Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Επαγγελματίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 20 Μαϊου 2021.

1. nikossub93

nikossub93 Contributor

Για πρώτη φορά στην ζωή μου μετά περίπου 2,5 χρόνια στην υπηρεσία Τής Κυρίας Χρύσας και ενώ δυστυχώς είμουν πλέον <<αδέσποτος>> αισθάνθηκα μέσα μου μια ακατανίκητη ανάγκη να υποταχθώ. Αισθανόμουν αυτή την ανάγκη και παλιά αλλά από τότε που έζησα την εμπειρία στην πράξη δεν μπορούσα πια να κάνω υπομονή. Έτσι τηλεφώνησα σε ένα τηλέφωνο που βρήκα στο διαδίκτυο σε δύο επαγγελματίες Αφέντρες . Την Κυρία Κ και Την Κυρία Μ (Δεν γράφω ολόκληρα τα ονόματα για ευνόητους λόγους) Αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο και συζητήσαμε τι μου αρέσει (strapon crossidressing ποδολαγνία σκυλάκι κλπ) κλείσαμε ραντεβού στο σπίτι Τούς. Η τιμή τσουχτερή αλλά άξιζε τον κόπο σκέφτηκα και όντως είχα δίκιο. Έφτασα σε ένα μικρό διαμέρισμα που διατηρούσαν δεν θα αποκαλήψω την περιοχή. Μου άνοιξε η Αφέντρα Κ μια 40αρα καόστεκούμενη milfάρα καστανή που όμως μια μάσκα έκρυβε τα μάτια Τής. Καλώς το σκλαβί είπε . Ένοιωσα για άλλη μια φορά αυτόν τον ακαταμάχητο συνδυασμό καύλαε και ξεφτήλας κάτι σαν ένα ηφαίστειο μέσα στο σώμα μου. Αγάπη μου έλα ήρθε η πουτανίτσα μας είπε Στην Κυρία Μ μια 35αρα μελαχρινή θεογκόμενα με υπέροχα πόδια και Τής έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Κατάλαβα πως ήταν λεσβίες. Καλησπέρα Κυρία είπα και κατέβασα το κεφάλι. Ά είναι και ευγενική η τσουλα είπε η Κ. Γδύσυ σκλάβε και στήσου στα 4 μου είπε και εγώ το έκανα αμέσως. Επεξεργάστηκε την κωλοτρυπιδα μου και είπε βλέπω πως είσαι μεγαλη τσουλάρα. Έβαλε ένα κρύο τζελ στο πλαστικό σκυλί Τής και άρχισε να γελάει με λύσσα. Μετά από καιρό ένοιωσα επιτέλους τι σήμαινει να είσε ύ. Την ίδια στιγμή η Μ μου έβαζε το δικό Τής καυλί στο στόμα. Από το στόμα θα το πάρεις φώναζε. Αφού τελείωσε το ξέσκησμα η Μ έφερε κάτι γυναίκες εσώρουχα ροζ και μου τα φόρεσε ενώ έλεγε με ικανοποίηση πόσο υπάκουη τσούλα ήμουν. Επειδή έχουμε καποια οικονομικά πρόβλημα σκεφτήκαμε να σε κάνουμε πουτανα είπε η Αφεντρα Κ. Σκυλοουτανα πρόσθεσε η Μ και μου φόρεσε ένα κολάρο στον λαιμό και μια σκυλίσια ουρά στον κώλο. Θα γίνεις πόρνη για Τις Αφέντρες σου ρώτησε η Κυρία Κ και εγώ απάντησε φυσικά Αφεντρα. Μπράβο κούκλα μου μου είπε και έχωσε για άλλη μια φορά το ατραπό Τής στο στόμα μου. Μπράβο μπορώ να σου ω μπράβο μαλακά φώναζε την ώρα που εγώ ρουφούσα το στραβό σαν να ήταν η τελευταία πιπα στην ζωή μου. Στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα έγλυψα τα πόδια Τούς την ώρα που αυτές φιλιοντουσαν. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά με επαγγελματίες. Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες αλλά αυτή την φορά την θυμάμαι ακόμα.