Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι εραστές της υποτακτικής: Επιθυμία, απόλαυση ή συμβιβασμός του Κυριάρχου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. yannouli

    yannouli busy mind

    Φυσικα ειναι καλό, αν και εφόσον Κ και υ συμφωνουν απόλυτα μεταξύ τους...κρατουν ισορροπιες...μπορουν να το διαχειριστούν και όλα τα σχετικά.
    Δεν τιθεται καν θεμα σωστού ή λάθους.
    Αν σου ταιριαζει το κάνεις και το χαίρεσαι. Αν όχι , ούτε το ακουμπάς.
    Εγω σιγουρα θα βραχυκύκλωνα  
     
  2. Έναν ηλεκτρολόγο για την yannouli
     
  3. yannouli

    yannouli busy mind

    χαχα   προσεχω τι ''ακουμπάω''  
     
  4. ssmaster

    ssmaster Regular Member

    Με φωναξε κανεις??? Ηλεκτρολογος εδω
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι αμε. Θα μπορούσε. Γιατί μια υποτακτική δεν είναι μόνον υποτακτική, δηλαδή δεν είναι μόνον η ερωτική της πλευρά, είναι και εργαζόμενη, φίλη, μαμά, κόρη, φοιτήτρια κλπ κλπ
    Προσωπικά λέω ότι όλες αυτές οι πλευρές με άμεσο ή και λιγότερο άμεσο τρόπο μπαίνουν τελικά υπό το χέρι του Κ.  
    Αλλά αρκεί να το θέλει και αυτός και (κυρίως) να το μπορεί.
    Αν δεν;

    Θα μπορούσε. Και για αυτό θα μπορούσε να "φταίει" η υποτακτική αλλά και ο Κυρίαρχος  

    Διαλείμματα όχι. Όχι πάντα. Κάποιες φορές όμως έχει. Και από την υποτακτική και από τον Κυρίαρχο.
    Περιορισμούς ναι, έχει. Ένας βασικός είναι η ψυχική και σωματική υγεία κάποιου/ας. Και αυτό ισχύει και για τους Κ  

    Θα πρέπει  
    Δεν είναι θέμα αφέλειας, είναι θέμα ρομαντισμού μας ή και επιθυμίας. Γιατί κι εγώ το ίδιο νομίζω.
    Γίνεται όμως αυτό;
    Δεν έχετε ακούσει για Κ που ασχολούνται ΕΠΕ με την υποτακτική τους; Για κάποιους που βαράνε εξαφάνιση γιατί έτσι τους χτύπησε το φεγγάρι ή γιατί δεν μπορούν, ζορίζονται; Δυστυχώς εγώ έχω...  

    Όχι είναι η γνώμη μου  
    Γενικά δεν θεωρώ ότι ό,τι μπαίνει σε ένα μύλο και αλέθεται είναι καλό. Χυλό παράγει. Εύπεπτο ίσως αλλά ούτε νόστιμο, ούτε ωφέλιμο, ούτε αξιόλογο λέω εγώ  
     
  6. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    @margarita_nikolayevna φυσικά έχει και άλλες πτυχές...αλλά αν δεν κάνω λάθος μιλάμε σεξουαλικές σχέσεις! γιατί μια υποτακτική να έχει εραστές επειδή είναι μάνα, φοιτήτρια, εργαζόμενη. τι δεν καταλαβαίνω;

    αν ο Κ δεν θέλει ή δεν μπορεί , εάν η σχέση αφήνει κενά, εάν η υποτακτική δεν εξασφαλίζει την πληρότητα ....μήπως να της περάσει από το μυαλό ότι η σχέση της έχει κάποιο πρόβλημα; η μόνη λύση είναι να ...κερατώνει τον Κ (με ή χωρίς την άδεια του); θυμίζει την εικόνα των γάμων που διατηρούνται με "ξενοπηδήματα"....και μάλιστα με τη αποδοχή και των δύο ("δεν με πειράζει να ξενοπηδάει αρκεί να γυρίζει σπίτι το βράδυ, και να είναι μαζί μας στα τραπεζώματα με τους μπατζανάκηδες")

    φυσικά υπάρχουν οι περιορισμοί υγείας και ασφάλειας που ανέφερες! τους θεωρώ αυτονόητους! εγώ αναφερόμουν σε στεγανά που αφήνουν τον Κ έξω από δραστηριότητες της υ. και για να προλάβω την παρατήρηση που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει: υπάρχουν τομείς που ο Κ δεν είναι σωστό να παρεμβαίνει (οικογένεια, εργασία κλπ) αλλά δεν είναι στεγανοποιημένοι. γνωρίζει, ενημερώνεται και αν του ζητηθεί εκφέρει την άποψή του, συμβουλεύει, προτείνει.

    αλλά τελικά, ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει, τον ικανοποιεί και τον βολεύει. δικαίωμά του, αρκεί να μη απορεί γιατί ο χυλός είναι άνοστος και ατελέσφορος.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αυτό δεν ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τους εραστές, πήγαινε στις διαφορετικές πτυχές της υποτακτικής.
    Μπορεί όμως να ταιριάξει με κάποιο τρόπο: εκτός από την ερωτική της πτυχή λοιπόν, η υποτακτική έχει και μια κοινωνική ζωή ας πούμε. Αν ο Κ δεν μπορεί ή δεν θέλει να της προσφέρει την παρουσία του σε κάτι τέτοιο;
    Προσωπικά δεν θεωρώ ότι πάντα υπάρχει πρόβλημα στη σχέση αν δεν μπορεί.
    Απλά χρησιμοποιώ συχνά μια φράση, που κάποιοι δεν ασπάζονται, ότι "και η ανάγκη να πας ένα σινεμά, είναι σημαντική, πολύ σημαντική" (ας το δούμε λίγο πιο ευρέως από σινεμά παρακαλώ   )

    Δεν θεωρώ κέρατο το εν γνώσει, πολλώ δε μάλλον το με την άδεια.  
    Και ναι η σχέση μπορεί να αφήνει κάποια κενά αλλά να καλύπτει κάποια άλλα πολύ βασικά.

    Σωστό... Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιούσα αυτό τον όρο. Καταλαβαίνω όμως τι θέλετε να πείτε  
    Σε μια ουσιαστική Κ/υ σχέση όμως δεν θεωρώ ότι υπάρχει τομέας της ζωής της υποτακτικής που δεν βρίσκεται τελικά στο χέρι του Κ (όπως ξαναέγραψα   ). Προσωπικά θα πω ότι δεν νιώθω ποτέ μα ποτέ την όποια παρουσία ή παρέμβαση του Κυρίου μου στη ζωή μου, σε όποιο τομέα, ως αδιακρισία ή λάθος, τουναντίον, χαρά μου να μπαίνει σε όποιο χώρο μου (μεταφορικά και κυριολεκτικά) θέλει και χαίρομαι πάντα να Τον ακούω για κάθε τομέα και θέμα.  
     
  8. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    δλδ...αν δεν γουστάρει ο Κ την ταινία, είναι λογικό να έχει η υ έναν σινεφίλ γκόμενο!!!

    δεν είναι ανάγκη να υποστηρίζουμε μια άποψη μέχρι τελικής πτώσης αναζητώντας υποπεριπτώσεις και ιδιότυπα παραδείγματα. το μόνο που καταφέρνουμε είναι να νερώνουμε και άλλο τον χυλό που λέγαμε. που και που χρειάζεται και λίγο στέρεο έδαφος.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορούν να πάνε σε μια άλλη ταινία.  
    Μέσα από ένα ιδιότυπο παράδειγμα (και το τόνισα το έρμο λέγοντας "(ας το δούμε λίγο πιο ευρέως από σινεμά παρακαλώ   )" ) προσπάθησα να πω κάτι πιο γενικό, που δεν είναι υποπερίπτωση αλλά είναι μια αφαιρετική περιγραφή μιας κατάστασης. Που αυτή η κατάσταση για μένα ισχύει και εφαρμόζεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις, μα πάρα πολλές.  
     
  10. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Τυπικό παράδειγμα, μα και ουσιαστική ολοκλήρωση για μια γυναίκα είναι η μητρότητα.
    Επιτρέπουμε σε έναν αξιόλογο Κ να μην μπορεί να κάνει παιδιά ή να μην θέλει για τον όποιο σοβαρό λόγο;
    Επιτρέπουμε σε μια υποτακτική να μην θέλει να παραιτηθεί από τη μητρότητα οικειοθελώς;
    Επιτρέπουμε να αξιολογούν κι οι δυο τη σχέση τους ως ιδιαίτερα σημαντική; Ώστε, από κοινού, να μην θέλουν να τη διακόψουν, παρά να προσπαθήσουν να συμβιβάσουν τις αντικρουόμενες επιθυμίες ή αναγκαιότητες που προκύπτουν;

    Εγώ θα έλεγα πως μια δοκιμή τουλάχιστον θα έπρεπε να τους την επιτρέπουμε.

    Η λύση του παραπάνω οδηγεί σε ένα σχήμα κατά τη γνώμη μου: Στην παροχή άδειας στην υποτακτική, έως και την παρακίνηση της να συνάπτει σχέσεις (vanilla κατά προτίμηση) με σκοπό τη διαδρομή προς τη μητρότητα.
    Κι αυτό ο Κ μπορεί να το θεωρεί χρέος του και ευθύνη.
     
  11. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    πρώτα από όλα κανείς δεν απαγορεύει ή επιτρέπει τι θα κάνει ο καθένας.

    η μητρότητα πράγματι αποτελεί κρίσιμο θέμα προβληματισμού αν δεν μπορεί να λυθεί μέσα στην σχέση Κ/υ. δεν κατάλαβα όμως ποια είναι η προτεινόμενη λύση;

    παρακινείται η υ να βρει, να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια με έναν βανίλα; συνεχίζει τότε να σχετίζεται με τον Κ της; ο Κ κρατά και χαίρεται την υ αλλά δεν έχει καμία ευθύνη απέναντι στο παιδί της....αφού είναι του "άλλου"; ασχολούνται και οι τρεις με το παιδί; μπα σε καλό μου....σε σουηδικό φόρουμ μπήκα;

    παρακινείται να βρει ένα εραστή για δότη σπέρματος και μετά μεγαλώνει το παιδί με τον Κ ή μόνη της; σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να καταφύγει σε τεχνητή γονιμοποίηση; δλδ όλα τα ζευγάρια που κατέφυγαν σε αυτή τη λύση, γιατί δεν επέλεξαν να πάει η γυναίκα με διάφορους εραστές μέχρι να επιτευχθεί η εγκυμοσύνη; θα γλύτωναν χρήμα και ταλαιπωρία, και θα περνούσαν πολλοί συνάνθρωποι μας καλά!

    αλλά όποια και αν είναι η λύση, πάλι δεν μου ταιριάζει η ιδέα ο Κ να αποστασιοποιηθεί από αυτή την τόσο σημαντική διαδρομή της υ του!