Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    Η γενναιοδωρία δεν είναι καθόλου δεδομένη κατά τη γνώμη μου. Ο συμπλεγματικός δεν φημίζεται καθόλου για κάτι τέτοιο από την φύση του.
     
  2. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    με καλύψατε.. από κάθε πλευρά!..
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ναι σωστά. Έχω εμπειρία.


    Άσχετο. Με ανδρικό προφίλ slave δεν ήσασταν λίγες μέρες πριν που κοίταξα εδώ το προφίλ σας ;
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2014
  4. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    ΝΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΛΙΚ> ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ> ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ> ΟΥΤΕ ΣΤΙΞΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΩΣΤΑ> ΑΝ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ>
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Έχεις δίκιο από την πλευρά σου.Κι εσύ και Ελλιζιουμ (δεν πηγα στη δευτερη σελλίδα).
    Μην χάνετε άλλο χρόνο. Δεν αξιζουν την προσοχη σας οι γυναίκες.
    Με τα δεδομένα που παραθέτετε προτείνω να παρατήσετε τις γυναίκες και να αρχίσετε να κάνετε ερωτικές σχέσεις με άντρες.
    Πιθανον να είστε πιο ευτυχισμένοι.
     
  6. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    Έκανα επανεκκίνηση και τώρα μπορώ να γράψω σωστά. Το ανδρικό προφίλ της πρώτης ημέρας οφείλεται σε λάθος κλικ όπως είπα και παραπάνω. Το διόρθωσα όμως μόλις το αντιλήφθηκα. Ελπίζω τώρα να μην υπάρχει παρεξήγηση. Οι γυναίκες πάντως δεν είναι και τόσο φρικτά πλάσματα όσο νομίζουμε. Αν τις αντιμετωπίσεις με καλοσύνη έχεις να πάρεις πολλά από αυτές. Σε περίπτωση όμως που δεν τις γουστάρεις καλό είναι να τις αφήνεις ελεύθερες να βρουν αυτό που τους αξίζει και να συνεχίζεις τον δρόμο σου για να βρεις κι εσύ αυτό που ζητάς.
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ο τίτλος είναι πολύ συγκεκριμένος. Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες. Δεν μίλησα ισοπεδωτικά για όλες τις γυναίκες, και στο πρώτο κείμενο ήδη είπα ότι ούτε καν όλες οι αφέντρες δεν είναι όλες ίδιες. Το ότι η φύση του άντρα είναι να υπηρετεί, είτε ως κυρίαρχος είτε ως υποτακτικός το προσπεράσατε έτσι. Κανείς μισογύνης δεν θα το έλεγε αυτό. Όποιες έχουν τη μύγα όμως φαίνεται όμως...Ότι έγραψα ότι τα φύλα δεν είναι ίδια, αλλά είναι ίσα, επίσης το προσπεράσατε ! Ενώ βάλατε like σε αυτό που έλεγε ότι οι γυναίκες είναι ανώτερες. Άρα αφού είναι ανώτερες, όποιες το πιστεύετε άντε τραβάτε να κάνετε σχέσεις με αυτές.
     
    Last edited: 5 Μαϊου 2014
  8. Τι σημασία έχει ποιος είναι ισχυρός και ποιος ανίσχυρος από τη στιγμή που υπάρχει καύλα;
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ότι αυτή την καύλα κάποιες και κάποιοι την πουλάνε. Συνήθως οι γυναίκες. Αυτό έχει σημασία. Ότι γίνεται εμπορεύσιμο προιόν. Και επαναλαμβάνω, δεν είπα όλες. Και ούτε εννοώ τις Prodommes. Αυτές έτσι και αλλιώς κινούνται συνήθως εκτός των πλαισίων προσωπικών σχέσεων, έχουν τους φίλους και συντρόφους τους και έχουν και τους πελάτες τους. Είναι καθαρές. Εννοώ τις περισσότερες υποτιθέμενες "γεννημένες" Dommes. Τις θεωρώ ανίσχυρες και ανειλικρινείς. Όχι όλες. Τις περισσότερες.
     
  10. Βρίσκουν και τα κάνουν. Μυαλό θέλει, ενήλικες είμαστε.
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Sorriso επαναλαμβάνω. Ο τίτλος είναι πολύ συγκεκριμένος. Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες. Δεν μίλησα ισοπεδωτικά για όλες τις γυναίκες, και στο πρώτο κείμενο ήδη είπα ότι ούτε καν όλες οι αφέντρες δεν είναι όλες ίδιες. Έτσι έκλεισα. Το ότι η φύση του άντρα είναι να υπηρετεί, είτε ως κυρίαρχος είτε ως υποτακτικός το προσπεράσατε έτσι. Κανείς μισογύνης δεν θα το έλεγε αυτό. Όποιες έχουν τη μύγα όμως φαίνεται όμως...Ότι έγραψα ότι τα φύλα δεν είναι ίδια, αλλά είναι ΙΣΑ, επίσης το προσπεράσατε ! Ενώ οι κυρίες που πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να κάνουμε σχέσεις με άντρες έβαλαν like σε αυτό το post που έλεγε ότι οι γυναίκες είναι ανώτερες. Άρα αφού είναι ανώτερες, όποιες το πιστεύουν πραγματικά μάλλον δικός τους ευσεβής πόθος είναι να κάνουν σχέσεις με γυναίκες. Δεν έχουμε εμείς το μίσος για εκείνες, αλλά αυτές για εμάς. Λέγεται το φαινόμενο της ψυχολογικής προβολής.
     
  12. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member


    Καποιες και καποιοι την αγοραζουν,που το μεμπτον;
    Αλλα μαλλον απαντας παρακατω