Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι πρώτες μου εμπειρίες στον χώρο των φετιχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος PsychoRose, στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

1. PsychoRose

PsychoRose New Member

Καλησπέρα είμαι καινούριος στην ομάδα. Είμαι σχετικά μικρός μπαίνω στα 23 σε λίγους μήνες και μέχρι τώρα είχα αρκετά έντονη και περίεργη ερωτική ζωή. Είμαι αρκετά open mind άτομο και θεωρώ τον εαυτό μου κατά κύριο λόγο Bisexual. Σε αρκετά μικρή ηλικία έκλεβα τα βρακάκια της μαμάς μου όταν έλειπε στην δουλειά και τα φόραγα το βράδυ. Αργότερα φόρεσα τα πρώτα γυναικεία εσώρουχα και δαχτύλωσα τον εαυτό μου. Μπορεί να μου άρεσε να παίζω με τα εσώρουχα όμως μου άρεσαν και τα 2 φύλλα. Το γυναικείο ερωτικά και σεξουαλικά, το αντρικό μόνο σεξουαλικά. Είμαι αρκετά εμφανίσιμο παιδί straight looking είχα αρκετές εμπειρίες με κοπέλες (καμία με άντρες παρόλο που έλκυαν σεξουαλικά αρκετά) και σίγουρα δεν δίνω την εντύπωση για το πόσο ανώμαλα λειτουργώ στο κρεβάτι μου.

• Στα 16 έκανα την πρώτη μου μεγάλη σχέση η οποία διάρκεσε μέχρι την ηλικία των 20. Η κοπέλα αυτή ήταν πολύ όμορφη και ξεχωριστή, σε σημείο που είπα στο εαυτό μου πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με θηλυπρεπή πράγματα. Και έτσι έγινε...μέχρι τα 18 μου.

• Στο πρώτο έτος της σχολής γνώρισα έναν κρητικό πολύ εμφανίσιμο παιδί και γίναμε κολλητάρια. Ένα βράδυ αράζαμε στο σπίτι του και διαβάζαμε. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε το λαπτοπ του για να ψάξουμε κάτι. Είχε ξεχάσει ανοιχτή καρτέλα με gay τσόντες. Φρίκαρε, αγχώθηκε και εγώ φρίκαρα λίγο αλλά το έπαιξα cool ότι δεν είδα τίποτα και όλα καλά. Μετά από λίγες μέρες το σκεφτόμουνα αρκετά, καθώς ίσως είχα την πρώτη ευκαιρία να κάνω κάτι με έναν άλλο άντρα αλλά παράλληλα σκεφτόμουν την κοπέλα μου και έλεγα έλα όχι δεν πρέπει να φερθείς έτσι. Ποτέ μου δεν είχα απατήσει πάντα ήμουν πιστός σε όλες τις κοπέλες. Οπότε και παραμέλησα την ευκαιρία που μου δινόταν. Λίγες εβδομάδες μετά μου είπε πως θα έπαιρνε μεταγραφή για Κρήτη και οργάνωσε πάρτι στο σπίτι του. Λίγο κάτι προβλήματα στο σπίτι λίγο άγχος με την σχολή κατάφερα και έκανα πολύ γρήγορα κεφάλι. Έμεινα στο πάρτι μέχρι το τέλος. Τον βοήθησα να μαζέψουμε και αράξαμε στον καναπέ. Λίγο το ποτό που δεν βοηθούσε να σκεφτώ καθαρά λίγο οι καύλες είχαν βαρέσει ταβάνι με αυτά που σκεφτόμουνα, αποφασίζω και κάνω κίνηση να βάλω το χέρι μου στο πόδι του. Τον ακουμπάω κοιταζόμαστε και εκεί κατάλαβε ότι ήξερα και ότι γούσταρα. Χαλαρώνει αράζει πίσω ανοίγει πόδια και πηγαίνω ανάμεσα του στα γόνατα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μην τα πολυλογώ τις τελευταίες 15 μέρες πριν φύγει το κάναμε κάθε μέρα. Μετά από 2-3 φορές μου πρότεινε πολύ γρήγορα αν θα ήθελα να φοράω γυναικεία εσώρουχα ενώ κάνουμε κάτι. Δεν δίστασα καθόλου εννοείτε το ήθελα πάρα πολύ. Ήταν πολύ ξεχωριστός έπαιζε πολύ έντονα και καυλωτικά παιχνίδια με το μυαλό μου συνέχεια. Εκεί κατάλαβα πως το σεξ είναι κάτι μοναδικό όταν απλά συναίσθημα και μυαλό συνδυάζονται μαζί. Λίγο πριν φύγει μου εμφάνισε ένα κλουβί αγνότητας η αλλιώς chastity cage. Αφέθηκα στο μυαλό του και τον άφησα να με βασανίζει. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι και εάν έκανε!

• Όλη αυτή η εμπειρία με τον κρητικό βοήθησε εμένα αλλά και την σχέση μου στο να έχω μία πολύ πιο καλή, έντονη και δημιουργική σεξουαλική ζωή. Λίγο καιρό μετά άρχισα να ψάχνω περισσότερο για εγκεφαλικά και kinky παιχνίδια. Μέχρι που έπεσα πάνω στο Cuckolding! Είδα πολλά ερωτικά βίντεο και διάβασα σε πάρα πολλά forum για αυτό. Η όλη ιδέα του να φόραγα ένα chastity cage και να έβλεπα την κοπέλα μου να πηδάει παθιασμένα κάποιον άλλον με εξίταρε απίστευτα. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν την αγαπούσα πραγματικά γιατί δεν είναι φυσιολογικό όταν είσαι δεμένος με κάποιον να θες να τον μοιραστείς με άλλον. Σε εκείνη την φάση η σχέση πέρναγε και μία κρίση και πριν λήξει όλο αυτό ήθελα τουλάχιστον να το προτείνω σαν ιδέα. Μετά από πολύ συζήτηση και σκέψη ότι μπορεί να αναζωπυρώσει την όλη κατάσταση αποφασίσαμε να το κάνουμε. Βρήκαμε έναν άντρα λίγο μεγαλύτερο μας και κανονίσαμε να βρεθούμε. Πριν βρεθούμε είχαμε και οι 2 πολύ άγχος. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο πήγαμε εμείς πρώτοι να ετοιμαστούμε φόρεσε εκείνη τα καυλωτικά εσώρουχα της και τον περιμέναμε. Η πόρτα χτύπησε με έπιασε ταχυπαλμία τρομερό άγχος. Ο άνθρωπος που είχαμε βρει ήταν πολύ έμπειρος και μας βοήθησε πολύ γρήγορα να χαλαρώσουμε. Μιλήσαμε λίγο και μετά την παίρνει από το χέρι την φέρνει κοντά του και άρχισε να την φιλάει ερωτικά, σταματάει εκείνη έρχεται κοντά μου μου βάζει το chastity cage με φιλάει και ξανά πηγαίνει σε εκείνον. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και να πω την αλήθεια μέσα μου πατσίσαμε για το κέρατο που έφαγε από τον κρητικό, χαχα. Η σχέση έστρωσε απέκτησε ενδιαφέρον πάλι. Λίγο καιρό μετά δοκιμάσαμε να με πάρει και με strapon το οποίο της άρεσε και ήθελε να το ξανά κάνουμε. Πέρασε ένας χρόνος και πλέον η επίδραση όλων αυτών των παιχνιδιών πέρασε και η άσχημη κατάσταση επέστρεψε. Εν τέλει το λήξαμε ήρεμα μετά από 5μιση χρόνια μιας και δεν πήγαινε άλλο.

• Τα τελευταία 5-6 χρόνια λοιπόν είδα, πήρα, έμαθα και συνειδητοποίησα πολλά που θα με βοηθήσουν μελλοντικά. Πλέον ξέρω τι θέλω και γιατί το θέλω. Είμαι με μία άλλη κοπέλα τα τελευταία 2+ χρόνια που ταιριάζουμε πάρα πολύ σεξουαλικά μέχρι τώρα, δεν ξανά ήρθα σε ερωτική επαφή με άντρα μετά από τον Κρητικό και εάν είναι να γίνει έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου πως δεν θα έχω σχέση παράλληλα! Το σίγουρο είναι πως συνειδητοποίησα πως θέλω σχέση μόνο με γυναίκες καθώς αγαπάω μόνο το γυναικείο φύλλο, είναι το μόνο που μου βγαίνουν ερωτικά αισθήματα και πως το αντρικό απλά με εξιτάρει σεξουαλικά τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα σε άλλες συζητήσεις.

Συγγνώμη για το σεντόνι!

Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  2. Brt

Brt #ολαπολυ

Τέλειες πρώτες εμπειρίες, και μπράβο σου, φετιχακια, και γούστα ωραία, ανώμαλακι, συμφωνώ, μαζί σου τέλεια. Bdsm; Εεεεε Χμ...νομίζω πως όχι   δηλαδή δεν βρήκα

- bondage
    - Dominance/submission
    - Discipline
    - Sadomasochism

κι εγώ κινούμαι συχνά στα ανώμαλα πεδία, απλά δεν είναι bdsm  

3. PsychoRose

PsychoRose New Member

Ευχαριστώ πολυ.. . Σωστό, λάθος μου για τον τίτλο διορθώνω..

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Βιωματικό + καλογραμμένο = καραγκούντ!

5. PsychoRose

PsychoRose New Member

Χαχαχα, ευχαριστώ πολύ.