Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Στην αλήθεια  
    (Προσωπικά αναγνωρίζω ιδιότητες ως ανώτερες ή κατώτερες κι όχι υποχρεωτικά ανθρώπους)
     
  2. Galeone

    Galeone Regular Member

    Υπάρχουν γεννετικές διαφοροποιήσεις στον δείκτη νοημοσύνης, αλλά είναι μη μετρίσιμες. Για πάρα πολλούς λόγους. Άσε που ο δείκτης νοημοσύνης δεν σημαίνει αυτομάτως "ανωτερότητα". Πχ ο Χώκινγκ, μάλλον έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης, αλλά η φυσική του κατάσταση τον θέτει αυτομάτως εκτός δυνατότητας αναπαραγωγής. Καμιά γυναίκα δεν θα επέλεγε τον Χώκινγκ για την διαιώνιση του είδους, επομένως για τη φύση και το ισχυρότερο ένστικτο όλων των ειδών που είναι αυτό της αναπαραγωγής, ο Χώκινγκ θα ήταν άχρηστος. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι απλοποιόντας τόσο πολύ τέτοιες έννοιες, καταλήγεις στην μεταφυσική και την αρλουμπολογία.
     
  3. Στην αληθεια εχουν οδηγησει την ανθρωποτητα; Την αληθεια την βρισκεις αλλιως....
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Αν με ρωτάς αν δίνομαι μόνο σε κυριαρχικές γυναίκες, όχι φυσικά. Δεν κρίνουν τα βίτσια μου ποιά γυναίκα θα αγαπήσω. Μπορώ και χωρίς BDSM και μπορώ να δωθώ σε όποια γυναίκα ερωτευθώ. Kαι φυσικά δεν τεστάρω καμμία. Ερωτεύομαι απλά και αν στην πορεία δω ότι δεν πάει κάτι καλά ή δεν ταιριάζουμε φεύγω ή τα βρίσκουμε με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Δεν μου είναι γνωστές οι επιφανειακές σχέσεις.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Μα ο δείκτης νοημοσύνης είναι από μόνος του μέτρηση. Τι ακριβώς εννοείς;

    Πολύ ωραίο παράδειγμα και συμφωνώ με αυτό. Αν λοιπόν κάποιοι διαθέτουν χειρότερη φυσική κατάσταση ή χαμηλότερη ευφυΐα από άλλους, με ποιο τρόπο τελικώς αποδεικνύεται αυτή η περιβόητη «ισότητά» τους;
    Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Το ακούω συχνότατα αλλά, όπως λες κι εσύ... μάλλον για λόγους πολιτικούς.



    Έχεις δίκιο foot, αλλά η ίδια η αλήθεια δεν ευθύνεται για το πως την χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα.
     
  6. ευθυνομαστε ομως εμεις να την βρουμε. την δικια μας αληθεια. οχι αλλων ανθρωπων, ουτε αλλων ιδεων, ουτε αλλων αρθρων κ.τ.λ
     
  7. Galeone

    Galeone Regular Member

    Εννοώ ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος των θετικών επιστημών, δεν αποδέχεται τις ενδείξεις των IQ tests για πάρα πολλούς λόγους (γιατί έτσι υποτίθεται ότι μετριέται ο δείκτης νοημοσύνης). Επομένως, όσον αφορά την ισότητα θα παραμείνω στον ορισμό της Βιολογίας. Ισότητα δεν σημαίνει ταύτιση των χαρακτηριστικών. Η ισότητα είναι ένας όρος που χρησιμοποίειται για την διεκδίκηση ισοτιμίας και ίσων δικαιωμάτων. Εκτός αν είσαι απο κείνους που πιστεύουν ότι αυτοί που είναι τυφλοί, κουτσοί, γκέι, τρανς κλπ δεν μπορούν να έχουν ίσα δικαιώματαμε τους υπολοίπους.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Ρωτούσα αν πηγαίνεις κάπως προσεκτικά μέχρι να δοθείς, ανεξαρτήτως αν είναι σε Domme - Mistress ή vanilla ή οτιδήποτε άλλο. Για λόγους αυτοπροστασίας. Αυτό επειδή οι σχέσεις, όταν είναι σχέσεις δεν είναι επιφανειακές.

    Αλλιώς, συμφωνώ κι εγώ πως ούτε το BDSM είναι μόνον ή κυρίως βίτσα και βίτσια ούτε τα βίτσια είναι και καλά BDSM  
     
  9. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    Πολύ άγχος με ανωτερότητα και κατωτερότητα παίζει. Αρχίζει να μην έχει πλάκα και είναι και λίγο αγριευτικό...
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Κάνω μόνο σχέσεις. Για σεξ μιας νύχτας-μιας εβδομάδας δεν έχω πάει ποτέ. Άμα ερωτευθώ ναι, δεν σκέφτομαι πολλά. Παραδίδομαι, της ανοίγω την ψυχή μου, της δίνω και την δική μου, την λατρεύω, και γενικά γίνεται η ζωή μου και το επίκεντρο της ζωής μου και αναπτύσσω πολύ έντονη ψυχοπνευματική δέσμευση εκτός από τη σωματική. Γίνεται το απόλυτο για εμένα, το Σύμπαν μου.
     
  11. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    Δηλαδή τώρα συζητάμε αν οι άνθρωποι είναι ίσοι μεταξύ τους; Και βάζουμε για κριτήριο το IQ: Και προφανώς θα δεν έχουν και ίσα δικαιώματα εφόσον δεν είναι ίσοι! Αίμα, Τιμή; Αγριευτικό!
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    !!!!    

    Φαίνεται π.χ. εκεί στο Harvard, ασχολούνται με σαχλαμάρες στις δημοσιεύσεις τους.
    Δεν υπάρχει σοβαρότητα εκεί.
    Με το μαλακό Galeone, θα κλείσεις Πανεπιστημιακές Σχολές και θα αναιρέσεις δημοσιεύσεις που σχετίζουν τον δείκτη νοημοσύνης με διάφορες διαδικασίες, όπως του Harvard, Princeton, Columbia και άλλων. Κρίμα δεν είναι; Ή μήπως δεν τους θεωρούμε και πολύ σοβαρούς επειδή αναφέρουν τον δείκτη νοημοσύνης;  

    Περαιτέρω, δεν «υποτίθεται ότι μετριέται ο δείκτης νοημοσύνης», γιατί ο δείκτης νοημοσύνης είναι η μέτρηση της ευφυΐας κάποιου.



    Κι ερχόμαστε στην ουσία  

    Μιλάμε για νομική ισότητα κι όχι για βιολογική. Η τελευταία, όπως και η ίδια περιέγραψες με ένα δικό σου απλούστατο παράδειγμα παραπάνω (όχι ότι ήταν απαραίτητο), δεν υφίσταται ούτε στους ανθρώπους αλλά ούτε και σε οποιαδήποτε άλλα έμψυχα όντα.
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2014