Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δηλαδή; Να του κάτσω να μην του κάτσω;
    Να κάνω σχέση; Να μπω σε D/s; τι θα πει σημαντικό ρόλο ;

    Πόσο υποτακτική;
    Δηλαδή αν μου τα ζήτησε όλα η αν κάτσαμε να διαπραγματευτούμε; Τι θα πει πόσο υποτακτική; Να με θέλει μόνο για σεξ και ξύλο; Και να μην με θέλει να με ελέγχει; Πώς το εννοείς;

    Κάτι τι; Ένα σεξ; Ένα πλέι; Μια σχέση; Πώς το έχεις στο νου σου.
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εμένα δεν με ενδιαφέρει τίποτα.
    Σου λέω τι συμβαίνει και πως αντιλαμβάνονται τα υ κάποια πράγματα. Εσένα μπορεί να σε ενδιαφέρει αυτό, να πάρεις το αποτέλεσμα Κ όμως δεν ξέρω αν λέγεσαι η σε αντιλαμβάνεται ούτε το υ, ούτε εσύ ο ίδιος. Αυτό εξηγώ. ( Μιλάω σε α ενικό επειδή πήγε η κουβέντα έτσι, δεν υπονοω κάτι για εσένα σαν Αριοχ προς Θεού)
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν είχα σκοπό να το κάνω τόσο συγκεκριμένο @χάντρα αλλά αν αυτό είναι απαραίτητο ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για κάποιον που τον αντιλαμβάνεσαι, από ότι ξέρεις για εκείνον, ως τον κυριαρχικό των ονείρων σου και θα ήθελες να κάνεις D/s μαζί του.

    Σου είναι καθόλου σημαντικό το πως σε αντιλαμβάνεται ως υποτακτική εκείνος ?
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    δες,
    η μαμά ή ο μπαμπάς που προσποιείται κάθε δεύτερη μέρα καρδιακό επεισόδιο για να εκβιάσει προσοχή και επιβολή, πράγματι επιβάλλεται και υποτάσσει εκείνους που θέλουν να ανταποκριθούν. κυριαρχικός όμως σπανιότατα είναι. κατά κανόνα καθ υποταγήν το κάνει. περνάει βέβαια το «δικό του», αλλά δεν είναι δικό του. άγχος είναι. δεν οδηγεί ο ίδιος. αποτέλεσμα φέρνει, όντως, όταν φέρνει.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μάλλον δεν διάβασες παραπάνω.
    Δεν αντιλαμβανόμαστε κάποιον ως Κ επειδή ξέρουμε για αυτόν ( μάλιστα έτσι όπως είναι ο χώρος πια, αυτά που μαθαίνουμε μόνο για τα όνειρα μας δεν είναι χαχ ) αναγνωρίζουμε ως Κ αυτόν που μας κάνει να νιώσουμε υ. Με το είναι του.


    Πάλι δεν καταλαβαίνω τι θα πει αν μου είναι σημαντικό. Σημαντικό ως προς τι; Αν θα μπω σε Ντι/Ες επειδή με βλέπει λίγη; Πχ ; Μα αν με βλέπει λίγη, για Αυτόν δεν θα μπω ούτως η άλλως σε D/s γιατί δεν θα το επιδιώξει.

    Να κάνω πλευ με κάποιον που θα ήθελα να με αναλάβει και αυτός να μην με αναλαμβάνει επειδή του είμαι λίγη και δεν θεωρεί ότι είμαι υ; ( Αυτό ρωτάς; )
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν με αντιλαμβάνομαι ως Κ και δε με ενδιαφέρει να με αντιληφθούν ως Κ. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να γίνεται το δικό μου και so far στην ερωτική μου ζωή το είχα καταφέρει μέχρι που το έκοψα μαχαίρι γιατί ο συνδυασμός αμοραλισμού, σαδισμού και ψυχικού μαζοχισμού είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός.
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ε πες το ντε!
    Για Κ δεν μιλάμε μωρέ;;;; Θα με τρελάνετε έδω μέσα;  
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Περίμενε, μην βιάζεσαι.

    Διάβασα παραπάνω, ειλικρινά το έκανα και το ξαναέκανα μόλις τώρα αλλά δεν άλλαξε κάτι.

    Οκ, ας αφαιρέσω το αντιλαμβάνεσαι, ας το κάνω "σου φαίνεται για κυριαρχικός των ονείρων σου από όσα ξέρεις και κατα το πως κρίνεις αυτά που ξέρεις". Αν συμφωνούμε ως εδώ, ας κάνω λίγο πιο λαικό το δεύτερο μέρος, όποτε : θα σε ενδιέφερε να του γυαλίσεις ως υποτακτική προκειμένου να ασχοληθεί μαζί σου ? Το ξεχείλωσα κάπως αλλά θα το μακρύναμε πολύ διαφορετικά φοβάμαι.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    σε αυτήν την νέα βάση, χωρίς το αρχικό "μέσες άκρες", και το τωρινό "ακριβώς", και οπωσδήποτε χωρίς πρωτάθλημα, μπορούμε να βρούμε κοινό τόπο γιά συζήτηση από κοντινές θέσεις. θα επαναλάβω την αίρεση οτι δεν κατανοώ το κίνητρο του κυριαρχικού να προσαρμοστεί αναλόγως για να επιβληθεί σε επίδοξο υποτακτικό.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό που λέω είναι πως αν τελικά επιβάλλεται, το αν είναι κυριαρχικός ή αν τον εκλαμβάνουν ή εκλαμβάνει εαυτόν ως κυριαρχικό, από την οπτική της επίτευξης του αποτελέσματος δεν έχει σημασία, παρά μόνο αν έχει σημασία για τον ίδιο.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Επειδή πχ έχει βρει πάνω του πολλά πράγματα που του αρέσουν, πράγματα που δεν άπτονται της υποτατκικότητας του.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    αυτές τις ανωμαλίες δεν τις ξέρω. καπου ωπα.