Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ευθύνες μας, ως υποτακτικών ή σκλάβων γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 8 Φεβρουαρίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

Λαϊκισμός   Μπάλα στην εξέδρα  

Τέλος πάντων. Σας έγινε αντιληπτό πως όταν μιλάμε για ευθύνες υποτακτικών ή σκλάβων γυναικών δεν έχει το θέμα καμία σχέση με scat; Ή θέλετε να συνεχίσετε να προσβάλετε τις απόψεις όσων είχαν μπει στον κόπο να γράψουν εδώ;

2. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Α παιζαμε μπαλα? Συγνωμη, δεν το αντεληφθην..μαλλον παιζατε μονη..!

Αχμ..προφανως?! Σχολιασα καπου το αντιθετο?

Τις προσεβαλα? Πως ακριβως? Με ποιον τροπο?

3. gaby

gaby Guest

Δέχομαι το "προφανώς" @Brigitte

Όσον αφορά την τελευταία σας ερώτηση, οι τόνοι και τα νοήματά σας ήταν παραπάνω από προφανή.

4. Brigitte

Τι να σας πω @gaby ..βουλωμενο γραμμα διαβαζετε..

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

....Ποιός καλός Θεούλης με φύλαξε και δεν είχα πάρει μέρος στη κουραδοκουβέντα?  

6. Soraya

Soraya Guest

που ακριβώς είναι η διαφωνία σου; η τι προκάλεσε την "αντίδρασή σου;"

7. Brigitte

"Επειδή ακούω ένα σωρό μπαρούφες καθημερινά, χρόνια ολόκληρα, από επίδοξες σκλάβες (και σκλάβους), έχω μόνο ένα τέστ, το οποίο και εφαρμόζω: βάζω την επίδοξη σκλάβα να φάει μια κουράδα.

Αν τα καταφέρει και την φάει, θεωρώ ότι είναι ειλικρινής, στις βλέψεις της να γίνει σκλάβα ενός μοναδικού Κ. Αν όχι, θεωρώ ότι επιδιώκει απλά τα δικά της συμφέροντα.."

Ειλικρινα πιστευα οτι δε χρειαζεται περαιτερω αναλυση η αντιδραση μου στο παραπανω ποστ..αλλα προφανως εκανα λαθος εκτιμηση εφοσον γεννωνται ερωτηματικα..

Την αντιδραση μου ή μαλλον καλυτερα το ξαφνιασμα μου το προκαλεσε ολο το ποστ..τοσο το "τεστ" αυτο καθ' εαυτο (" βάζω την επίδοξη σκλάβα να φάει μια κουράδα" ) οσο και το πως ακριβως απο αυτο το "τεστ" προκυπτει το συμπερασμα:
    "Αν τα καταφέρει και την φάει, θεωρώ ότι είναι ειλικρινής, στις βλέψεις της να γίνει σκλάβα ενός μοναδικού Κ. Αν όχι, θεωρώ ότι επιδιώκει απλά τα δικά της συμφέροντα.."

8. Soraya

Soraya Guest

και γιατί όλο αυτό το τεστ να προκαλέσει ξάφνιασμα;
    θέλω να πω:
    είμαστε σε ένα bdsmικό φόρουμ όπου εφόσον υπάρχει συναίνεση όλα είναι επιτρεπτά..
    αντιλαμβάνομαι, όμως κι εσύ γνωρίζεις καλά πως όλα δεν είναι για όλους.
    για πιο λόγο όμως θεωρείς ότι μπορούμε να κρίνουμε ως ανορθόδοξες τις πράξεις του οποιουδήποτε; μόνο και μόνο επειδή δεν το χωράει ο δικός μας νους;

9. Brigitte

Γιατι πολυ απλα οταν κατι ποσταρεται δημοσια ειναι "ανοιχτο" σε καθε ειδους κριση. Το αν συμφωνουμε με καποιο σχολιο ή οχι ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.
    Αν καποιος αρεσκεται σε τετοιου ειδους "τεστ" για να αποδειξει κατι..be my quest..δεν νομιζω να εμποδισα κανεναν απο το να φαει τη σκατουλα του επειδη απλα εξεφρασα την εκπληξη μου!

10. gaby

gaby Guest

Επί της αρχής συμφωνώ πέρα ως πέρα με @Soraya, πλην η δήλωση της D. εκείνη ήταν ατυχής και κατ εμέ και αν την έβαζε σε εφαρμογή πιθανότατα ατελέσφορη, απόλυτα αντιαισθητική, άσχετη. Άλλωστε, @Soraya, με scat λίγοι, ειδικά φετιχιστές ως προς scat ασχολούνται. Απ ό.τι ξέρω. Γενικά ισχύει αυτό που λες, ασφαλώς, αλλά η περίσταση… μπλιαχ! Σόρρυ   Όλο κι όλο που ήθελε να πει η D. υποθέτω ήταν πως "ου παντός πλειν εις Κόρινθον" και για κάποιον δικό της λόγο, κανείς δεν θυμάται πια ή ξέρει, είχε επιλέξει να το πει όσο πιο άκομψα γινόταν.

Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει δικαίωμα στην ασυναρτησία, να μην είμαστε εμείς που θα εμποδίσουμε την άσκησή του, νόμος είναι το δίκιο του ασυνάρτητου  

11. Soraya

Soraya Guest

δεν πιστεύω το πρόβλημα να είναι η έκφραση διαφωνίας αλλά ο τρόπος αυτής

12. Soraya

Soraya Guest

δεν θα διαφωνήσω μιας που όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πόσο συχασιάρα είμαι