Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι "μύγες" του bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master V, στις 2 Ιουνίου 2009.

  1. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm

    +1000000000
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm


    ναι, ok... so?
    παντού και πάντα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν εύθικτοι άνθρωπο, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο... so?

    συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το σκοπό ύπαρξης αυτού του νήματος
     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm

    Ειδικά του συγκεκριμένου νήματος?  Συγνώμη δηλαδή κιόλας(επειδή μπορεί να φανεί ειρωνικό αυτό που θα πω αν και δεν είναι) καταλαβαίνεις τον λόγο ύπαρξης όλων των άλλων νημάτων?εγώ όχι:icon16:

    να σου πω κανα δυο λόγους :

    -ένας είναι αυτό που λέμε σε δουλειά να βρισκόμαστε ή άλλιώς κουβέντα να γίνεται

    -ένας άλλος(εκτιμώ πιο σοβαρός) μπας και λίγο παραπάνω "ξυπνήσουμε" ,γίνουμε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι....ίσως και να "το πάρουμε λίγο αλλιώς".Αυτό βέβαια προϋποθέτει προθυμία + διάθεση αυτοκριτικής! Σίγουρα αυτά τα ξυπνήσουμε κτλ που γράφω δεν τους αφορούν όλους,α) άλλων οι συμπεριφορές και ο τρόπος έκφρασης τους είναι οκ δεν χρειάζεται-επιδέχεται-κανενός είδους βελτίωσης β)ενώ για άλλους καλό θα ήταν να αλλάξουν και λίγο τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα γύρω τους και των τρόπο που διαχειρίζονται τα ερεθίσματα που εισπράττουν*.


    *ο καθένας μας επιλέγει από μόνος του σε ποια κατηγορια τοποθετεί τον εαυτό του, προσωπικά αν και σε γενικές γραμμές εξυπνάκιας και αρκετά υπερόπτης(ελλατώματα είν αυτά τι να κάνομε άλλοι ταχουν άλλοι όχι**)
    προσπαθώ να με βάζω στην δεύτερη κατηγορία έτσι ώστε σιγά σιγά να λειτουργώ λίγο περισσότερο σαν ναμουν στην πρώτη κατηγορία  - τουλάχιστο έτσι θέλω να πιστεύω ότι κάνω 


    ** δυστυχώς εδώ υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία α)άλλοι τάχουν β)άλλοι όχι και γ)κάποιοι άλλοι(κατα την κρίση μου και πάλι πολυπληθέστατη αυτή η κατηγορία) που τάχουν αλλά δεν έχουν πάρει μυρωδιά.  -αν ελαττωθεί ο πληθυσμός αυτής της κατηγορίας τότε αυτόματα θα μειωθεί και ο πληθυσμός των μυγών 
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2009
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm



    ναι, οφείλω να ομολογήσω πως στα περισσότερα νήματα του φόρουμ βρίσκω λόγω ύπαρξης (ακόμα και στο off topic)

    συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το σκοπό του συγκεκριμένου και θα με ενδιέφερε να μάθω τη θέση του νηματοθέτη, μια που στο εισαγωγικό του post καταθέτει μια -όχι και τόσο πρωτότυπη θα έλεγα- διαπίστωση και μόνο (ομολογουμένως με ευφυέστατο τρόπο κατατεθημένη), που προσωπικά όχι μόνο δε με προβληματίζει αλλά έχω μάθει να ζω μ' αυτήν
     
  5. urmiaa

    urmiaa Regular Member

    re: Οι "μύγες" του bdsm

    Γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σκοπός για να εκφράσει κανείς σκέψεις και διαπιστώσεις του?Δημοκρατία έχουμε - έχουμε?? - τις εκθέτει κι απο κει και πέρα..όποιος έχει τη "μύγα" μυγιάζεται (ωραία η γιαγιά σας Master V....lol ).
    Νομίζω ότι ο νηματοθέτης "πατάει"στην ευθυξία ορισμένων,αλλά ουσιαστικά το θέμα του είναι άλλο.Ναι οι "μύγες".Και καθένας μας έχει τις ολόδικές του "μύγες"...lol.Tις θρέφει,τις μεγαλώνει και μετά τις αμολάει στα μούτρα των υπολοίπων γιατί ....γιατί δεν φοράς το κράνος σου?!Ποιός λοιπόν έχει τις καλύτερες "μύγες"?Ε?
    Έτσι λοιπόν υπάρχει και η "μύγα" της αποκλειστικότητας....ή ακόμα και η "μύγα" της ζήλειας.Και μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα δύο -αξιολάτρευτα- είδη,διότι θα λυπηθώ.Δεν μπορεί τόσα χρόνια να ταίζω .."μύγες" που δεν υπάρχουν !Το καλό είναι πως με εχουν εφοδιάσει με μεγάλες μυγοσκοτώστρες..με μάθανε καλό σημάδι και βολοδέρνω βαρώντας.."μύγες"  
     
  6. Master V

    Master V Regular Member

    Re: Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm


    Από την πορεία του νήματος καταλαβαίνω ότι δεν είσαι η μόνη που απορείς. Δεν ξέρω αν είναι δικαιολογημένο, πάντως είναι γεγονός. Μόνο ελάχιστοι (όπως πχ. subman4men, jimboy, urmiaa) έδειξαν να έπιασαν και τον διαδραστικό χαρακτήρα του νήματος (ο άλλος ο δηλωτικός είναι προφανής). Θα μ ευχαριστούσε ιδιαιτέρως να είχες το κουράγιο να καταθέσεις τις μύγες που σε ταλαιπωρούν σε φοβίζουν ή σε ενοχλούν. Είναι ένας τρόπος να ξορκίζουμε το ''κακό'', να απομυθοποιούμε τα ταμπού και να διευρύνουμε την οπτική μας στα πράγματα (ο jimboy ήταν αρκετά εύστοχος). Εγώ τη δική μου (μύγα) την κατέθεσα και η elfcat την επισήμανε. Σειρά σου (σας) για να διαπραγματευτείς (διαπραγματευτείτε) αυτά για τα οποία (σχετικά με το bdsm k το forum) σου (σας) είναι δυσάρεστο να ομιλούμε.


    ...
     
  7. gaby

    gaby Guest

    re: Οι "μύγες" του bdsm

    Ειδικά στο φόρουμ, η "μύγα" που με έπιανε άσκημα ήταν η προσπάθεια ορισμένων να θέσουν όρους στο πώς θα έπρεπε να λειτουργεί.

    Άλλη "μύγα" που θα μπορούσα να έχω στο φόρουμ είναι όταν κάποιος, συνήθως άθελά του, τείνει να γελοιοποιεί σαδομαζοχιστικά πράγματα που για μένα σημαίνουν πολλά. Αυτή τη μύγα την έχω ελέγξει εδώ και καιρό όμως  

    Σχετικά με το νήμα του Master_V, περί θρησκείας και σαδισμού, το είχα βρει ευχάριστο, κρίμα που δεν υπάρχει πλέον.

    Οι κοινωνικές συναναστροφές, των ηλεκτρονικών συμπεριλαμβάνομενων, είναι ατελείς. Δηλαδή, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών που να ικανοποιεί όλους και πλήρως. Επειδή όμως σε όλους αρέσει να επικοινωνούμε με τους άλλους, αναγκαστήκαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε μερικούς κανόνες.

    Ο πρώτος τέτοιος κανόνας ήταν ότι αν θέλαμε να συντρώγουμε και να χρησιμοποιούμε κατί περισσότερο από τα χέρια μας για εργαλείο, οι μύτες των μαχαιριών φαγητού θα έπρεπε να στρογγυλέψουν, για να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα γυρίσει να σφάξει κανέναν πάνω στο δείπνο μετά συζήτησης. Τόσο, πάντα, έκαιγαν τον καθένα μας τα λόγια των άλλων...

    Πολύ μετά, είπαμε να προσέχουμε πού και με ποιούς κάνουμε κουβέντες για θρησκεία, σεξ και πολιτική. Τυπικός κανόνας συμπεριφοράς στις αστικές κοινωνίες.

    Έχουμε το φόρουμ για να συζητάμε ελεύθερα για σαδομαζοχισμό και κατ'επέκτασιν για σεξ, κάποιοι φαίνεται ότι αντανακλαστικά κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να συζητούν εξίσου ελεύθερα για θρησκεία και πολιτική. Το πείραμα δεν πέτυχε.

    Σίγουρα θα φταίνε οι κανόνες της αστικής κοινωνίας γι αυτό  
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm


    μάλιστα... ευχαριστώ MasterV για την εξήγηση... μερικές φορές το μυαλό μου κολλάει άσχημα και όταν μου δίνουν τη λύση-απάντηση σκέφτομαι πόσο απλό ήταν και αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα...

    η αλήθεια είναι πως -μεταξύ άλλων- θεωρούσα τον εαυτό μου αρκετά εύθικτο και επειδή αυτό ήταν ψυχοφθόρο βρήκα μηχανισμούς εξομάλυνσης της ευθιξίας μου... πλέον έχω ένα μυγάκι που με ταλανίζει, αυτό της "απόλυτης αλήθειας"... οι περισσότεροι ευφυείς άνθρωποι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει αντικειμενική, ούτε απόλυτη αλήθεια... ο καθένας μας είναι φορέας της δικής του αλήθειας... ενοχλούμαι λοιπόν όταν κάποιος-α φέρει μια άποψη ως την απόλυτη αλήθεια και προσπαθεί -υποτιμώντας τη νοημοσύνη σου- να σε πείσει γι' αυτήν...

    αντιστρέφοντας το υποκείμενο της παραπάνω κατάστασης, το πρόβλημα δεν είναι ο φορέας της "απόλυτης αλήθειας" αλλά ο δικός μου αρνητικός ναρκισσισμός, τον οποίο προσπαθώ να επαναφέρω σε τέτοια επίπεδα ώστε όχι μόνο να μην ενοχλούμαι αλλά να αγγίξω τα επίπεδα της α-ταραχής
     
  9. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm

    ετσι λοιπόν υποχροεύμαι να μιλησω και για τις δικές μου μύγες

     

    λοιπόν εγώ προσπαθώ να μην εκφράζω το "μύγιασμά" μου, το αισθάνομαι-έντονα κάποιες φορές- αλλά προσπαθώ να μην το εκφράζω με τα λόγια μου-πράξεις μου.
    τα μυγιάζματα-ελλατώματα (μου) είναι μέσα μου ούτως ή άλλως!Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει να "εκλείψουν" απλά προσπαθώ να "επιτυνχάνω"-καλλιεργώ την ικανότητα να μην γίνομαι έρμαιο τους( πολλάκις χωρίς επιτυχία).
    Το κάνω και από εγωισμό-δεν μαρέσει να εκτίθεμαι

    Εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μιγιάζομαι ή για την ακρίβεια ενώ μιγιάζομαι προσπαθώ να το παίζω ότι δεν, γράφοντας συνέχεια για το πόσο "κουτό" είναι το μίγιασμα(εδώ κολλάει και η έκφραση ανούσια-στείρα αντιπαράθεση)

    σε κανα δυο μυγιάσματα τελικά έχω ενδώσει
    στη γιουροβίζιον και στην εκβιαστική-προσπάθεια να την βάλουν μες την ψυχή μας(κ. Κώστα κοίτα μην και το πάρεις στραβά αυτό που λέω)......
    και στην αίσθηση υπεροψίας που έχω εισπράξει από ποστ τύπου ποιότητα-αυθεντικότητα στο bdsm και τι να μας πείτε(εδώ είναι στιγμές που έχω νοιώσει ζήλια-θυμό(+σύγκριση αν μπορώ να το πω)



    Στη ζωή μου μυιγιάζομαι με οτιδήποτε,οποιονδήποτε μπορεί να με κάνει να αισθανθώ λίγο μειονεκτικά σε τομείς της ζωής που που δεν νιώθω ότι ταχω καταφέρει καλά(συναισθηματικά επαγγελματικά).Δε μιλώ για τις πραξεις μου και το πως φέρομαι μιλώ γι αυτό που κατ αρχήν μπορεί να αισθανθώ-έχω αισθανθεί


    Αλλά οι μύγες μου οι μεγάλες είναι κατ αρχάς η θρησκευτική μονομανία+μισαλλοδοξία
    αλλα και κάτι ανάλογο που έχει σχέση με τον τρόπο που πολιτικοποιούνται κάποιοι άνθρωποι και κυρίως με τον τρόπο που το εκφράζουν!!!
    Αυτές τις μύγες μου τις γουστάρω και απολαμβάνω να τις ταΐζω!!!αν και μουχουν προσφέρει πολύ θυμό στην ζωή μου:nod:
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Οι "μύγες" του bdsm

    @Master V.

    Σας εξομολογούμαι εκ βαθέων και μεταξύ μας, ότι έχω δημιουργήσει ένα πολύσπιτο/πολυκατοικία από μύγες... (ακαθόριστου αριθμού). Ζούμε μέσα σε αυτό αρμονικά, ευτυχισμένοι και πλήρεις. Έχουμε φροντίσει τις αρμοδιότητές μας και ζούμε εν ειρήνη. Δεν έχουμε μυγοσκοτώστρες διότι έκρινα ότι θα ήταν ιδιαίετερα τραυματικό για την ψυχική υγεία τους Επίσης έχει συμφωνηθεί ότι δε θα με πρήζουν πολύ αλλά όταν νιώθουν την ανάγκη να εκφραστούν, θα εκφράζονται. Φυσικά όπως καταλαβάινετε, εγώ είμαι η Mistress...
     
  11. re: Οι "μύγες" του bdsm

    Κανοντας εναν μικρό απολογισμό κοιτώντας πίσω μου βλέπω πως δεν μυγιαζομαι συνηθως απο συγκεκριμενα θεματα αλλα απο το ποιος λεει τι κ με ποιον τρόπο.Αν με προσεγγιζει ο τροπος που το θετει η οχι.Αν έχω καταλαβει σωστα βεβαια το θέμα γιατι απο τις απαντησεις των μελών βλεπω πως ο καθένας το αντιλαμβανεται διαφορετικά.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    re: Οι "μύγες" του bdsm

    Ξεκινώ από το απλό αλλά θεμελιώδες ερώτημα: Τί είναι η 'μύγα'; 'Μύγα' κατά την εκτίμησή μου είναι η αντίδραση ενός, σε ένα ερέθισμα, στο οποίο ο ίδιος προβάλλει ένα φόβο του.

    Στα παραδείγματα που ήδη ειπώθηκαν από τους συνομιλητές μου θα έλεγα ότι: 'Μύγα' του ναζισμού, είναι το να βλέπεις μία φωτογραφία του Hitler και να πιστεύεις ότι η ελευθερία σου κινδυνεύει. 'Μύγα' της θρησκείας, είναι το να διαβάζεις στο νημα "Τί σκέπτεσαι τώρα;" το σχόλιο "Καλό Πάσχα σε όλους!" και να πιστεύεις ότι προσπαθούν να σου εμφυσήσουν το χριστιανικό τους φρόνημα. 'Μύγα' της εμπορευματοποίησης, είναι το να ρωτά ο τάδε αν η ελληνική εργατική νομοθεσία προβλέπει κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα για τις pro-Dommes, και να πιστεύεις ότι προσπαθεί να σε προσβάλλει αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξες να κερδίζεις το ψωμί σου. 'Μύγα' του σεξ, είναι το να διαβάζεις την άποψη του δείνα πως στις M/s σχέσεις το σεξ δεν έχει κυρίαρχο ρόλο, και να πιστεύεις ότι εμμέσως σε κατηγορεί για στυτική δυσλειτουργία. 'Μύγα' της λογοκρισίας, είναι το να διαβάζεις μια αντίθετη από τη δική σου άποψη, πιθανώς καλά τεκμηριωμένη ή πιθανώς εκφράζουσα την πλειοψηφία, και να σκέπτεσαι ότι προσπαθούν να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα να εκφράζεσαι. Και λοιπά, και λοιπά.

    Η έννοια της 'μύγας' δηλαδή, ενέχει την αυτοαναφορικότητα του 'προβλήματος'. Όλα τα παραπάνω, δεν σημαίνουν ασφαλώς, πως οποιοσδήποτε αγγίζει μια ευαίσθητη χορδή μας, αποκλείεται να το κάνει επί τούτου, επειδή επιθυμεί να μας προσβάλλει. Θα ήθελα όμως να επισημάνω πως για τις ανωτέρω περιπτώσεις, τίποτα ωσαύτως δεν αποκλείει τα ενδεχόμενο, η αίσθηση της απειλής, να είναι ένα αμιγώς προσωπικό ζήτημα. Θα μπορούσε λ.χ. να ειπωθεί ότι ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, αν κάποιος δεν έχει καλλιεργήσει εντός του την αίσθηση ότι η ελευθερία του κινδυνεύει αλλά και την αναγκαιότητα αντίδρασης σε ενδεχόμενες -πολύ πιθανό και φανταστικές- απειλές, δεν έχει κίνητρο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του στη θέα της φωτογραφίας του Hitler, ή του Mussolini. Ομοίως, αν κάποιος ανεξαρτήτως θρησκευτικού φρονήματος, δεν είναι θρησκόληπτος και δεν ενθαρρύνεται από το ιερατείο της θρησκείας του να διαβλέπει παντού το 'κακό', όπως και αν αυτό ονομάζεται στην εκάστοτε θρησκεία, δεν έχει λόγο να φοβάται πως κάθε συνομιλητής του ενδέχεται να προσπαθεί εμμέσως να διαβρώσει τη δική του πίστη. Ομοίως, αν κάποιος ανεξαρτήτως επαγγέλματος δεν αισθάνεται μειονεκτικά αναφορικά με αυτό, δεν ντρέπεται γι αυτό και ο ίδιος δεν το θεωρεί αναξιοπρεπές ή βδελυρό, δεν αισθάνεται την ανάγκη να εξανίσταται κάθε φορά που κάποιος το μνημονεύει εκφράζοντας μια απορία ή μια άποψη σχετικά με αυτό. Ομοίως, αν κάποιος ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων, αισθάνεται ευχαριστημένος και πλήρης από τη σεξουαλική του ζωή, δεν νιώθει εμμέσως περιγραφόμενος και άρα προσβεβλημένος κάθε φορά που ένας συνομιλητής του διατείνεται ότι οι comme il faut BDSMers κάνουν σπονδή τις σεξουαλικές τους ανάγκες, στο βωμό του BDSM. Ομοίως, αν κάποιος αισθάνεται αυτοπεποίθηση αναφορικά με την ικανότητά του να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς τον εαυτό του σε ένα forum και να ορθώνει το ανάστημά του εμπρός στις αντίθετες απόψεις, υποστηρίζοντας τη δική του με όλα τα δόκιμα μέσα, και αν από την οικογένειά του έχει ενθαρρυνθεί να επικοινωνεί και δεν έχει βιώσει το "φίμωμα", δεν αισθάνεται ότι κάτι ή κάποιος προσπαθεί να μειώσει την αξία της άποψής του, ακριβώς επειδή δεν έχει αντίστοιχες παραστάσεις από τη ζωή και τις σημαντικές σχέσεις του εκτός forum.

    Γενικά, άπτεται όμως της ιδιοσυγκρασίας καθενός, αφενός το πόσο νηφάλια και ασφαλώς θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όντως βάλλεται, αφετέρου το πόσο ώριμα θα επιλέξει να το διαχειριστεί.

    Ίσως δεν είμαι το καταλληλότερο πρόσωπο για να μιλήσει για την προσωπική του 'μύγα'. Διότι έχω δύο ελαττώματα -δύο ιδιότητες ορθότερα που αποτελούν ελαττώματα λόγω της έντασης και της συχνότητας στις οποίες εκφράζονται- που μειώνουν κατά πολύ τη συναισθηματική μου ευφυία προς ανθρώπους για τους οποίους δεν τρέφω κάποιο ζωηρό ενδιαφέρον: είμαι υπερόπτης και παχύδερμη. Αυτά κοντολογίς σημαίνουν πως αν κάποιος αναρτήσει τη διατύπωση "Η Syrah είναι αφυής." δεν θα προσβληθώ πρώτον επειδή θα σκεφτώ πως απλώς κάποιος δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει την ευφυία μου και δεύτερον επειδή η γνώμη ενός (που δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει την ευφυία μου), αναφορικά με την ευφυία μου μού είναι άχρηστη και άρα δεν προχωρά καν προς το στάδιο αξιολόγησης. Μου έχει τύχει τόσο να με φωτογραφίσουν με τις περιγραφές τους, όσο και να με μνημονεύσουν ξεκάθαρα συνομιλητές μου, προσάπτοντάς μου από απάνθρωπη λογική, ψυχιατρικές νόσους και κατάχρηση εξουσίας, μέχρι απόπειρα πολιτικής προπαγάνδας, κρυφή ταυτότητα ως MasterJp, και μυστική αποστολή αποψίλωσης του forum από παρείσακτα μέλη. Δεν κρίνω ασφαλώς ως ευχάριστο το να απασχολώ τους συνομιλητές μου κατά τον τρόπο αυτό (π.χ. τα γραπτά πολλών μαρτυρούν πραγματική αγανάκτηση, κάτι το οποίο απεύχομαι για οποιονδήποτε άνθρωπο) και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που κρίνω ως ενοχλητικά στα fora (π.χ. αξιολογώ ως καθόλα παρασιτική την παρουσία κάποιων συνομιλητών, που εξαντλούν το λόγο τους -τη λογική τους και τη λεκτική τους ικανότητα- στην έκφραση δυσαρέσκειας για τα fora καθεαυτά, ή στην απαξίωση του εκάστοτε θέματος, ή στην εμμονή δημιουργίας διαπληκτισμών), αλλά εφόσον όλα αυτά δεν μου προκαλούν κανένα δυσάρεστο συναίσθημα, και εξακολουθώ να αποσυνδέομαι από το Greek BDSM Community τόσο ευδιάθετη, όσο ήμουν πριν συνδεθώ, θα έλεγα κατόπιν ώριμης σκέψης ότι όχι, δεν έχω κάποια προσωπική 'μύγα'. Συναισθηματικά είναι εξαιρετικά αποστασιοποιημένη από ό,τι διαδραματίζεται εδώ.

    Εξαιρετικό νήμα, αγαπητέ V.