Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. constantinesm

    constantinesm New Member

    Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιά το χρόνο που αφιέρωσε η SM_Art_Lady προκειμένου να ενημερώσει άτομα μη σχετικά όπως εγώ, στο μεγάλο κεφάλαιο της εκπαιδευσης σκλάβων και υποτακτικών.
    Οι γνώσεις είναι καλό να μεταδίδονται για να επεκτείνονται αλλιώς οι επόμενοι ανακαλύπτουν αυτά που και οι προηγούμενοι είχαν ανακαλύψει.
    Ευχαριστώ
     
  2. john

    john Guest

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις,ομολογώ ότι δεν γνώριζα τόσες πολλές λεπτομέρειες!!!
     
  3. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    Στήν « Eκπαίδευση "υπηρεσίας και καμαριέρας", » θα ήθελα να προσθέσω την ταπείνωση τη μεγάλη όταν καθαρίζει το μπανιο και την τουαλέτα... γονατισμένη και αρκετά βρεγμένη με τα νερά που πρέπει να πεφτουν για να γίνει ενα κάλο καθάρισμα τους...
     
  4. siliade

    siliade New Member

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    εξαιρετικο πονημα @ αποδιδει σε μεγιστο βαθμο, τις χρησεις των ανδραποδων. μπραβο

    ---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

    οχι βεβαια, εκτος ακραιων περιπωσεων,ο σκλαβος εχει την δουλεια του, την κοινωνικη του ζωη κλπ, αλλα οτι κανει καθημερινως, σκεψη, ενεργεια,συναναστροφες, αποβλεπουν στο να ειναι αρεστα @ χρησιμα στην κυρια του. να της δημιουργουν νεες εχαριστησεις. το σημαντικο ειναι οικειοθελως, να δημιουργει ευχαριστησεις πολλων ειδων στην κυρια του, αρμοζουσες @ ταιριαστες με τα θελω @ την προσωπικοτητα της.
     
  5. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Πολύ καλά κείμενα. Και οι δικιές μου ευχαχριστίες στο πρόσωπό σας!
     
  6. Skaseskipse

    Skaseskipse New Member

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Πολύ καλό το κείμενο! Έχω δοκιμάσει να κάνω κι εγώ κάποια από αυτά με προσωρινούς σκλάβους μου.
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

       Η μόνη αλήθεια.
     
  8. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Το ότι είναι η "αλήθεια" κάποιων, δεν σημαίνει ότι έιναι και όλων των υπολοίπων. Εστω και αν ζούμε όλοι τα ίδια πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι κατέχουμε το σωστό τρόπο ή την μόνη "αληθεια".

    Ας μην είμαστε λοιπόν υπερβολικοί, όταν αναφερόμαστε στο BDSM, που για κάποιους περιορίζεται σε ένα παιχνίδι ρόλων και για άλλους είναι μια στάση ζωής.
    Υποστηρίζω λοιπόν ότι αυτό που έγραψε η tender lilly, αφορά το πως το βιώνει εκείνη και όπως και να το κάνουμε, δεν είναι η "μόνη" αλήθεια αλλά είναι μία από τις πολλές.

     
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    δεν διαφωνώ, "αλήθεια για μένα" έπρεπε να γράψω, γιατί δεν θεωρώ τίποτα ιδιαίτερο το να μάθω να τρώω στα τέσσερα από το μπολάκι του σκύλου, και επειδή συνδέω την εκπαίδευση με κουραστικές καταστάσεις και όχι τόσο με παιχνίδια. Στις δυο πρώτες παραγράφους που γράφει εκπαίδευση υποτακτικού και εκπαίδευση σκλάβου κάπου το πλησιάζει, αλλά και πάλι θα προσέθετα άπειρα πράγματα σ'αυτές τις δυο παραγράφους για να δειξω ότι δεν είναι καθόλου περίπατος μια εκπαίδευση. Εκπαίδευση είναι και επάνω σε πράγματα που μας φαίνονται ασήμαντα αλλά δεν είναι, όπως το να μάθεις να κοιμάσαι συγκεκριμένες ώρες, να γυμνάζεσαι, να ελέγγχεις τον λόγο σου, να ακούς κλπ. Ωστόσο σέβομαι πολύ την Εύα αν και δεν την γνώρισα ποτέ, θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό άτομο συγκριτικά με μερικές απατεώνισες που αν μπορούσα θα τις ξεμπρόστιαζα εδώ αλλά επειδή είμαι πονόψυχος άνθρωπος δεν το κάνω παρά τα όσα μου έκαναν. Επίσης θέλω να πω ότι η εκπαίδευση δεν αποκλείει το παιχνίδι, αυτά τα δυο δεν πρέπει να συγκρούονται και μπορεί να συνυπάρχουν μέσα στην σχέση, ωστόσο η εκπαίδευση είναι εκπαίδευση και το παιχνίδι παιχνίδι.
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2010
  10. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Re: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Πράγματι, πρέπει να προστεθούν πολλά ακόμη για να μοιάζει πιο πλήρες και ολοκληρωμένο το θέμα. Όμως διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αν μπορεί να ολοκληρωθεί ποτέ. Αυτό επειδή ο καθένας μας μπορεί προσθέσει κάτι, που αφορά την εκπαίδευση, ανάλογα τις ανάγκες του και την φαντασία που διαθέτει!!
     
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Η εκπαίδευση σκλάβου / σκλάβας είναι κατά την άποψή μου μία κουραστική και μακρόχρονη διεργασία, με αντικείμενο τον τρόπο με τον οποίο ο επίδοξος σκλάβος αντιλαμβάνεται τον εαυτό του, τον Κ του και την σχέση του με το περιβάλλον του. Δεν έχει να κάνει με επιφανειακές δραστηριότητες, όπως το να παίρνει μία καλή πίπα ή να αντέχει στον πόνο ή να παρέχει υπηρεσίες. Έχει να κάνει κυρίως με το πλαίσιο σκέψης, πίσω από την παροχή υπηρεσιών, με ένα γενικότερο πλαίσιο δεκτικότητας και επεξεργασίας της απόλαυσης και του πόνου.

    Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να τις ξεμπροστιάσεις, ιδίως αν αναλογισθείς το γεγονός ότι πρόκειται για άτομα τα οποία ουδόλως ανήκουν σε μία συνειδητοποιημένη κοινότητα - η οποία αποτελείται από περίπου 200 άτομα στον ελλαδικό χώρο, σε αντίθεση με το εξωτερικό, με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι σχεδόν όλα γνωρίζονται μεταξύ τους. Η αλήθεια πάντα βρίσκει τον τρόπο να θριαμβεύει. Ακόμη και η εποχή του Στάλιν, όπου έσβηναν τα πρόσωπα από τις φωτογραφίες, παρήλθε με συγκλονιστικό τρόπο. Κατέρρευσε όλο το σύστημα μαζί με τις ψευτιές και τα παραλλαγμένα βιβλία ιστορίας, από όπου είχαν σβηστεί οι σελίδες.

    Damn right...
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Δεν ανήκουν στην κοινότητα αυτοί. 'Εχουν δική τους κοσμάρα και κινούνται εκ του ασφαλούς και μοναχικά - φοβικά.