Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι σχεσεις των κοριτσιων με τον πατερα τους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afsana, στις 27 Ιουλίου 2016.

1. miker

miker Regular Member

Κοριτσια μιας και ειστε και εν δυναμει μαμαδες (ισως και μπαμπαδες μαζι) διαβαστε αυτο το βιβλιαρακι!
    http://www.protagon.gr/epikairotita...ogeneia-matthaios-giwsafat-armos-2-6359000000
    Συμφωνα με τον συγγραφεα (που ειναι πολυ γνωστος) δεν υπαρχει περιπτωση τα κοριτσια να μην επηρεαστουν απο τον μπαμπα και τα αγορακια απο τη μαμα!
    Καλημερα σας!!!

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια υγειή. Με τους καυγάδες, τα γέλια, την πλάκα, την στεναχώρια κοκ.
    Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος άντρας που αγάπησα, με αγάπησε και τα συναισθήματα του με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνουν. Είναι ο προστάτης μου, ο κολλητός μου, ο συμβουλάτορας μου.
    Η προσωπικότητα του, ο δυναμικός του χαρακτήρας, το χιούμορ του, η μαγκιά του και ο ανδρισμος του με κάνουν να τον σέβομαι, να τον θαυμάζω και να τον αγαπώ.
    Λοιπόν ναι, θεωρώ οτι η σχέση μου με τον μπαμπά μου με επιρεάζει και στις ερωτικές μου σχέσεις γιατί αναζητώ έναν ισάξιο σύντροφο που να πληρεί όλα τα παραπάνω συν μερικά ακόμη συμπεριλαμβανομένου και τπυ σεξουαλικού κομματιού.
    Η τάση μου για υποταγή εξηγείται εύκολα. όπως ανέφερα παραπάνω και έχω αναφέρει και σε άλλα νήματα, για να υποτάξει κανείς μια γυναίκα πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό της. Φυσικά και η γυναίκα να έχει μια Υποτακτική φύση έτσι και αλλιώς.
    Τέλος, η μαμά μου έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην Υποτακτική μου πλευρά καθώς και η ίδια μεγάλωσε με αντίστοιχες επιρροές και εδω που τα λέμε καθόλου δεν την χάλασε γιατί έχει φτάσει να είναι 49 χρονων και να συμπεριφέρεται σαν μικρό κορίτσι μπροστά στον σύντροφο της, τον προστάτη της, τον αδερφό της, τον "μπαμπά" της.

3. Σε μια οικογένεια υπέρ προστατευτική μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία, χαρούμενα μεν παιδικά χρόνια πιεσμένα δε..ο μπαμπάς κυρίως αυστηρός, μητέρα και καλά πιο χαλαρή αλλά ουσιαστικά υπόγεια και υποχθόνια ώστε να κινεί τα νήματα στις αποφάσεις χωρίς να φαίνεται πουθενά.. και έναν αδερφό να κάνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να τον νοιαζουν οι συνέπειες!(μια χαρά είναι σας πληροφορω αυτή την στιγμή ο άνθρωπος!! ).πάντα τον ζήλευα γι αυτό το "στ αρχιδια του" που είχε σαν στάση ζωής..
    εγώ πάντα ήμουν σεμνό παιδί, ήρεμο.. υπακουο. Ενιωθα μονίμως να με υποτιμούν στην οικογένεια, να με μειώνουν και δεν εβγαζα μιλια... κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πόση μεγάλη δύναμη έχει το υπόγειο.. (όχι κελάρι με τα τυριά και τα κρασα!..)
    Το υπόγειο φέρσιμο, που και την δουλειά σου θα κανεις και με όλους καλά θα είσαι. (Όλους =οικογένεια.. το υιοθέτησα ,λειτουργεί καλά ακόμα και σήμερα.
    Μου πήρε αρκετά χρόνια να κάνω την επανάσταση μου.. και πάλι μικρή ..όχι σαν του 1821.. περισότερο σαν το πραξικόπημα Το προχθεσινο..  
    Στην δουλειά στους φίλους είμαι πολύ δυναμική, δείχνω ένα πρόσωπο σχεδόν αναίσθητο όσων αφορά τις δυσκολίες.. είμαι αυτή που θα εμψυχώσει που θα κρατήσει την ομάδα δυνατή και ενωμένη, με χαρακτηρίζει το έντονο πηγαίο χιούμορ (κάτι που στο σπίτι δεν υπήρχε ποτε από κανέναν ώστε να το "αντιγραψω"..) αντιδραστική με θράσος και τσαμπουκα..
    στις σχέσεις μου θέλω κάποιον να κινεί τα νήματα.. να οδηγεί.. να τον κοιτώ στα μάτια και να ξέρω πως θα κάνω ότι πει. Θέλω κάποιον κτητικό. όχι υπερβολικο η ψυχακια. Σίγουρα όμως κτητικό..

Αμα βγαλατε ακρη πείτε μου κι εμένα!

4. Κοιτα που λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία το φόρουμ,, αυτά που έγραψα πριν τα ήξερε μονο ένας άνθρωπος... ΈΝΑΣ .
    ευτυχώς τώρα έχω και όλους εσάς! Πιο πολλά άτομα να πρηζω!! Χαχα!

5. miker

miker Regular Member

6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίωωωω!!!!!!!!!!!

7. rosenrot

rosenrot Regular Member

Όσο μεγαλώνω κ καταλαβαίνω τον εαυτό μου, τόσο συνειδητοποιώ πως ο μπαμπάς μου με την υπερπροστατευτικότητά του, τη φροντίδα του κ την αδιάκοπη προσοχή του πάνω μου, μ έχει κάνει "το κοριτσάκι του μπαμπά" . Κ αυτό μ έχει κάνει να αναζητώ χαρακτηριστικά του μπαμπά μου κ στον σύντροφό μου. Προστασία, ασφάλεια, φροντίδα, παράδοση κάθε ελέγχου κ ευθύνης , να ναι Εκείνος ο οδηγός μου.
    Είμαι 26 κ ο μπαμπάς μου 53 κ κάθε φορά στην αγκαλιά του νιώθω ότι περνάνε όλα, ότι γίνομαι κ πάλι 6. Ναι, η σχέση μου με εκείνον έχει επηρεάσει τις ερωτικές μου επιλογές κ εν τέλει, χαίρομαι απίστευτα που έχω σαν πρότυπο συντρόφου τον μπαμπάκα μου!

8. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Από θέμα εξελεκτικής ψυχολογίας πάντως, κατά το 1/3 η συμπεριφορά μας εξαρτάται από τα γονίδια και τα 2/3 από το περιβάλλον. Σίγουρα πάντως κανείς δεν μένει ανηπεράστος είτε από μητέρα είτε από πατέρα, είτε υπάρχει, είτε όχι.

Προσωπικά πάντως, για να το δέσω και με το BDSM, έχω παρατηρήσει ότι μια γύνεκα που είχε ενα σκληρό/άδικο πατέρα συνήθως θα εισέλθει σε αυτόν τον χώρο ως σκλάβα και θα αναζητα ταπείνωηση/εξευετιλισμό.
    Ενώ μια γυνέκα που είχε μια γερή, δυνατή, υγείη σχέση εάν έλθει σε αυτόν τον χώρο θα έρθει ως υποτακτική, να υπηρετεί και να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση.

Βέβαια, όταν μιλάμε για ψυχολογία, μιλάμε πάντα με μέσους όρους και τάσεις, όχι απόλυτους κανόνες.

9. miker

miker Regular Member

Αυτο το "υπογειο" που λεει η σοκολατα πιο πανω μου ακουγετε ιδιο με το τραγουδι που λεει "πουτανα στο μυαλο"! Οχι με την εννοια του σεξουαλικου αλλα με την εννοια οτι χρησιμοποιει τη γυναικια φυση προκειμενου να πετυχει το σκοπο που θελει! Διπλωματια δλδ!
    Και μου αρεσειιιιιιιιι!

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πάντως ενδιαφέρον θα είχε να ακουστούν και απόψεις από άτομα που δεν είχανε τόσο συχνή επαφή με τον πατέρα τους .. είτε λόγω δουλειάς σε μεγάλη απόσταση είτε λόγω διαζυγίου ..

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χαζά.

Έναν μπαμπά έχω και μου φτάνει!  

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor