Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ωραιότερες στιγμές της ημέρας..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

1. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Η στιγμη που σχολαει απο τη δουλεια ...
    και χτυπαει το τηλεφωνο  (πολυ μ'αρεσεi το νημα Incomplete )

2. Elysium

Elysium Contributor

Η ώρα που γυρνάς νικητής από τις καθημερινές μάχες και ξεκουράζεσαι.

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Οι ωραιότερες στιγμές της ημέρας..

Το πρώτο τσιγάρο μετά το σχόλασμα..

4. naida

naida Regular Member

Όταν έπιανα τα μπιζέλια με τα chopsticks.
    Η θέα του υγρού σώματος καλυμμένο με μια πετσέτα στη μέση.
    Εκείνη η ώρα που σου τσιμπάει ο 1,93h τρία χρόνια μικρότερος το μάγουλο τρυφερά.
    Λίγα λεπτά πρίν απο τον ύπνο κάτω από το ζεστό πάπλωμα.
    Εκείνη η ώρα με δικούς σου ανθρώπους που γελάς χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

5. female

female Contributor

Οι ζεστές ρουφηξιές καφέ/τσαγιού κλπ, από τη μεγάλη κούπα που σου ζεσταίνει τα χέρια να την κρατάς, το χειμώνα.

Οι παγωμένες ρουφηξιές καφέ/τσαγιού/μπύρας το καλοκαίρι.

Το μασάζ στους ώμους, που σου αφαιρεί 3 μέρες αποθηκευμένης κούρασης.

(Εχμ, λίγο σαν το "Θαυμαστό Ημερολόγιο" της Sei Shonagon, The Pillow Βook, μου ακούγεται αυτό το νήμα.
    The Pillow Book (1996)
    Pillow Book)

6. Maley

Maley Contributor

τα βραδυα στο γηπεδο που παω και τρεχω, 365/365 μερες..(κατ'εξαιρεση χτες η νικη του Παναθηναικου..)

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Όταν δε μου ζητάν αυτόγραφα..

8. Georgia

Georgia Owned Contributor

όταν ξυπνάω τα χαράματα της Κυριακής σε ένα άδειο σπίτι και βγαίνω, με όσο πιο ελαφρύ ντύσιμο μπορώ, στο πίσω μπαλκόνι που κάνει πολύ κρύο και βλέπω την ανατολή.

όταν απλώνω τα ρούχα στο μπαλκόνι και αφήνω εναν παλιό μου συμμαθητή να με χαζεύει από απέναντι κάνοντας την ανήξερη.

όταν γυρίζω σπίτι με το λεοφωρείο αργά το απόγευμα και ακούω μουσική

όταν βρέχει και φεύγω από το σπίτι και περπατάω για ώρα κάνοντας διάφορες σκέψεις.

όταν κάνω μπάνιο και μετά βάζω αυτή την κρέμα σώματος και ξαπλώνω παρέα με τις αναμνήσεις μου.

όταν γυρίζω απο την θάλασσα και ξαπλώνω χωρίς να ξεπλυθώ και έχω πάνω μου την μυρωδιά και την γεύση του αλατιού. και εκείνος μυρίζει αντηλιακό.

όταν βλέπω σκυλιά στον δρόμο, τα πλησιάζω και αυτά σηκώνουν το βλέμμα τους και με κοιτάζουν παραπονεμένα

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

Όταν κερδίζω μια μικρή μάχη, όχι μια μεγάλη.

Όταν με κοιτάζει τρυφερά και δλώνει ότι με κυριαρχεί.

Όταν βλέπω μια ταινία που ακόμα με μαγεύει. (Όλο και πιο σπάνια αυτό συμβαίνει.)

10. DiDi

DiDi Regular Member

Το πρωινό τσιγάρο, που το μισό το κάνω στο σαλόνι και το υπόλοιπο στην τουαλέτα.

Τη στιγμή που βγαίνω από το μπάνιο και μένω γυμνή μέσα στο δωμάτιο μέχρι να βάλω κρέμα στο κορμί μου.

Τη στιγμή που περνάω από ένα κατάστημα με ελαστικά αυτοκινήτων και ο υπάλληλος πετιέται έξω ίσα ίσα για να μου σκάσει ένα χαμόγελο.

Τη στιγμή που κάθομαι στο γραφείο μου και πίνω ένα ποτήρι κρασί.

Τη στιγμή που βλέπω την αγαπημένη μου ταινία.

Τη στιγμή που δεν θα κοιμηθώ μόνη μου.

Τη στιγμή που θα φάω το αγαπημένο μου φαγητό.

Τη στιγμή που θα δω άτομα που γουστάρω.

Τη στιγμή που βγαίνω στο μπαλκόνι για να απλώσω και ο διευθυντής της εταιρίας απέναντι βγαίνει να καπνίσει και με χαιρετά. Και τον χαιρετώ με μια κάλτσα ή ένα εσώρουχο στο χέρι.

Τη στιγμή που θα με πάρει ο γκόμενος που με είχε στο φτύσιμο και θα του πω: Γεια σου και αι γαμήσου.

Last edited: 27 Νοεμβρίου 2008
  11. Georgia

Georgia Owned Contributor

η στιγμή που συνειδητοποιώ οτι ορίζω την ζωή μου

η στιγμή που ξεφυσάω και νιώθω όλο το βάρος να φεύγει από πάνω μου

η στιγμή που είμαι στο κατάστρωμα του πλοίου και νιώθω ελεύθερη

η στιγμή που νιώθω οτι με θέλει

12. Εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα στο κρεβάτι πριν με πάρει ο ύπνος... και όλες οι όμορφες σκέψεις...