Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Οκτωβρίου 2006.

  1. zinnia

    zinnia Contributor



    Αγαπητε bdsmslave.

    εχεις δικιο και σεβαστες ειναι οι αποψεις σου.

    Οταν εγραψα αυτα που εγραψα λιγο , εως καθολου ειχαν να κανουν με τις δικες σου θεσεις παρα με τα δικα μου βιωματα και συνειρμους..

    Καταλαβα επισης πως οι δικοι μας συνειρμοι ειδικα οταν ειναι βιωματικοι, απεχουν παρασαγκες απο το τι σημαινουν για καποιον αλλον.

    Ναι ειναι τρεις λεξεις που για τον καθενα σημαινουν πολλα πραγματα κι ο λογος που σου απαντησα ετσι που σου απαντησα, ειναι γιατι ειδικα εκεινοι οι ανθρωποι τοτε, που κοπτονταν γι αυτο το τριπτυχο, εδειξαν με τα εργα τους , το βιο και την πολιτεια τους πως απλα τις χρησιμοποιουσαν σαν προπετασμα.. Κι επειδη τοτε, οπως θα εχεις διαβασει ή σου εχουν διηγηθει, ηταν ανεκδοτο να λες πως υπηρχε ελευθερια λογου, ελευθερια στη διακινηση των ιδεων , της ατομικης ελευθεριας, εκανα τον συνειρμο πως δεν εχουν θεση σ ενα τετοιο φορουμ ..

    ΥΓ. Ακομα θυμαμαι κι ας μην πηγαινα καν σχολειο, την ενταση μεσα στο σπιτι μου, τον πανικο της μαμας μου, την ανησυχια του πατερα μου, τα μισολογα πισω απο κλεισμενες πορτες, τη διπλωμενη εφημεριδα (τα ΝΕΑ ηταν) κατω απο τη μασχαλη, μια περιρρεουσα ατμοσφαιρα απειλης κι απωλειας, τον πατερα να "φευγει" για δουλειες , τη μαμα μου να μου λεει "θα γυρισει μωρο μου σ ενα ταξιδακι πεταχτηκε"..
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών

    Μάλιστα...
    Αν μάθαινε την ιδιαιτερότητα σας:

    α.η ΠΑΤΡΙΣ θα σας αφαιρούσε ποικιλοτρόπως πολλά από τα δικαιώματα σας..

    β.η ΘΡΗΣΚΕΙΑ θα σας είχε αφορίσει και θα σας θεωρούσε μίασμα

    και γ.η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα σας απόδιωχνε ή στην καλύτερη θα σας θεωρούσε ανώμαλους που χρήζουν βοήθειας και περίθαλψης..

    Βγείτε έξω και ζητήστε ισότιμη θέση,αντί να λέτε "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω.." .

    Δεν ισοπεδώνω τίποτα.Απλά θεωρώ τη βάση αυτή παροχυμένη ,επιβλαβή και μη λειτουργική ως προς το σύνολο.Γιατί;Δεν έχω να πω κάτ..Γύρω σας είναι οι απαντήσεις  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών

    Ως παλιά και ανανήψασα φεμινίστρια θα μου επιτρέψεις να βλέπω κάπως απόμακρα και αδιάφορα την πολιτική πλευρά μίας τόσο προσωπικής επιλογής όπως το ΒΔΣΜ για τον καθένα μας. Εκτός και αν κάποιος από μας το διαπράτει ή ετοιμάζεται ή επιθυμεί να το διαπράξει για λόγους πολιτικής ένταξης, ας μας το πει να το ξέρουμε να γελάσουμε και λίγο...

    το κράτος, αν υποθέσουμε ότι διαθέτει τους θεσμούς που λειτουργούν για να πάρει είδηση και να τιμωρήσει/αποτρέψει, δεν έχει δηλώσει την επιθυμία ν αποτρέψει το BDSM αν γνωρίζω καλά, θέλει λίγη προσοχή βέβαια από μας αλλά ακόμα και ο αυνανισμός και το βανίλλα σεξ θέλουν λίγη προσοχή δεν μπορώ να παω να χαϊδευτώ ή να κάνω έρωτα με τον φίλο μου στην πλατεία του χωριού μου, πώς να το κάνουμε.

    η θρησκεία νοιάζεται πρωτίστως για την αναπαραγωγή και αν το ΒΔΣΜ μου την ενοχλεί ως προς αυτό και αφόσον πάω και της το πώ, αλλιώς που είναι η θρησκεία - μιά φορά που θέλησα να προσευχηθώ στη ζωή μου βρήκα εκκλησιές κλειδωμένες - τότε ναι κάτι θα κάνει κάπως θα με σπρώξει προς άλλη κατεύθυνση ειδάλλως τίποτα.

    Υπόψη ότι σε χώρες που η καθολική εκκλησία διαμορφώνει την αντίληψη περί καθημερινής ηθικής των πολιτών και που η εξομολόγηση των γυναικών στον παπά της ενορίας γίνεται τακτικά, το κύριο αμάρτημα είναι και σήμερα η ανυπακοή στον άντρα τους. Το επόμενο είναι το αμάρτημα του σοδομισμού αλλά αν η γυναίκα το διαπράξει (ναι αυτή το διαπράτει κατά την εκκλησία) από υπακοή, τότε δεν έχει πρόβλημα αν το αρνηθεί θεωρείται ανυπάκοη και έχει πρόβλημα.

    Με την οικογένειά μου, τους φίλους μου κλπ, είναι υποχρέωσή μου να ελέγχω την κατάσταση εγώ ή ο Αφέντης μου αν έχω. Πάντως είναι θέμα προσωπικό και όχι κοινωνικό του καθένα.

    Άρα μάλλον έχουμε ισότιμη θέση και μάλλον ανοιχτές θύρες θα κρούαμε αν βγαίναμε να την διεκδικήσουμε. Ζημιά στον εαυτό μας θα κάναμε αν δεν θεωρούσαμε εμείς δεδομένη την ισότιμη θέση μας, δεν μας την έχει αμφισβητήσει κανείς.

    Έχω μία απορία για μας εδώ:
    στα μισά εν ενεργεία νήματα λέμε ότι δεν τρέχει τίποτα και όλοι στη ζωή τούτη ΒΔΣΜ κάνουμε αλλά μερικοί δεν το ξέρουν και στ άλλα μισά λέμε ότι είναι μέγας κίνδυνος να βλαφτούμε σοβαρά αν κανείς μάθει οτι κάνουμε ΒΔΣΜ;
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Εγώ προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους συζητήσεις ...
     
  5. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    Re: Απάντηση: Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών


    incomplete χωρις να θελω να ειρωνευτω αλλα μαζι με την ιδιαιτεροτητα μας να βγουμε να πουμε και τον λογαριασμο μας στην τραπεζα ?να πουμε το τροπο που κλεβουμε την εφορια?η πατριδα θα σε εκλεινε για φοροδιαφυγη,η θρησκεια θα σε κατηγορουσε ως κλεφτη και η οικογενεια σου δεν θα ηθελε να εχει παρτιδες μαζι σου!!!αν θυμαμαι κατι λιγα απο νομικη πλευρας παντα η βαση των προσωπικων δεδομενων ειναι απορρητη.μηπως κανω λαθος?
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών

    Μα δεν ταυτίζεις ιδιαιτερότητα με κάτι μεμπτό ή με κάτι νοσηρό..Μην πέφτεις στην παγίδα που ο ίδιος έφτιαξες φίλε μου  
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν είναι οι λέξεις Πατρίς , Θρησκεία , Οικογένεια που περιορίζουν το δικαίωμα της έκφρασης μας . Η δήθεν προσβολή τους από τις επιλογές μας ως άλλοθι μιας κρίσης απέναντι στα έργα μας , είναι που με ενοχλεί .
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Οι Α/άγριοι των κατοικημένων περιοχών

    Να σε βάλω στη διαδικασία να γίνεις πιο σαφής φίλε μου;  
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν εκφραστώ δημόσια τότε θα κυνηγηθώ γιατί…
    Θα προσβάλω τα ήθη χρηστά …
    Θα μολύνω τον θεσμό της οικογένειας…
    Θα ντροπιάσω την πατρίδα ως μαύρο τέκνο της…
    Και δε θα έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά , καθώς στα στεγανά της προσωπικότητας του καθενός από εμάς τίποτα το βρώμικο υγρό δεν μπορεί να εισχωρήσει αν αυτός δε θέλει. Αλλά αυτά τα τρία θα είναι ένα πολύ δυνατό επιχείρημα για να πολεμήσει τα "καινά δαιμόνια" που μπορεί να σπέρνω...
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ηλία θεωρείς ότι μολύνεις τον θεσμό της οικογένειας;;;
    Μα τι λέμε τέλος πάντων εδώ μέσα;;;
    Σε λίγο θα πείτε να μας πάνε στα κάτεργα για τις επιλογές μας
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν το έκανα Φιόνα μου. Αν εξέφραζα τις απόψεις μου ...
     
  12. Goddess Isabelle

    Goddess Isabelle New Member