμενες περισσοτερο κοσμο....Εγω εξαρχης φοβομουν μην τυχον οι καφετεριες μαζεψουν πιο πολυ κοσμο απ'οτι η συγκεντρωση αλλα ενταξει, ειμαι ικανοποιημενη απο την προσελευση......

7. Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάρτη

Φωνή λαού οργή θεού.

8. Απάντηση: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάρτη

Βασικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί υπήρχε πολύ έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα.
    (Η απραξία και η απουσία σκοπού θρέφει την ερωτική διάθεση.)
    Ίσως ξαναπάω απόψε.

9. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

@Stressine,

Λέτε: «Αρθρώνεις λόγο με τους όρους που σου έχουν υποδείξει

Εδώ έχω μια τεράστια ένσταση. Γνωρίζω πολύ καλά τα παρασημαινόμενα του όρου «πολίτης», όπως και πολλών άλλων όρων. Τόσο πολλών που όταν πάω να μιλήσω για πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, στραμπουλάω τη γλώσσα μου κατά το απέλπιδο σλάλομ αποφυγής της χρήσης τους. Από ένα σημείο και μετά όμως, αυτό καταντά γλωσσική τρομοκρατία. Αντιστέκομαι ΚΑΙ σε αυτό λοιπόν: δεν θα μας υφαρπάξουν και τις λέξεις!!! Γιατί αν το κάνουν, τότε μας έχουν κλέψει και τις έννοιες. Νέοι ορισμοί; Ναι. Νέο περιεχόμενο; Και βέβαια. Επαναπροσδιορισμοί; Φυσικά. Όχι όμως εγκατάλειψη των λέξεων για αποκλειστική χρήση από τα χείλη της εξουσίας. Είμαι Πολίτης και έχω δικαίωμα να το αρθρώνω, κι όποιος μου αρχίσει τις τρικλοποδιές με το τι μπορεί να σημαίνει ο όρος «πολίτης» διαθέτω όλον τον χρόνο του κόσμου για να του το κάνω δίφραγκα. Και να δούμε ποιος θα αντέξει!  

Λέτε επίσης: «Και με μια περίεργη διαλεκτική διαστροφή, θα μπορούσε να εντοπιστεί και μια υπόγεια συγγένεια ανάμεσα στην απροϋπόθετη και αδιαφοροποίητη σύγκλιση όλων με όλους στο συμβολικό επίπεδο και στην απόκλιση όλων από όλους μέσα από την αδιάκριτη βία που έχει αρχίσει εσχάτως να εμφανίζεται και στα καθ' ημάς. Αλλά αυτή είναι μια άλλη, τεράστια κουβέντα που μας βγάζει ακόμα και στην έννοια της θυσίας. Άλλη φορά

Ε μα δεν υποφέρεστε! Μας πετάτε μια άκρως ενδιαφέρουσα σκέψη και μετά μας αφήνετε με το τάμα… Εγώ προσωπικά κι αυτοπροσώπως θα ήθελα να ακούσω πάραυτα και το ξετύλιγμά της.

Τέλος, λέτε: «Το αυτό ισχύει φυσικά και για εκείνη την γενική και αόριστη αποκήρυξη της βίας, οποθενδήποτε προερχόμενης

Συμφωνώ με τη συνοπτική κατάδειξη της δομικής αντίφασης που επισημαίνετε. Αποκηρύσσουμε συλλήβδην τη βία μη αντιλαμβανόμενοι ( ; ) ότι αυτό που υφιστάμεθα είναι σφοδρή βία. Κι αυτό όπως το παραπάνω δεν είναι ένα από τα θέματα που ξεπετιούνται, ωστόσο μια γρήγορη παρατήρηση είναι ο εγκληματικός ρόλος των ΜΜΕ στη δημιουργία στερεοτύπων και στη δαιμονοποίηση συγκεκριμένων μόνο όψεων της βίας. Όπως και να ‘χει, απέχουμε πλέον έτη φωτός από εκείνο το παλιό σύνθημα «βία στη βία της εξουσίας». Κάποιοι είπαν ότι είναι εβραϊκής εμπνεύσεως και λογοκρίθηκε φαίνεται  

Γενικότερα τώρα ως προς το σκεπτικό σας, να θυμίσω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που σε αυτό το φόρουμ έχω αναφερθεί στην χρεία επαναπροσδιορισμού μιας άλλης καταξεσκισμένης λεξούλας: της ιδεολογίας. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι της άποψης «όλοι οι καλοί χωράνε», αλλά διατηρώ πάντα τη ρομαντική ελπίδα ότι οι διαδικασίες είναι εκείνες που πλάθουν συνειδήσεις. Για παράδειγμα, στη χτεσινή συγκέντρωση βρέθηκα κάποια στιγμή κοντά σε μια παρέα πενηντάρηδων που είχαν στήσει ένα κλασικό καυγαδάκι καφενείου τρωγόμενοι με τα ρούχα τους (πάνω στο ελληνοπρεπέστατο μοντέλο «στους δύο πρέπει να υπάρχουν τρεις γνώμες»). Από τα λεγόμενά τους, τους έκοψα για σπιθο-συνασπισμένους της αριστεράς και της προόδου. Ώσπου κάποια στιγμή βγαίνει ψηλότερα ένας και λέει «Σας ρωτάω: Έχει αποτύχει συνολικά η γενιά μας ή όχι;». Έπεσε για μια στιγμή βουβαμάρα, και μετά οι άλλοι έσκυψαν τα γκρίζα κεφάλια και ψιθύρισαν σχεδόν ντροπιασμένοι «Ναι, έχει». Κάτι ήταν κι αυτό. Τόσο γι’ αυτούς που το είπαν όσο και γι’ αυτούς που το άκουσαν.

Anacreon,

Λέτε: «Βασικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί υπήρχε πολύ έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. (Η απραξία και η απουσία σκοπού θρέφει την ερωτική διάθεση.) Ίσως ξαναπάω απόψε

Εκείνο που πάτε να στηλιτεύσετε είναι ακριβώς ένα από τα ζητούμενα: η απραξία ως Ιερή Αεργία, ως χρόνος με τον εαυτό μας και τους άλλους, ως δυνατότητα ενδοσκόπησης και αναζήτησης. Και η απουσία σκοπού -εφόσον ο «σκοπός» τείνει να ορίζεται με εσχατολογική, καλβινιστική προοπτική- ως υπαρξιακή απελευθέρωση. Με απλά λόγια, μόλις νιώθεις ότι μπορεί να σου βγει από τον κώλο το αγγούρι του «δούλευε και σκάσε μαλάκα γιατί έτσι πρέπει να κάνεις», τότε σου ανοίγει η όρεξη για το real thing.
    Να ξαναπάτε λοιπόν, και να συνεισφέρετε με τις δικές σας δυνάμεις στην ενίσχυση τόσο της απραξίας όσο και της απουσίας σκοπού και τότε να δείτε ερωτισμός που θα προκύψει!

10. Απάντηση: Re: Οι Αγανακτισμένοι / Los Indignados - Τετάρτη 25 Μάρτη

LOLOLOLOL, ποιος σας είπε ότι το στηλιτεύω; Το επαινώ!!!!!!!!!!  

Εδώ και χρόνια βαρέθηκα να τσιμπάω ξανά και ξανά τα δολώματα της Επανάστασης και του Σκοπού και της Μέρας Εκείνης Που Θα... και τελικά να μου ματώνει τον ουρανίσκο ξανά και ξανά το αγκίστρι της ανομολόγητης και καταπιεσμένης εξουσιαστικής καύλας του κάθε ξωπεταγμένου απ' την παρέα κι απ' τη ζωή, που νιώθει ότι παραγνωρίστηκε η αξία Του (sic) και ξεσπάει εκεί που τον παίρνει, δηλαδή σε όσους τον νομίζουν σύντροφο και για να διατηρήσει την κατάσταση ως έχει τραβάει απ' τα μαλλιά την κάθε φαντασίωση που του κατεβαίνει και το ένα του μυρίζει και το άλλο του βρωμάει. Και τελικά στην πράξη προκύπτει πως του βρωμάει μόνον ό,τι δεν μπορεί να καπελώσει - για τις μαλακίες των δικών του δεν τραβάει ζόρι. Η εξαπάτηση έχει καταντήσει τόσο προβλέψιμη που δεν είναι πια εξαπάτηση.

Χίλιες φορές να με κοζάρουν τα ζευγαράκια στο Σύνταγμα και να φαντασιώνομαι αμφιτραινάκια μαζί τους   , παρά να χαρακώνονται τα μάτια μου όταν βλέπω τα παιδάκια να πετάνε τη ζωή τους παπαγαλίζοντας εν χορώ τα μάντρα του κάθε δυστυχισμένου καθοδηγητή.

(Μοσχομύρισαν ΚΝΕ τα Εξάρχεια by the way. Μας έφτυσε η Γκόμενα και τώρα τη βαφτίζουμε μπάζο για να τσούζει λιγότερο η χυλόπιτα.)  

Last edited: 26 Μαϊου 2011
  11. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

άντε σιγα-σιγά αφού αγανακτήσατε στην Αθήνα .. με τα επιδόματα του δημοσίου .. και με τις ακίνητες περιουσίες που αποκτήσατε .. ήρθε η ώρα να γυρίσετε στα χωριά σας να κάνετε και καμία δουλειά .. να παράγετε και τίποτα .. τι μια ζωή οι ευρωπαίοι θα σας δίνουν  
    ακου εκεί .. επίδομα ανύπαντρης θυγατέρας .. ουστ   

12. mona

mona mea_maxima_culpa

Thread Status:
Not open for further replies.