Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι γυναίκες κερατωνουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θα σε έχω στο νου να σου βρω καμιά που θα θέλει να γαμήσει μπροστά σου να μη μας γκρινιάζεις χρονιάρες μέρες.

2. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Από ότι κατάλαβα , ο νταλκάς σου είναι ότι είτε μουνάρες ,είτε μπάζα και ψάχνονται και κερατώνουν και δεν έχουν το φετίχ του Cuckold ! Κάνουν και κατι άλλο όμως...δεν κάθονται σε αντρες που δεν σέβονται τις γυναίκες  

3. Slk

Slk Κερατάς

Ωραία αντιλήψει έχεις και καταλαβαίνεις τα πράγματα επακριβως   σε κανένα μου post δεν έγραψα την λέξει μπαζο όπως εσύ και κάνα δυο άλλες εδώ ..( ποιος σεβεται και ποιος όχι αναρωτιεμαι ) δεν ξέρω βρε κορίτσια γιατί; ίσως έχετε την μύγα μπορεί ναι  
    Ανακεφαλαίωση είπα ότι πλέον η γυναίκα στη σημερινή εποχή κάνει αλληπαλλαλες ερωτικές σχέσης και καλα κανει!!!
    Όλο αυτό δημιουργεί ψυγματα συναισθήματος .βλέπω πολλές οι οποίες ψάχνονται αλλά δεν το παραδέχονται και δεν μιλάω για τις μουναρες μόνο που λογικό exoyne περισσοτερες επιλογες για τον εαυτό τους αλλά και οι κοπέλες του μετρίου μήκους κύματος.
    Το μόνο κακο το οποίο δεν είναι απαραίτητο κακό που μπορώ να σκεφτώ από το να έχεις πάει με πολλούς άντρες είναι το να έχεις τόσες εμπειρίες να ξέρεις τόσο πολλά πράγματα για αυτούς που δύσκολα θα βρεις έναν άντρα να σε ενθουσιάσει και να τον θεωρησεις τόσο ξεχωριστό ..και αυτό μου το έχουν επιβεβαιωσει πολλές γυναίκες ..συνήθως ένα άτομα με αρκετές εμπειρίες έχει 3 επιλογές 1 είτε θα είναι super , τυχερός και θα πετύχει το τζόκερ βρίσκοντας τον τέλειο γι'αυτό σύντροφό 2 είτε θα αναλώνεται σε σχέσης μικρού μήκους πηδώντας από τη μια στην άλλη μένοντας στο τέλος μόνη .3 θα συμβιβαστεί με κάτι ίσως αξιόλογο όχι τέλειο η ίσως και μη αξιόλογο μπροστά στην απειλή του χρόνου και της πίεσης του κοινωνικού προτύπου ( οικογένεια ,παιδιά,κτλ )
    Ποιο από όλα είναι τέλειο ; Η βέλτιστη λύση που θα σε ολοκληρώσει σαν "θελω" και σαν άτομο .καμία !! Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κάνει δικές του επιλογές με δικά του κριτήρια που ικανοποιούν αυτόν αποκλειστικα και μόνο .βέβαια μπορεί να αναθεωρήσει οποιαδήποτε στιγμή τα πάντα κ να αλλάξει ρωτά .αυτή είναι η μαγεία του ανθρώπινου εγκεφάλου .
    Οπότε κυνηγάς αυτό που θες και δεν σταματάς μέχρι να το βρεις με το φόβο να μην το βρεις ποτέ ; Η μένεις κάπου που έχεις βρει τα περισσότερα κ όσα θεωρείς εσύ σημαντικά με το φόβο να μην είσαι ποτέ πλήρως ικανοποιημένος ; Το θέμα είναι απόλυτα προσωπικό και εξαρταται κυρίως από το ποιος είσαι που πας τι θες κ πόσο το θες .πολλές φορές η γνώση κ η εμπειρία δεν φέρνουν ευτθχια απαραίτητα αλλά πάντα χτίζουν χαρακτήρα ..!! Υπάρχουν γυναίκες που είχαν έναν άντρα στη ζωή τους και είναι τρισευτυχισμενες υπάρχουν άλλες που μαραζώνουν υπάρχουν άλλες που έχουν πάει με πολλους και το γουστάρουν υπάρχουν και άλλες που το μετανιώνουν .
    Διάλεξε με ειλικρίνεια τι πραγματικά θες πρώτα από τον εαυτό σου και μετά από τους άλλους κ μην πάρεις μέτρο σύγκρισης τι ζωη κάποιου άλλου  

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2018
  4. vanillaki

vanillaki Regular Member

Εγώ δεν κερατωνω προσωπικα !!

5. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Ούτε εγώ κερατωνω, μα πόσο βασικια είμαι τελικά;;!!

6. Manipulator

Manipulator Regular Member

με την σκέψη πιάνεται για κεράτωμα ?

7. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Είσαι προβοκάτορας!
    Αν δεν της τον ακουμπήσει δεν πιάνεται.

Αν μια γυναίκα πάει με γυναίκα,αυτό πιάνεται για κέρατο;

8.  

9. Dom_Apache

Dom_Apache Regular Member

Εξαρτάται βέβαια και το τι θεωρεί ο καθένας κέρατο..

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν μια γυναίκα πάει με άνδρα (όχι στη σκέψη, πραγματικά) αλλά δεν "της τον ακουμπήσει", πιάνεται για κέρατο νηματοθέτα @Slk ;
    Συν το άνωθεν του ντινόπουλου, γυναίκα με γυναίκα...

11. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

όπως κερατώνουν οι γυναίκες κερατώνουν και οι άντρες με τον ίδιο τρόπο που ξέρουν και οι δυο πως γίνεται το ξενομαρκάλημα . δεν υπάρχει διαφορά.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι είναι το ξενομαρκαλημα;;;